Moje soukromá ložnice v Anglii

Navštivte Emmu a Ratha Roibena Rye v jejich příbytku...

Moderátor: EmmaS.S

Re: Moje soukromá ložnice v Anglii

Příspěvekod EmmaS.S » čtv kvě 07, 2009 2:07 pm

Jo to máš asi pravdu, taky bysme nemuseli zůstat celé*směje se* tak budeš mít tu čest za chvilku*usměje se* Roiben je moje elfí hezčí polovička, bohužel je však zároveň i král, takže moc nestíhá být doma, máš docela štěstí, že ho uvidíš*usměje se* Doufám, že chutná*kouká jak si dělá čaj* kdybys cokoli chtěla, řekni si. Jenom stravu pro upíry nevedem, i když možná i ta by se tu kvůli Becce našla *usměje se* No ale vyprávěj něco o sobě. Nic o tobě pořádně nevím*popíjí svůj džus*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » čtv kvě 07, 2009 3:47 pm

Nikdo o mně toho moc neví, protože jsem se přistěhovala teprve před nedávnem. Ale už jsem udělala seznamovací párty a poznala jsem spoustu skvělých lidí. +napije se čaje+ Nerada mluvím o sobě a docela mi vyhovuje, že lidi toho o mně moc nevědí. Stejně na mně není nic zajímavého. +uculí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » pát kvě 08, 2009 1:39 pm

To musíme změnit, já se ráda dozvídám nové věci od lidí. Člověk se občas dozví i něco užitečného*usměje se* Jo tady jsou samí skvělí lidé. A že na tobě není nic zajímavého tak to ti nevěřím. Ale absolutně ne*zavrtí hlavou* na každém člověku je něco zajímavého. A na tobě určitě taky. Třeba to, že umíš naprosto profesionálně pít anglický čaj, to hned tak někdo neumí*usměje se*Tak začneme s výslechem*řekne to přísně komicky*co tvoje rodina? Nebo práce?
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pát kvě 08, 2009 2:24 pm

Ty teda umíš člověka přesvědčovat. +uchichtne se+ Přesto si myslím, že není na mně zas tak nic zajímavého. A s tím čajem to není tady v Anglii zase nic tak neobvyklého. Naučila jsem se připravovat si čaj tímto způsobem, ještě když jsem do Anglie jezdila za poznáním. Dnes bych už ani jiný čaj, než takhle připravený, nevypila. +vychutná si další doušek+ Rodinu žádnou nemám. Alespoň ne tady v Anglii. Jak jsem se sem přestěhovala, minulost jsem nechala za sebou. Žiju jen přítomností.
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » pát kvě 08, 2009 6:27 pm

Ráda, baví mě to *usměje se*Ano anglický čaj bych také strašně ráda pila, bohužel mám tak trochu nechuť k mléku z mládí....takže mám smůlu a pěkně si piju zelenej*úcul* Aha, tak to znám, taky jsem se pokusila nechat rodinu za sebou, mám je sice moc ráda, ale trochu moc mi organizovali život.*ušklíbne se* A co partner? Děti?Nebo něco podobně ohavného?*usměje se* Jen abys věděla děti mám fakt ráda*je bidět, že mluví upřímně*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 9:09 am

To znám velice dobře. +trochu nostalgicky+ Starší členové rodiny si myslí, že snědli všechnu moudrost světa a přesvědčují tě do rozhodnutí, které oni pokládají za správné. Bez ohledu co ty chceš. Proto jsem se rozhodla žít po svém a daleko od všeho začít nový život. +dopije svůj čaj+ Děti nemám, +ušklíbne se nad její vtipnou poznámkou+ ale jednou bych moc chtěla. Až najdu toho pravého, s kterým bych je chtěla mít. +trošičku se začervená+ Možná… +zaváhá+ Ale nic. +odvede pozornost na jejího partnera+ A co ty a ten tvůj miláček?
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » sob kvě 09, 2009 9:16 am

V tom s tebou úplně souhlasím*přikývne* bohužel moje rodina se nedá úplně smazat, takže je teď vídám tak jednou za rok, a to mi zatím stačí*ušklíbne se*Ano na děti se taky těším. Ale zatím asi ne.*všimne si jejích rozpaků* Ale notak povídej, někdo na obzoru?*usměje se* Jinak Roibena poznáš, až sem přijde, neboj to ti bude bohatě stačit*zasměje se* Ne, dělám si legraci. Je docela milí, zvlášť na dámské návštěvy*trochu se ušklíbne*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 9:45 am

Já si za svými příbuznými určitě jednou za čas zajedu, přece jenom je to moje rodina, i když je lepší, když jsou co nejdál. +ušklíbne se+ Na Roibena se docela těším, jsem na něj moc zvědavá. Víš, že o něm nevím vůbec nic? +omluvně+ Ehm... +vidí, že tématu o svém vztahu se asi nevyhne, Emma je opravdu moc přesvědčivá+ ... sama nevím, co si mám o tom myslet, ale... +leze to z ní pomalu+ ... seznámila jsem se nedávno s jedním mužem a ... je mi s ním moc dobře. +sklopí oči+ Ale je to teprve na samém začátku a ani sama vlastně netuším, jak to zamýšlí on. + koukne se na ni+ Znáš chlapy, neberou vztah tak vážně, jako my, většina z nich ženskou oblbne a když dosáhnou svého, tak ji opustí a hledají další dobrodružství.
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » sob kvě 09, 2009 9:57 am

S tou rodinou s tebou naprosto souhlasím.*zasměje se* On skoro nikdo, on ....co je tak nejpodstatnější...jo asi, že je elf. Pak, že vládne Dvoru prokletých, to je pod zemí, a moc hezké to tam není věř mi. A nevím co bych o něm ještě mal říkat*poslouchá trpělivě její vyprávění* No a znám ho?*zvědavě* Pokud je ti s ním dobře tak bys to měla alespoň zkusit, podle mého názoru. Já jsem si popravdě taky myslela, že mi to s Roibenem nevyjde, a už jsme spolu skoro rok.*usměje se*Chlapy jsou sice riskantní hra, ale myslím, že bys to měla zkusit.*povzbudivě se na ní usměje*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob kvě 09, 2009 10:14 am

Už se těším, až se s ním seznámím. Elfy obdivuji, je to skutečně fascinující národ. +zamyslí se+ Myslíš, že bych měla zkusit dát šanci tomu mému ... příteli? +koukne na ni zpytavě+ Jsem dost nedůvěřivá a chlapům moc nevěřím. Obzvlášť, když o něm nic nevím. A netuším, jestli ho znáš, ale nejspíš ne. Že bych si nechala poradit od zkušené? +zasměje se+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Crowborought