Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Hala

Příspěvekod Spike » sob črc 10, 2010 12:29 am

Obrázek

Hala je hlavním místem dění. Odsud se dostane návštěvník kamkoliv, včetně výšlapu do prvního patra k pokojům dvou věčně nedobře naladěných upírů, nebo pádu dolů do sklepa a tělocvičny.
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Re: Hala

Příspěvekod Spike » ned črc 11, 2010 10:05 pm

+Už po cestě do hotelu jí neopoměl hodit ruku kolem ramen ve velmo důvěrném gestu, ovšem kupodivu si odpustil ošahávání nebo líbání. Jenže sotva se za nimi zavřou skleněné dveře veškerá jeho ohleduplnost, nebo co to bylo je pryč. Vezme Neferet tažku, hodí jí na zem, schodí jí z ramen kabát a dřív než začne protestovat jí divoce políbí. Přitlačí jí k recepčnímu pultu+ Tak se na to kouknem lásko +přesune se v líbání na krk a rukou už bezostyšně šahá Nef pod tričko až k okraji podprsenky+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned črc 11, 2010 10:12 pm

+ani pořádně neví, jak se do hotelu dostala, jen se rozhlížela kolem, jelikož v týhle části světa ještě nebyla a tiskla se ke Spikeovi+ Ehmn. +ozve se překvapeně a trochu vykulí oči, když jí políbí a přitlačí k pultu, ale téměř okamžitě se uklidní a nijak se nebrání+ Ehmn, počkej chvilku, prosím. +zarazí ho, když se jí začne sápat pod tričko+ Já, ehmn... +trochu znejistí+ ... ještě nikdy jsem.... +není si jistá, jak by mu měla říct, že s nikym nespala, i když je trochu víc opilá, je si jistá, že by to měl vědět+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned črc 11, 2010 10:31 pm

+neochotně se odtáhne když začne cosi žbleptat. Dost špatně se dá líbít člověk co mluví+ Ale to já přeci vím lásko +zní to malinko otráveně a velice, ale velice netpělivě. Přitiskne se k ní blíž a začne se lehce třít rozkrokem o její stehno. Prostě potřebuje uvolnění, zejména protože má velmi upnuté kalhoty. Schodí si kabát z ramen někam k tomu jejímu ve velkou koženou hromadu+ Nic ti neudělám +šeptá jí do ucha, chladný dech jí hladí po krku+ Budu jemný, prostě se jen uklidni a uvolni +dost důrazně jí dá najevo že jí chce sundat tričko+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv zář 09, 2010 10:59 am

+Třesi spánky bolestí třeštící hlavy když vejde do haly+ Výborně Spikeu! +zavrčí jen co vidí muchlající se pár u pultu. Hlas má trochu zastřený alkoholem a hlavně kdesi pv jeho čokoládovích hlobokých očích jiskří Angelus+ Nechám tě jeden večer samotnýho a hned si sebou +zarazí se, protože mu najednou dojde že Neferet není jako ty ostatní co si sem Spike tahá. Zaujme ho, nebo ani ne tak jeho jako Angeluse v něm který okamžitě zatouží po její nevinosti. Doslova sebou začne v chatrných, alkoholem oslabených řetězech sukat a svíjet se+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 09, 2010 11:10 am

+překvapeně zamrká při jeho sdělení, že to ví a raději se ani nesnaží zjistit jak je to možný snažíc se zatlačit všechny obavy hluboko do alkoholem zastřenější mysli, sjede dlaněma po jeho košili nad pásek kalhot, přejede dlaněmi na jeho kříž a vklouzne rukama pod košili s tílkem, aby se dostala na jeho chladnou kůži, ukolébaná jeho ujištováním si nechá sundat tričko, když se z druhé strany ozve cizí mužský hlas, trhne sebou a znehybní, když se konečně pohne, vypadá to spíš, jako by se za Spikem chtěla schovat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 09, 2010 11:16 am

Kurva +zavrčí skoro vztekle. Rozhodně se mu nelíbí že se mu sem nacpal Angel, protože předpokládá že bude mít zas hubu plnou moralistických keců+ Neni tvoje starost co já si dělám ve volným čase +vystartuje po něm hned. Přitáhne si Neferet blíž do náručí, jakoby si jí chtěl uchránit jen prosebe+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv zář 09, 2010 11:20 am

+Pohledem ho napomene že používá taková sprostá slova. To není ani tak uzus Angela, jako právě Angeluse+ Je to moje věc když se tu chastáš zneužít nevínné děvče +odpoví, ale navzdory svím slovům se k těm dvou přiblíží z neurčitým leskem v očích. Možná se to snaží zakrýt, ale hltá Neferet očima. Mozem má pěkně alkholem nakopnutý a zároveň zamlžený, takže mu jen pomalu dochází co dělá. Vlastně mu to dojde až když se Neferet táměř dotkne nataženou rukou. Ten dotek dokončí, ale sevře jí ochranitelsky rameno+ Jak se vlastně jmenuješ? + je to hodně debilní otázka, ale ani on neumí vymyslet žádnou vhodnou která by se hodila k téhle situaci+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 09, 2010 11:26 am

+nechá se ke Spikeovi blíž přitáhnout, možná by se dalo říct, že je za to jistým způsobem vděčná, obtočí mu ruce kolem pasu, sledujíc druhého muže, na kterého se ji vyskytl lepší výhled, neubrání se tomu, aby si ho pořádně neprohlédla, není oškliví, vlastně je velice přitažlivý, i když trošku jiným způsobem, než shledává Spikea, její pohled se pomalu změní v podezřívavý, i když je opilá, zabliká jí v hlavě varovné světýlko při pohledu do Angelových očích, které je však potlačeno ve chvíli, kdy jí překvapivě položí ruku ochranitelsky na rameno+ Neferet. +odstane ze sebe po chvíli, když zpracuje jeho otázku+ A ty? +holt je slušná i v takovéto situaci+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 09, 2010 11:37 am

+Naštěstí není natolik opilí aby měl tendenci Angela praštit zrovna hned teď, tedy ne že by nechtěl+ Hraješ si na gentlemena? + skoro má tendenci odstrčit jeho ruku, ale místo toho začne Neferet rozepínat kalhoty jakoby se nechumelilo a Angel tu vůbec nebyl. Velká provokace jak vůči staršímu upírovi tak vůči Neferet. Vyzívavě se na ni podívá něco ve stylu "Si tak zbabělá abys před náma utekla?"+
Spike
Upír

Další

Zpět na Hyperion