Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Ares » pát črc 16, 2010 1:22 pm

(J-C: dobré vědět, že se aspoň v něčem shodnou ;) )

golux: Ale jistě. vezme si od ní sklenku a natáhne se přes pult pro láhev vína. Nalije jí. Když jí sklenici podává, konečky prstů se na chvíli dotkne těch jejích. Pak vezme opět do ruky svou sklenku. Neomlouvejte se, každému přeci vyhovuje něco jiného. z jeho úsměvu je patrné, že by klidně mohli konverzovat i o něčem jiném, než o typu alkoholu. Chvíli si ji zkoumavě prohlíží. Vracím se do Řecka. vysvětlí stručně. Ušklíbne se. Ne, na cestě nebudu mít společnost. Co vy? Plánujete nějakou dovolenou se svým….partnerem? Najednou si vzpomene, kde toho blonďáka ze salonu viděl.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » pát črc 16, 2010 1:40 pm

S kterým myslíte? šibalsky se usměje Ne, to byl jen žert. Asi budu trávit dovolenou na našem letním sídle v Jižní Anglii. Nedávno jsme ho... tedy Lucius ho koupil, abychom měli kde relaxovat. Je tam nádherně; moře, teplý vzduch, příroda... vážně se mi tam moc líbí. A je tam klid napije se Ale nevím, jestli tam bude Lucius se mnou. Trochu se teď míjíme, máme každý dost své práce řekne trochu smutně
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát črc 16, 2010 1:55 pm

golux: Líbíte se mi, golux. Jejímu žertu se malinko zasměje. Nezoufejte, to že tam váš partner nebude, má předci i své výhody, ne? velevýznamně se na ni usměje.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » pát črc 16, 2010 2:07 pm

No, jednou kdysi jeden moudrý člověk řekl, že kdo našel samotu, našel moudrost. Ale vy jste to tak určitě nemyslel, že?taky se usměje Možná, že bych si tam i mohla pozvat nějakou návštěvu. Ale musela bych mít jistotu, že se tam Lucius neobjeví. Vy ho neznáte, on je strašně ješitný a majetnický a určitě by mu vadilo, že jsem si JÁ na JEHO letní sídlo někoho pozvala bez jeho vědomí. Ale možná by proti nějaké čarodějce nic nenamítal. Jste ochoten chodit v ženských šatech? při té představě vyprskne smíchy
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát črc 16, 2010 3:35 pm

(laach…v ženských šatech, jo? Tak to si já radši ani nechci představit)

Jemu se to moc vtipné nezdá, jaksi to podkopává jeho image drsného chlapa. Mračí se a kroutí hlavou. Věřte mi, v šatách byste mě určitě vidět nechtěla. Pak se ale taky začne smát. Po chvíli opět zvážní. V samotě není nic moudrého. Já strávil sám dva tisíce let a za tu dobu jsem nic kloudného nevykoumal. Spíš bych se divil, že jsem tam o ten rozum nepřišel. Nesmíte věřit všemu, co někdo "moudrý" řekne. A už vůbec ne, když se jedná o obyčejného člověka. Lehce nakloní hlavu na stranu. Znamená to, že jsem zván?
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » pát črc 16, 2010 3:58 pm

lehce sklopí oči, ale pak se na něj zpříma podívá Ano, jste zván. Budu tam trávit druhou polovinu léta, takže mě můžete přijít potěšit a rozptýlit v mé samotě usměje se na něj Vlastně, odjíždím tam už zítra...
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát črc 16, 2010 4:48 pm

V očích mu zasvítí něco jako triumf, ale následné, ten svit pohasne a on zamračeně a zklamaně stáhne obočí. Kdybych to možná věděl dřív… nemůže zamaskovat zklamaný tón hlasu. Já také zítra odjíždím. Vracím se až koncem léta.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » pát črc 16, 2010 9:46 pm

tak jakoby zvadne, zesmutní No tak to se nedá nic dělat. Snad někdy příště skryje obličej do sklenky s vínem a uvažuje, jestli vypadá tak ošklivě nebo nepřitažlivě Pojedu tedy sama. Alespoň si odpočinu s douškem červeného spolkne i náhodnou slzu
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát črc 16, 2010 10:26 pm

Neunikne mu její změna nálady. Zvedne se ze židle a přistoupí k ní tak blízko, že se celou horní polovinou opírá o její rameno. Jednou rukou jí přejede po tváři, pak se jí dotkne i druhou a její obličej si otočí k sobě. Než začne golux protestovat, políbí ji. Jenom lehký dotek rtů, zlehka jí přes ně kmitne jazykem. Pak se odtáhne. Já věřím, že to pozvání bude platit, i když se vrátím. Hledí jí zblízka do očí, čeká na její odpověď.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » sob črc 17, 2010 3:36 pm

Jistě jenom vydechne a zahledí se mu do očí Samozřejmě můžete přijít kdykoliv... jak se na něj tak kouká, usměje se Jestli o to budete stát...
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti