Moje komnaty

Sídlo Rebeccy a Lestata

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje komnaty

Příspěvekod Spike » pát črc 16, 2010 12:23 pm

+Líbá jí až by to bralo deh, kdyby dýchali. Nadzvedne si ji tak aby mohl rozepnout a sundat podprsenku. Bravůrně to zvládne jednou rukou, má už cvik. Přeruší jejích vášniví polibek, klouže rty na její krk, po něm dolů až k pravému ňadru. Obkrouží jazykem hnědý dvorec a potom špičkou přejede přes bradavku. Druhému prsu věnuje stejnou pozornost, i když je malinko uspěchané. Pokračuje dolů na bříčko, oceňuje ho drobnými troch uspěchanými polibky, než se dostane ke kalhotám.+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát črc 16, 2010 5:34 pm

Tichounce pod jeho polibky sténá, zlehka se mu probírá ve vlasech a občas sjede nehty na šíji a záda, přes která dlouhými tahy přejíždí, kam až dosáhne.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát črc 16, 2010 8:02 pm

+Vrčivě vrní pod doteky jejích nehtů, přestože je cítí přes tílko. Odtáhne se, aby si stáhnul tílko, protože si chce vychutnávat její laskání na holé kůži. Vrátí se zpátky k jejímu tělu, sundá jí kalhoty, načež narazí na prádlo. Nespokojeně nad tím faktem zavrčí a velmi netpělivě, až neurvale jí stáhne i to. Skloní se k jejímu stehnu, libá ho na vnitřní stranu, putujíc nahoru k jejímu klínu. Začne ho jemně, ale intenzivně laskat jazykem+

(Jak tak koukám tak to chudák oddře celí sám :))
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát črc 16, 2010 9:18 pm

S rozkoší přejede po jeho nahé kůži a když se začne věnovat jejímu klínu, dech se jí zadrhne v hrdle, ze rtů se jí vydere zasténání a nehty mu zaryje do kůže skoro až bolestivě, natolik silně, že se objeví drobné půlměsíčky od jejích nehtů. Zakloní hlavu a mimoděk zavlní boky.

(neboooj, taky se na něj dostane, zatím ať si hraje:P)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát črc 16, 2010 9:49 pm

+Svali na zádech se mu napínají. Jemná bolest jejích nehtů mu moc nepomáhá ve snaze poskytnou nejprve rozkoš jí a teprve pak sobě+ Kašlu na to +zavrčí. Už jen v pár simbolických polibcích vystoupá nahoru k jejím ústům a políbí jí. Líbá jí hrubě, oplácí jí tu jemnou bolest co mu spůsobila nehty. Už zkušeně zatápá v pase u trozepínání kalhot, Neobtěžuje se z jejich pracným stahováním, prostě jen vytáhne penis a až hrubě vnikne do jejího těla. Zavrčí jí do úst. Prudce, chtivě přiráží z hlavou skloněnou u jejího ramene a skřípajícími zuby. Snaží se zadržet sténání, protože má dojem že tady by to bylo tak trochu nebezpečné+
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob črc 17, 2010 6:08 pm

Polibky mu stejně dravě oplácí a když do ní náhle vstoupí, z hrdla se jí vyderé zasténání téměř zvířecí. Vypne tělo proti němu a divoce mu vychází vstříc. Nehty mu přejížídí po zádech až na pevný zadek ještě intenzivnější než před tím, ventiluje tak tu velkou rozkoš, která se jí rozpíná v těle. Několikrát stáhne svaly kolem jeho trvrdosti a chraplavě zasténá.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned črc 18, 2010 8:53 pm

+nadzdvihne se a zahledí se jí do rozkoší rozjasněného obličeje+ Jsi krásná +zašeptá a myslí to naprosto vážně. V záchvěvu poslední rozkoše se skloní k jejím rtům a vášnivě jí políbí, snad aby utišil hlasité steny, nebo prostě jen proto jak sladce jejů rty chutnají. Dál jí jemně hladí po těle, dotýká se jí jako vzácného předmětu, jakoby se bál že jí poškodí. Teprve když se dost nabaží jejího těla se překulí na záda vedle ní+
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » úte črc 20, 2010 7:59 pm

Její vlastní vyvrcholení jí dostihne o pár vetřin později, prohne tělo do oblouku a prudce oddechuje, jak se pomalu ukliďnuje a vydýchává to. Líně se pousměje nad jeho doteky a ani se jí nechce otvírat oči. Hmmm... Zavrní jak kočka co posvačila kanárka, ale víc toho ze sebe nějak nemůže dostat.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř črc 21, 2010 9:40 pm

+lehne si pohodlně do postele, z kapsy vytáhne cigarety a jednu si samozřejmě bez zeptání zapálí. Jestli to Becce vadí bude ho muset napomenout+ Jak tak na tě koukám +skutečně na ni koukne zpod mírně přivřených víček+ docela si říkám jestli teď někoho máš +ušklíbne se+ Protože jestli jo, neodvádí moc dobrou práci.
Spike
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř črc 21, 2010 9:47 pm

Sebere mu krabičku a rovněž bez zeptání si taky zapálí. Zarazí se a vrhne na něj krátký, zamračený pohled. Mám, ale je Rumunsku. Nevím kdy se vrátí. Snaží se, aby to znělo, že je jí to srdečně jedno, ale trochu to popírá pohled zarytý před sebe. Pořádně si potáhne z cigarety, pomalu vyfoukne kouř a natáhne se k baru ukrytému ve skříňce vedle postele, odkud vytáhne láhev Jacka. Otevře ji a napije se. Dáš si? Nabídne solidárně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Altamirano Hall