od Memory » ned črc 25, 2010 9:00 pm
"Možno máte pravdu." povie po chvíli a zamyslene sa hrá s prameňom vlasov. "Hmm, niečo alebo niekoho strážite?" premerá si ho skúmavým pohľadom. Je jej jasné, že tou osobou bude Styx, len jej nie je celkom jasné, prečo by Styx potrebovala ochranku. Ale rozhodne sa, že sa v tom nebude šťúrať. Aspoň pre tento raz. "Ja rada počúvam." povie s jemným úsmevom. "Ale nerada rozprávam o sebe samej." je to hlavne preto, že nerada sa vracia do svojej minulosti. "Na LoS som prišla asi pred štyrmi mesiacmi a až doteraz bývam v prenajatej izbe na Mýtinke." začne rozprávať, pričom si obtáča vlasy okolo prsta, bez toho aby si to uvedomovala. "Vyštudovala som v Londýne vysokú školu liečiteľstva. Potom som dva roky cetovala a zbierala nejaké tie vedomosti aj mimo Európu. Mám dva psy. Napokon, tie ste už videli." zasmeje sa. Odrazu si na niečo spomenie a pozrie sa na hodinky. "Pre Merlina! Skoro som zabudla! Dnes je predstavenie v Provinilých Slastech. Ak ho chceme stihnúť, mali by sme sa poponáhľať." zamáva na obsluhu. Na chvíľu sa zarazí a pozrie spýtavo na Andrého. "Chcete tam ísť? Aby som vás tam neťahala proti vašej vôli." mrkne naňho. "Ide tam totiž prevážne o pánsky striptíz."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.