Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Kleopatra » sob črc 10, 2010 9:26 pm

To budu nejspíš já... Můžete si mě nafotit do výlohy, +myslí to jako vtip, ale asi by se ani nebránila zas tak moc+ To neznáte Amona...
Děkuji za výklad. +pousměje se na ni a odkráčí za memory+
Vedere e non toccare e' una cosa da crepare.
Kleopatra
Člověk

Příspěvekod Styx » ned črc 18, 2010 11:06 am

+dojde si pro Neferet do oddělení manikury+ Tak co, děvčata, už jste tady hotové? +usměje se na Mem a Nef+ Tak můžeme jít +odvede si Nef do kadeřnického salonu, kde už čeká personál, který se slečně okamžitě začne věnovat+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned črc 18, 2010 8:30 pm

+usměje se na Styx+ Jo jsme. +přikývne+ Mam nový nehty, úžasný nový nehty. +pochlubí se, jaký nehty si to dala udělat, rozloučí se s Mem a nechá se odvést+ Styx, co myslíš. Mám si je nachat zkrátit? +přemýšlí co s vlasy+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned črc 18, 2010 9:08 pm

Ukaž, jaký +zvědavě si prohlíží její nově upravené nehty+ Jsou fakt krásné. Mem je opravdu šikovná. Asi ji budu muset taky navštívit +prohlíží si své nehty+ No, těžko říct. Mne osobně se líbí dlouhé, ale chtělo by to spíš radu odborníka. Posaď se sem +ukáže na kadeřnické křeslo+ Zavolám kadeřnici a ta ti poradí

Kadeřnice: Dobrý den, madam, dobrý den slečno +pozdraví obě a vyslechne přání slečny, pak si ji zblízka prohlédne+ Doporučila bych vlasy malinko zkrátit a odstranit roztřepené konečky. Jinak bych do délky moc nezasahovala, sluší vám dlouhé vlasy
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned črc 18, 2010 10:00 pm

Styx: Jo to je. +souhlasí+ Potřebovala jsem s nimi konečně něco udělat. +s úsměvem si prohlíží nehty+ Jo určitě si tam zajdi. +přikyvuje a usadí se do křesla+ Děkuji

Kadeřnice: Dobrý den. +pozdraví s úsměvem+ Myslíte? +prohlíží se v zrcadle+ No, vy jste tady odbornice. Dám na vaše rady. +usměje se na ni+ A co změnit barvu?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř črc 21, 2010 12:36 pm

Já mám ráda změnu, nevydržím dlouho při jednom. Zdá se mi to pak nudné. Tato barva už se mi okoukala +pohlédne na černě nalakované nehty+ Asi se zase vrátím k francouzské manikuře. To víš, bude mi to připomínat domov +uculí se+ A jak se vůbec máš? Dlouho jsem tě neviděla. Naposled, než jsem odjela.

+kadeřnice si ji usadí, šetrne jí umyje vlasy a dá na vlasy výživný zábal, zatímco působí, poradí+ Ráda poradím, konečné rozhodnutí je však na vás. Jestli tedy mohu doporučit, změnila bych vaši barvu o odstín světlejší. Do kaštanova +ukáže jí barvu ve vzorníku+ Oživí vás to a ta změna bude zaručeně k lepšímu.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv črc 22, 2010 3:08 pm

Styx: No jo, změna je život. +usměje se na ni+ Jde to. +pokrčí mírně rameny+ Tedy snažím se, aby to šlo. Někdy to jde líp, ale někdy mě to všechno přemůže. +zamrká a zase se usměje+ A co ty a tvoje cesta do Francie? Jak to všechno dopadlo? Doufám, že dobře

Kadeřnice: +nechá se usadit a užívá si péče+ To se mi líbi. +souhlasí nadšeně se změnou barvy+ Jste opravdu odbornice. +usměje se na ni+ Tak tedy konjte, věřím vašemu úsudku. +pohodlně se opře a nechá jí dělat její práci+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv črc 22, 2010 7:19 pm

Kdybys potřebovala někdy společnost, jen tak se vyzpovídat, víš kde bydlím +mrkne na ni+ Ve Francii jsem vyřídila vše potřebné... ohledně rodiny... a dědictví... +v očích se jí mihne záblesk smutku+

Kadeřnice: +sundá jí zábal, opláchne vlasy, namíchá si odstín a pustí se do barvení+ Máte krásné vlasy... bohaté, husté... je to doslova vaše ozdoba +řekne uznale+ Měla byste často měnit účesy. S tímhle se dá velice dobře pracovat a experimentovat.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát črc 23, 2010 12:26 pm

Styx: Já vím. Děkuju. +usměje se na ni+ Ahh, to mi je líto. Netušila jsem, že jde o takovouto záležitost. +omluvně se pousměje+ A co ten tvůj známý? Ten jak se jmenoval André? +zavzpomíná+

Kadeřnice: +užívá si péče, které se jí dostává+ Děkuji. +usměje se na druhou ženu v zrcadle, do kterého téměř celou dobu kouká+ Myslíte? No možná se tu začnu objevovat časteji.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát črc 23, 2010 9:23 pm

Neomlouvej se +usměje se+ Rodiče mi zemřeli už před téměř sedmi lety. Akorát se dědictví celou dobu nemohlo vyřídit, jelikož jsem se jaksi... vypařila +culí se+ André? Je to můj ochránce a dobrý přítel. Copak...líbil se ti? +mrkne na ni+

Kadeřnice: +má dobarveno a jde zatím něco dělat, než barva chytne, nechá dámy povídat si+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví