Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv črc 29, 2010 12:15 am

André: no to se nedivím, že se vám tu líbí,protože majitel toho všeho, co vidíte, je Francouz každým coulem. Usměje se. A vzhledem k tomu, že zažil opravdu hodně různých stylů, má bohaté zkušenosti. Uculí se, až by se dalo spekulovat, jaké že zkušenosti měla na mysli. Tváří se ale dál nevinně. No ano, už nějakou dobu patří má duše Temnému království. Zasměje se, tentokrát už bez zoubků.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv črc 29, 2010 12:18 am

Styx: No tak vidíš. Mrkne na ni. Já ho beru takového jaký je. Není můj přítel, ale dokud se mě nepokusí napadnout nebo zabít a to samé se nepokusí provést mým přátelům, beru ho. Je to prostě Aubrey, někdo komu nemůžu věřit, ani nos mezi očima. Ale protože s tím počítám, nevadí mi to. Pokrčí rameny. On za to, jaký je v podstatě nemůže, ale na druhou stranu...nebyl zdaleka první, ani poslední upír, který opravdu trpěl. A jsou tací, kteří jsou stále v pořádku. Asi je to o síle ducha... Zamyslí se nad tím krátce. No já si rozhodně myslím, že podniku je víc než prospěšný a chápu, proč ho tu Jean-Claude má. Usměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv črc 29, 2010 2:45 pm

Becca: Tak zase si myslím, že ty si s ním zajisté poradíš líp, než někdo z nás smrtelníků. I kdyby mu přeskočilo +uculí se+ Ostatně, chodím sem s tím vědomím, že je to tady tak trochu nebezpečné, a to mě na tom právě láká. Jinak bych sem přece nechodila a na štamprli bych si zašla na Mýtinku +zasměje se+ A co ty, jak si žiješ? +změní téma+ Ledacos jsem o tobě slyšela a četla, ale jenom samé drby +mávne rukou+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv črc 29, 2010 4:33 pm

Becca: (Takže sa to nedozviem ani v blankytných hříchách?...chjo :roll: ) Tiež sa veselo zasmeje. "J-C a Asher proste v sebe majú niečo.....veľmi príťažlivé, možno až sexistické." pokrčí ramená. "Takže ty zatiaľ nevieš, či si Vyššia, alebo nie?" skúmavo jej pozrie do tváre. "Prepáč, dúfam, že to nie je príliš osobná otázka."

Mors: "Príroda je fajn." prikýve súhlasne. "Skôr však dávam prednosť behu ako chôdzi, je to viac dynamické. Na koni som už nesedela pekne dlho." zasmeje sa, no hneď zvážnie. "Naposledy, keď tomu tak bolo, som zažila dosť škaredý pád. Moja hlúposť, nevzala som si jazdeckú prilbu. Ale našťastie sa mi nič vážne nestalo. Rozbité čelo a slabý otras mozgu." pokrúti hlavou a odpije si z pohára. Nebol to moc pekný zážitok, odvtedy má pred koňmi rešpekt. "Odkedy som vo svete čarodejníkov, ani ma nenapadlo, zájsť si do kina alebo divadla. Ale rada by som to zas niekedy absolvovala." usmeje sa. "Nemusíme ísť do nemocnice, keď ich nemáš rád. Dnes by to mal byť príjemný večer." so smiechom. "A v skutočnosti tam ani nie je nič moc zaujímavé. Ale mohli by sme sa pozrieť na moje druhé pracovisko, do salónu, čo povieš?"

Styx: "Do sauny?" potuteľne sa usmeje a očká jej zasvietia. "Teda Styx.....!" zasmeje sa a zľahka do nej štuchne. "To aby si sa s tou realizáciou poponáhľala." zasmeje sa.
(Chceš to večer na icq prediskutovať?)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv črc 29, 2010 5:58 pm

Styx: No, to asi jo, ale myslím, že i někteří z vás, co mají výcvik a tak, by nebyly úplně bez šancí. Na výsledek bych si sice nevsadila, ale pár šrámů by určitě utržil i Aubrey. Mrkne na ni. Přesně tak, spousta lidí sem chodí kvůli tomu náznaku nebezpečí. Proto jsme tak exkluzivní podnik. Uculí se pyšně. (Hih, tomu říkám zaměstnanecká loajalita:D O tom si většina zaměstnavatelů může nechat jen zdát:D Ale většina taky nevypadá, tak jak J-C, že?:P:D) No já si žiju pohodově, klidně a trochu osaměle. Pokrčí rameny. No jo, mušice si na mě zas vzpomněla. Zasměje se. A víš jak, není šprochu... Zamrká vesele.

Memory: (no jo, vypadá to, že asi ne:D Hamiltonka to buď ještě sama nevymyslela, nebo prostě tajnůstkaří:D) Přesně tak, sama nevím, jak bych to jejich "něco" popsala. Zasměje se. No upřímně ani nevím, jestli něco takového v Akashině linii je. Už jsem sice mocnější, než Lestat, a to mi není ani dvěstě. Ale to je možná spíš tím, že jsem zároveň čarodějka. Pokrčí rameny. Uvidíme, jak se budu "vyvíjet" dál. Teda jestli se toho dožiju. Zasměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » čtv črc 29, 2010 6:01 pm

Wenai: Obejme ji pevněji a přitiskne se k ní celým tělem. Vášnivě jí polibek opětuje, ale spíš líně, pomalu, si hraje s jejími rty a jazykem. Rukou jí sjede po zádech a pohladí její pevný zadeček.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 29, 2010 6:30 pm

Nathaniel: +rtochu se zhoupne v bocích a stehnem se přitiskne na jeho, pokračuje v polibku, dlaněmi ho hladí po zádech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv črc 29, 2010 7:21 pm

Nef: °chvíli to vypadá jakoby intenzivně přemýšlela a nebo jen tak zamračeně kouká do blba° To bych mohla °připustí° Víš já si už taky nepamatuji kdy jsem naposled viděla hvězdy a měsíc v celé jejich kráse. Kdysi to bývalo, ale čím je civilizace větší, tím víc mizí krási světa °napije se° Lidi jsou jako šváby.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv črc 29, 2010 7:38 pm

Lana: U nás jsou nádherné hvězdy. +zavzpomíná+ Ale dlouho jsem je bohužel neviděla. Trošku se mi po nich stýská, když jsem je viděla skoro víc jak slunce.. +povzdechne si+ Šváby? Proč zrovna šváby?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » čtv črc 29, 2010 7:43 pm

Nef: Však to jistě znáš °mávne neurčitě rukou° Máš-li doma šváby nejde se jich zbavit. Přestože je zadupáváš, vezmeš na ně postřik, nebo je vukuřuješ pořád ti někde nějaký běhá °pousměje se° Pvšem pravou je že švábi jsou i krásní. Třeba ti vybarvení tropičtí.... °rozhlédne se kolem sebe° Kdyby tu bylo okno šla bych se kouknou jestli je to stím nebem opravdu tak špatné °obědná si další pití° Když si člověk na smog zvikne nakonec přes něj vidí i ty hvězdy. Prostě si je představí.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti