Becca: (Takže sa to nedozviem ani v blankytných hříchách?...chjo
) Tiež sa veselo zasmeje. "J-C a Asher proste v sebe majú niečo.....veľmi príťažlivé, možno až sexistické." pokrčí ramená. "Takže ty zatiaľ nevieš, či si Vyššia, alebo nie?" skúmavo jej pozrie do tváre. "Prepáč, dúfam, že to nie je príliš osobná otázka."
Mors: "Príroda je fajn." prikýve súhlasne. "Skôr však dávam prednosť behu ako chôdzi, je to viac dynamické. Na koni som už nesedela pekne dlho." zasmeje sa, no hneď zvážnie. "Naposledy, keď tomu tak bolo, som zažila dosť škaredý pád. Moja hlúposť, nevzala som si jazdeckú prilbu. Ale našťastie sa mi nič vážne nestalo. Rozbité čelo a slabý otras mozgu." pokrúti hlavou a odpije si z pohára. Nebol to moc pekný zážitok, odvtedy má pred koňmi rešpekt. "Odkedy som vo svete čarodejníkov, ani ma nenapadlo, zájsť si do kina alebo divadla. Ale rada by som to zas niekedy absolvovala." usmeje sa. "Nemusíme ísť do nemocnice, keď ich nemáš rád. Dnes by to mal byť príjemný večer." so smiechom. "A v skutočnosti tam ani nie je nič moc zaujímavé. Ale mohli by sme sa pozrieť na moje druhé pracovisko, do salónu, čo povieš?"
Styx: "Do sauny?" potuteľne sa usmeje a očká jej zasvietia. "Teda Styx.....!" zasmeje sa a zľahka do nej štuchne. "To aby si sa s tou realizáciou poponáhľala." zasmeje sa.
(Chceš to večer na icq prediskutovať?)