Kadeřnictví

Moderátor: Styx

Re: Kadeřnictví

Příspěvekod Neferet » sob črc 24, 2010 8:00 pm

Styx: Vypařila? To jako pára nad hrncem? +zasměje se+ Dobře přiznávám je to kus chlapa. Ale to nemůžu bejt jen tak zvědavá? +nevinně se uculí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned črc 25, 2010 12:22 am

To téměř +směje se, ale pak zvážní+ Musela jsem se prostě ztratit. Zmizet. Řekla bych skoro... utéct +radši změní ošemetné téma+ Takže se ti líbí? +uculuje se šibalsky+ Jo, André je velice přitažlivý a sexy. Jemu se těžko odolává. To mi věř.

+kadeřnice spláchne barvu z vlasů a začne postupně sestřihávat vlasy do moderního sestřihu+ Bude vám stačit takováhle délka? +zeptá se pro jistotu, než by napáchala škody na jejich vlasech+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » ned črc 25, 2010 1:53 pm

Styx: +pokývá hlavou na znamení, že jí aspoň trochu rozumí, i když neví, proč musela zmizet+ Tak líbit se mi snad může. +uculí se vesele+ Věřím, i když myslím, že bych mu dokázala odolat. Není zrovna můj typ, ale je to sexy fesáš, to musím přiznat. +zasměje se+ Takže? Jak dlouho se vlastně znáte? +vyzvídá+

Kadeřnice: +podívá se do zrcadla, o jakou délku se jedná+ Možná by to mohlo být o pár centimetrů kratší. +ukáže asi tři čtyři centimetry na prstech+ Ale takhle je to taky dobré. +usměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned črc 25, 2010 5:04 pm

No, jo, ty seš na ty plešouny, viď? +směje se+ Známe se už... když tak nad tím přemýšlím, vlastně už od narození +rozesměje se+ Vyrůstali jsme spolu už od dětství. Byl to můj nejlepší přítel. A pořád je. A co ty... nerýsuje se nějaký sympatický muž ve tvém životě? +mrkne na ni+

Kadeřnice: +začne stříhat podle přání zákaznice a za chvíli má hotovy velice slušivý střih+ Natočím vám vlasy a dám si vás pod sušák, budete mít nádherné vlny +jak řekne, tak i uděla a Nef si teď hoví pod sušákem s módním časopisem v ruce+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pon črc 26, 2010 3:46 pm

Styx: Tak nezapírám, že se mi většinou líbí muži bez vlasů. +uculí se+ Pokud já vím, tak nerýsuje. +zakroutí mírně hlavou+ Dlouho jsem nikde nebyla, tak jsem neměla šanci se s někým seznámit.

Kadeřnice: Dobře. +usměje se, na vyzvání se podasí pod sušák a chvílemi kouká do časopisu chvílemi zvedá hlavu ke Styx+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » pon črc 26, 2010 4:58 pm

+po několika minutách kadeřnice vysvobodí Neferet od hluku sušáku a izolace od Styx a nabídne jí křeslo u zrcadla přes celou zeď+ Sedněte si sem, slečno, doupravíme váš účes. Jistě si ještě máte co povídat s madam Styx +zasměje se a už nechá dámy zase spolu klábosit a ona se pustí do práce, sundá natáčky a začne upravovat vlny+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Neferet » úte črc 27, 2010 1:31 pm

+s vděkem se nechá osvobodit od sušáku, ne že by byl zase tak moc hlučný, ale bylo u něj vedro+ Jak to víte? +zasměje se a sleduje její práci v zrcadle+ A co Remus? Jak to s vámi vypadá? +podívá se na Styx v zrcadle+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte črc 27, 2010 9:59 pm

+mezitím, co Nef trávila čas pod sušákem, zatím si odběhne zkontrolovat personál a zbuzerovat flákače, kadeřnice Nef zatím vyfouká vlny, pak se Styx vrátí a přinese Nef občerstvení, vychlazený jahodový koktejl+ S Remusem? No já nevím... +uculuje se jako sluníčko na dětské kresbě+ Pozval mě na večeři...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř črc 28, 2010 8:32 pm

Jůůů, díky. +vezme si od ní koktejl a nadšeně upije+ Výbornej. +chválí si+ Super. +je z toho nadšená+ Holka to ti přeju. Vážně. Budu ti držet palce, aby dopadla podle tvých představ. +je nadšená z toho, že to mezi těma dvěmi začíná vypadat líp+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » čtv črc 29, 2010 2:09 pm

+dodělá jí účes, ještě tu a tam něco, ustřihne, začeše, poupraví, pak jí odstraní z ramen roušku a pohlédne na ni do zrcadla+ Spokojena?
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na Kadeřnictví