Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Memory » čtv črc 29, 2010 9:43 pm

Becca: (to som zvedavá, koľko tých kníh o Anite vlastne plánuje:)) "Ale aj tak vaša línia je veľmi vzácna. Úprimne, ešte som nepočula o upíroch, ktorí by mohli bezstarostne vyjsť na slnečné svetlo. Keby som si mala vybrať ja, radšej to, než J-C príťažlivosť." povie zamyslene. "Lestat? To je ten tvoj bývalý priateľ?" asi o tom kdesi čosi počula, pravdepodobne v DV.
(Keď už o tom hovoríš, veľmi by ma zaujímalo, aké upírie schopnosti by mala Anita, keby sa stala jednou z nich. Predsa len, je to veľmi silná nekromantka...)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Memory » čtv črc 29, 2010 9:46 pm

( :D najskôr som si musela nájsť na wikine, čo to vlastne je.... myslím, že to je už lepšie pestovať dubáky :D ...aspoň ich potom môžeš nakrájať do polievky)
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv črc 29, 2010 9:57 pm

Roztomilí? +zamrká+ No nebudu ti to rozmlouvat, ale mě tedy roztomilí nepřipadají ani trochu. +zakroutí hlavou+ Si si tím jistá? +ujištuje se+ No možná, že nejsi, ale vykládáš každému o tom, že bys mohla chovat šváby?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv črc 29, 2010 10:52 pm

Memory: (no v červnu vyšel v USA 19. díl - Bullet, tak si ještě asi užijem, pokud Axia přeloží všechny díly:) páč jsem slyšela, že prej Triton chce zkončit se sedmičkou bo osmičkou, že pak už je tam moc násilí, bo co:-// )
No vlastně tuhle schopnost mám jen já a Lestat. To díky Akashině krvi, kterou Lestatovi dovolila pít. A přes něj ji mám v sobě i já. Vysvětlí ochotně. Navíc ani nechodím přímo na slunce, třeba na pláž a tak. Zasměje se. To bych nejspíš i já vzplála jako pochodeň, ale když je lehce pod mrakem, nebo v zimě, tak to můžu na procházku. Uculí se. Ano, Lestat je můj bývalý přítel. Přikývne souhlasně.

(hmm, tak to je zajímavá myšlenka...nabízí se i otázka, jestli by se mohla stát upírem. Třeba je díky nekromancerské moci imunní...? no uvidíme, třeba se to v budoucnu dozvíme:))
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » čtv črc 29, 2010 11:53 pm

Memory: "Spadla z koně?" Trochu se zděsí. "Doufám, že to nemělo žádné vážné následky. Taková pády bývají často nebezpečné. Tak pokud bys chtěla, mohli bychom si někdy vyjet na koních spolu, pokud bys překonala ten strach. Já bych ti v tom pomohl," uculí se. "Anebo bys dala přednost tomu divadlu?" Pozvedne obočí v otázce. "Do salonu? Tak to bych moc rád," projeví vážný zájem. "Možná bych i využil některou z procedur," mrkne na ni významně.

Becca: "Tak Francouz?" podiví se. "Je to vidět, ze všech koutů dýchá francouzská elegance." Rozhlíží se kolem a upíjí své víno. "Vzkažte mu, prosím, můj upřímný obdiv." Chvilku si ji prohlíží. "Jste samé překvapení, slečno," pousměje se. "Neříkejte, že máte zde mezi těmi... pány..." kývne hlavou směrem k pódiu, "... i příítele?"
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Styx » čtv črc 29, 2010 11:57 pm

Becca: Tak občas bych mu přála, aby nějaký ten šrám chytnul +zasměje se+ Je mi to tak nějak jasné, že sama asi nebudeš. Ale schvaluji ti to. Při tvém způsobu života by to byla děsná nuda... bez chlapů. Jen si užívej +mrkne na ni+
Naposledy upravil Styx dne pát črc 30, 2010 12:00 am, celkově upraveno 1
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » čtv črc 29, 2010 11:59 pm

Wenai: Na okamžik se od ní odtrhne a zadívá se jí do očí. Chci jít odtud. Zašeptá jen pro ni, oči se mu lesknou fialkovou září. Přitiskne se k ní klínem a krátce přejede svými rty přes její.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát črc 30, 2010 12:05 am

André: Určitě vyřídím, určitě to rád uslyší. Usměje se. Ne, mezi zdejšími pány ne. To jsou opravdu jen přátelé. Tedy většina. Pomyslí na Aubreyho. Můj přítel je člověk. Kouzelník. Upřesní s úsměvem. Ale teď je dlohodobě pryč. Trochu posmutní, ale hned se zas profesionálně usměje. A jak jste se tady v Zemi hříchů, vlastně zjevil vy? Je trochu zvědavá no:)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát črc 30, 2010 12:07 am

Mem: Koukám, že tě to pěkně láká +zasměje se, jak se Mem hned chytla jejího nápadu+ Tak to budu muset na tom honem rychle zapracovat, než nám sladký André uteče zpátky do Francie +dopije a hodí na bar pár mincí+

Tak já pomalu půjdu. To, co jsem tady chtěla vidět, jsem viděla, tak půjdu domů promyslet ten nápad +zvedne se, rozloučí se s ostatními a odejde+

(Becco, odpovím ti v neděli večer, teď už musím jít spát, zase vstávám na galeje ve čtyři a teď tady tři dny nebudu;))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát črc 30, 2010 12:17 am

Styx: no vzhledem k jeho povaze k tomu možná i dojde. Zasměje se. No ale se Spikem o nic nešlo, je to jen chemie. Vždycky mezi námi byla, ale nic víc to není. Kdybych s ním měla být denně, nejspíš se navzájem povraždíme. Uculí se pobaveně.

(jo jasný v poho, taky jdu chrnět, vstávám v půl sedmý:-/ ale od neděle do soboty tu nebudu já, jedu na Šumavu, tak se to trochu na mě asi sekne no:D tak se měj fajn:))

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti