Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod mollyz » pon srp 09, 2010 7:27 pm

Sam: Jasně...vyloženě ohrožený druh pod ochranou CITES. Ale neboj, se mnou ti vyhubení nehrozí...dokonce...za určitých okolností by mohlo dojít k rozmnožení...+směje se a nechá ho uvažovat nad jejím prádlem, protože ona má dost starostí s jeho trenýrkami s vlnovaným vzorkem pěti barev.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon srp 09, 2010 7:32 pm

Mollyiny kraječky

Obrázek
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte srp 10, 2010 5:36 pm

(psychadelic trenýrky? :o )

Samík si rád popřemýšlí a taky si rád pohraje s mašličkou. tady je to nějak komplikovaně... zamotaně... přejíždí kolem mašilček prstem a snaží se je uvolnit. Moll, lásko, neměla bys být tak upnutá, sešněrovaná. pochcetává se provokativně a okusuje jí něžně krk a ouško. nebo jsem vážně v ohrožení... úplně vyřízenej... na vyhynutí...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte srp 10, 2010 11:42 pm

(né..ty nejsou psychadelic, ale vejletní! :lol: )

Sam: Jsi přece technik, lásko, to dokážeš...jedna mašlička tě přece nerozhodí!..+Taky si z něj utahuje a zároveň stahuje psychadelic trenýrky.+ Neboj, já tě uhynout nenechám. Zachráním tě! +Olíbává ho něžně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » stř srp 11, 2010 10:25 am

(hm, tak výletní, aby se strefil do vkusu každé ehmm...)

Samík statečně rozšněruje mašličku a kouká, že mu také byl odňat spodní flanel. zachraňuj, lásko, jde ti to dobře. pohladí ji po bříšku a kyčlích až na zadeček a po zádech se sune k zapíníní podprsenky.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv srp 12, 2010 5:09 pm

(Samíkovi stačí trefit se do vkusu Molly, ne? On prostě rád praštěný oblečky.. ;) )

Sam: Molly zachraňuje, spustí Samíkovy trenky na zem, nejprve ho hladí po zadku a tiskne se bříškem na jeho tvrdý penis. Směje se, jak jí lechtá Samovo zápasení s podprsenkou.+ Já tě zachraňuju a ty se mezitím zamotáváš pod podprsenkové pasti!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv srp 12, 2010 9:56 pm

Molly: v pasti jsem už nějakou dobu... máš na mě spoustu vějiček, jednu hezčí, než druhou... bručí, když jí sundá podprsenku a pak už se vrhne na její bradavky. a spěchá trochu, hlavně ji manévruje k posteli - teda ne té nahoře, po žebříku - neboť jak se k němu vine a dotýká se jeho penisu, Sam už začíná být hodně netrpělivý.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv srp 12, 2010 10:29 pm

Samík: Doufám, že se v té pasti necítíš nějak nepohodlně, ohrožený druhu...+i Molly už trochu spěchá, protože Sam ví, co s ní ty jeho hrátky s bradavkami dělají. Hladí ho po břiše a penisu, druhou rukou objímá a už sotva stojí na nohou.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv srp 12, 2010 10:32 pm

Mollys: povalí ji na postel a kolenem si dělá prostor mezi jejími. já už to prostě nemůžu vydržet, neohožená družko... cítím se dost nepohodlně, ale to můžeš lehce změnit - teda spou můžeme...
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát srp 13, 2010 10:37 am

Sam: +Nic nekomplikuje. Dovolí mu, aby si mezi jejími stehny udělal pohodlí.+ Jsem připravena všechno změnit...+stáhne ho k sobě, aby mohla jazykem prozkoumat znovu jeho ústa, užívá si, jak se o ní otírá tvrdým penisem.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette