Antické lázně

Moderátor: Styx

Re: Městské lázně

Příspěvekod André Bourson » stř srp 18, 2010 12:07 am

Celé jeho tělo je zpocené jako při poledním žáru, nejenom tím horkým vzduchem, ale taky tím těsným kontaktem s Memořiným tělem a fyzickou námahou. Napadne ho změnit polohu, v tuto chvíli však nemíní přestat, byť jen na okamžik. Jeho chtíč je vybičovaný na maximum. Zrychlí své pohyby, cítí, že se závratně blíží k cíli. Když se Memory při svém druhém orgasmu stáhne kolem jeho penisu, projde jím silná vlna rozkoše a přirazí do ní v okamžiku, kdy se z něj v mohutných proudech vyvalí ven jeho spoutaná touha. S hrdelními zvuky přirazí ještě několikrát, dokud se nezbaví toho napětí. Padne znaveně vedle ní a těžce oddechuje.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » stř srp 18, 2010 6:35 pm

Leží a oddychuje. Napadne ju jediné slovo, ktoré by to vystihlo...Wau...ale nahlas to nepovie. Čaká kým sa jej telo prestane chvieť, snaží sa skľudniť svoj dych. I keď v tom teple je to takmer nemožné. Len čo si je istá, že sa opäť môže normálne hýbať, otočí hlavu a pozrie na Andrého. "Ďakujem." pošepne s úsmevom. Potom sa pomaly zdvihne do sedu a následne sa roztrasene postaví. "Potrebujem sa trochu schladiť." povie zadýchane ako vysvetlenie svojej náhlej zmeny polohy.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » stř srp 18, 2010 8:00 pm

Jeho dech se už zklidnil, tak otevře oči a pohlédne na Mem. "Za co, prosím tě, děkuješ?" Políbí ji na ucho. Vydýchaný a horký vzduch se už téměř nedá dýchat a jeho tělo se přimo koupe ve vlastním potu. "Zcela s tebou souhlasím." Vyskočí na rovné nohy, chytne ji za ruku a vyběhne s ní ven ze sauny. Hned vedle zahlédne malý ochlazovací bazének a pořád jí držíc ruku, skočí s ní do studené vody. Vykřikne tou prudkou změnou teploty těla a rozesměje se. Teprve ve vodě ji pustí. "To je nádhera," tváří se blaženě a spokojeně šlape studenou vodu.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » stř srp 18, 2010 8:34 pm

Smeje sa spoločne s ním. Víri studenú vodu okolo seba a cíti sa absolútne uvolnene a akosi podozrivo šťastne. Následok vyplavených endorfínov. Jej smiech utíchne, ale úsmev ostáva. Priblíži sa k Andrému. "Ďakujem za dva úžasné orgazmy." nežne poláska perami jeho pery. Potom naňho šibalsky žmurkne. Odtiahne sa a vyzelie z bazénu. Predsa jej už začína byť trochu zima. Zabalí sa do veľkého hrubého uteráka. "Saunu som si už dlho takto neužila." povie so smiechom, keď sa k nemu opäť otočí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » stř srp 18, 2010 11:23 pm

"Za to se přece neděkuje," zasměje se pobaveně. "Nikdy jsem sex nedělal pro peníze a pro něčí vděk. Je to záležitost vzájemné přitažlivosti. Když mě žena nezaujme, nemá u mne šanci." Mrkne na ni. "Což samozřejmě není tvůj případ." Sleduje ji přivřenýma očima, když se šplhá ven z bazénku a odolává pokušení trošku jí pomoct zatlačením na její rozkošný zadeček. "Miluji saunování. Vždycky ve mně vyvolá příjemné touhy." Teď, když to zkusila na vlastní kůži, jí to už nemusí tajit. Vyskočí ven z vody, zahalí se do osušky a sedne si do lehátka. "Jaké máš další plány?"
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » stř srp 18, 2010 11:57 pm

"Je mi jasné, že si to nerobil pre môj vďak." žmurkne naňho. Ľahne si na lehátko vedľa neho a pretiahne sa ako ospalá mačka. Po tom vyčerpávajúcom saunovaní je trochu unavená. "Tak príjemné túžby." zasmeje sa. "Zdá sa, že Styx to vedela už pred tým, než sme sem išli, však?" pregulí sa nabok, hlavu si podobrie rukou a pozrie zboku na Andrého. Jeho polonahé telo, po ktorom pomaly stekajú kvapky chladnej vody v nej vyvolávajú myšlienky na rôznorodé ďalšie plány, no miesto toho povie. " Čo by si povedal na doplnenie tekutín? Máme tu odnedávna otvorený útulný bar. Styxina práca." opýta sa, no zrakom ešte chvíľu blúdi po jeho tele, až potom sa jej oči zastavia na jeho tvári.
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » čtv srp 19, 2010 12:53 am

Jsem přesvědčen, že Styx to věděla určitě. Sám jsem ji k saunování a věcem k tomu patřícím kdysi přivedl." ušklíbne se. "Myslím, že i proto utekla, protože mě moc dobře zná. A protože moc dobře znám i já ji, je mi jasné, že bude mít k tomu nějaký hodně silný důvod. Asi netušíš, co..." vyzvídá nenápadně. Dlaní prochází po křivkách jejího těla a hledí jí do tváře, přitom se zlehka usmívá. "Nový bar? Tady? Tak ten rozhodně musíme navštívit. Po takovém výkonu bych potřeboval pořádně doplnit tekutiny," zachechtá se a šibalsky ji políbí na špičku nosu.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv srp 19, 2010 10:08 am

"Milé od nej, že ma pred tebou nevarovala." šibalsky naňho mrkne. Zamyslí sa. "Pokiaľ viem, tak Styx má priateľa a je doňho veľmi zamilovaná. Aspoň čo ja viem." skúmavo naňho pozrie. "Určite ti už o tom hovorila." nerada by totiž prezradila niečo, čo by nemala. Svojou dnaňou zľahka pohladí tú jeho, ktorá jej blúdi po tele. Keď ju pobozká na špičku nosu, zasmeje sa, akoby ju pošteklil. "Poďme." zdvihne sa a za ruku ho ťahá za sebou. "Lebo sa odtiaľto nedostaneme."
Memory
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » čtv srp 19, 2010 6:32 pm

"Možná tě nevarovala předem, protože se bála, že kdybys to věděla, nešla bys se mnou do sauny." Zachechtá se. "Třeba nám to přála, abychom si spolu užili." Zkoumavě si ji prohlíží. "Doufám, že toho nelituješ," pošeptá jí do ucha. "Neříkala mi nic. Tedy nic konkrétního. Pouze se zmínila, že není sama." Překulí se na záda a zamyšleně hledí kamsi do stropu. Víc se jí ptát na Styx nechce, nezdá se mu to vhodné mluvit o jiné ženě. Obzvlášť, když se mu Memory líbí čím dál víc. "Tak to jsem zvědav, co sis pro mně připravila dál," mrkne na ni zvědavě. Odejde do šatny, kde se opět oblékne a vrátí se zpátky k Mem. "Tak mě věďte, madam." Chytne ji za ruku a nechá se odvést do baru.
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv srp 19, 2010 8:50 pm

"Myslím, že jej to pre tento raz odpustím." zasmeje sa a sprisahanecky naňho mrkne. "Prečo by som toho mala ľutovať?" prekvapene. Ľutujem jedine, že som tvoje telo poriadne nepreskúmala. Dodá v duchu, nahlas však povie: "Som už veľké dievča. A keď niečo robím, počítam s prípadnými následkami." Tiež odbehne do šatne, kde sa zas kompletne oblečie, uterák a plachtu nechá tam. Veď načo majú personál, že? Vráti sa k Andrému a spoločne opustia lázne.
(pokračovanie v bare)
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Lázně