Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » pon srp 23, 2010 7:21 pm

Molly: Sam už moc nemůže mluvit, protože její snahy dělají divy s jeho tělem a taky dechem. zavře oči a kontroluje nádechy a výdechy. snaží se užít si to, nechat organizaci na Molly a neplést se jí do toho. stojí ho dost sebeovládání, aby ji nenaváděl, ale neubrání se nadzvedávání pánve, když se ho dotkne na zvlášť citlivém místečku. jo, mám... pocitů spousta... ale už se neptej... já... ty mi... verbální projev ztížen, ba znemožněn Mollyiným jazykem a prsty.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » stř srp 25, 2010 4:58 pm

Sam: +Usmívá se pro sebe, hladí Sama po bocích a broukáním ho utěšuje. Tedy...nechá své broukání vibrovat Samíkovým tělem, jak ústy objímá jeho penis. Zrychlí svoji snahu a mrkne nahoru, co to dělá se Samem. Cítí jeho napětí a pečlivě kontrolovaný dech a neubrání se pokušení jemně stisknout jeho varlata.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » čtv srp 26, 2010 8:01 am

(Molly je fakt dobrá, když se zvládne usmívat a broukat s plnou pusou. :o :lol: )

Molly: a Sam už po jejím tahu na varlata se se sténáním udělá Molly do pusy. je chvíli mimo sebe.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát srp 27, 2010 8:45 pm

(O Mollyině všestranné dokonalosti si štěbetají vrabci na střeše! :lol: )

Sam: +Je moc spokojená. Hladí Sama po břiše, hlavu na jeho stehně, cítí v ústech jeho chuť a slastně přivírá oči. Pomalu se posune k Samovi nahoru a jemně ho políbí na ústa.+ Miluji vás, pane Morffe...+šeptá mu omámeně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon srp 30, 2010 7:50 am

Molly: velice spokojeně si ji přitáhne k sobě a hladí ji po krku, přes ramena až na boky a zadeček. jo. takhle to vypadá, že mě fakt miluješ... odpovídá poněkud roztržitě.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon srp 30, 2010 8:14 am

Sam: +Pokyvuje hlavou, tulí se a je jako spokojené kotě.....Po příjezdové cestě je slyšet hrkání vozu se senem.+ Někdo nás ruší...+našpulí pusu nespokojeně.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon srp 30, 2010 1:31 pm

Molly: drží si ji u sebe a hladí a nic ho neruší, jak je stále ještě v rauši. cože co? co ruší? vykulí na Molly oči a nechápe nic. a nijak mu to nevadí, když ji má na sebe přitisknutou a drží ji za zadeček. spíš vzruší, ne? usměje se mlsně a olízne jí ouško. nebo už musíme dolů? jíst a klanět se Fabienovi? na to jídlo bych se i možná obětoval, vonělo to dobře. ale jenom když mi slíbíš, že se sem brzy vrátíme a budeme pokračovat, kde jsme přestali. myslím, že nám chybí splnit pár bodů programu, ne? já si to sice nepsal, ale něco mi říká, že... přetočí se i s Molly a octne se nad ní a hned plní bod "olíbávat bradavky", jak nejlépe umí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon srp 30, 2010 6:10 pm

Sam: No...asi bysme se měli jít Fabovi poklonit a něco sníst..Nicol už určitě čeká...+uvažuje Moll..tedy do chvíle, než je přetočena a její bradavky se octnou v Samově moci.+ Same...! +vykřikne - nejdřív malinko káravě, ale loudí se do toho velmi spokojený podtón, že to co dělá, dělá Sam skvěle.+ Vrátíme se sem hrozně brzy...slibuju...Same! +Kroutí se pod ním.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte srp 31, 2010 7:59 am

Molly: užívá si, jak ji má ve své moci a taky tak krásně na dotek. pokračuje v olíbávání a sune se rty i jazykem po bříšku níž... jistě, všechno... vrátíme se brzo... ale já bych se nejdřív ještě na chvíli vrátil sem... sjíždí polibky až do klína.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » úte srp 31, 2010 8:45 am

Sam: +Cuchá mu vlasy a brání se jen naoko.+ No...vypadá to ...na moc důležitou misi...tam+ namáhavě souhlasí.+ Počkají ...všichni chvillku
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette