Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 8:25 pm

no, to ani ne..není to můj šálek bloody..*cuknou mu koutky* spíš jsem dostal echo, že bych tě tady mohl najít a tak mě napadlo, že bych tě tedy mohl seznámit s majitelem..je trochu staromodní, no..a opatrný*dodá, když se nad tím zamyslí* abys tedy osobně poznal i třetí stranu..*mrkne na něj, jak se o tom už bavili* když už jsme se tady tak sešli..*a upije ze svého*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 8:43 pm

+postaví na stůl vlastnoručně stáčenou...+ To je dobrej nápad! Pro všechny případy sem vzal úplatek...kdyžtak tím někoho švihnu po hlavě...+nalije si normální alk a napije se+ Dole se blýská na lepší časy? Všiml sem si, že je tu i Manori...+tázavě jak teda pokračujou+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 8:55 pm

*vypadá to tak, komentuje záblesky a když něco zavyje, tak se přece jen malounko vytočí, co kdyby na ně něco chtělo hopnout zdola* jo úúplatky..ale jako vzorek, proč ne..*usměje se* vím, to ona mi dala vědět..*usměje se a pak se zamyslí* myslím, že to není úplně ztracené...ten*spolkne slovo opeřenec* se vytratil, aspon zatím...takže je teď volná..nechám ji, at si jí užije dosytosti...a jak ji znám, samota se jí přejí..a pak jsem tu já..*dodá prostě* a v případě, že bych často nechodil kolem ní k tobě na návštěvu*cuknou mu koutky* tak jako externista v tom novém obchodě ji budu mít na očích a ona mě.*dokončí prostě* a kdo ví, co se mezitím semele..já jsem trpělivý dost, takže není úniku.
Postrach
Upír

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 9:11 pm

+spiklenecky se zazubí a náznakem mu připije+ Tomu říkám taktika. +uznale+ Kdybys potřeboval nějak nahrát...únos...mučení...+mávne rukou, že je škála široká+ stačí říct...
Dole mají teda živo...+trochu víc se nevěřícně předkloní aby zaostřil na obecenstvo+ Chm....
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 9:18 pm

*vyloupne se ze tmy od zákulisí a kanceláře, rozhlídne se a vydá se k oboum pánům u zábradlí* Bonsoir, pánové...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Postrach » sob zář 04, 2010 9:21 pm

amon: díky..taková nabídka se může hodit..a já taky nemůžu být všude, že..*odvrátí pohled od podia, kde to vře a řve* no výborně...*kývne Jea-Claudeovi* J-C: dovol, abych ti představil Amona, Pána Zla...Amone: tohle je Jean-Claude, majitel a Vládce upírů*nedodá, že majitel Slastí, protože svým způsobem vlastní i ty upíry v něm, no..*
Postrach
Upír

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob zář 04, 2010 9:24 pm

+láme tam do sebe druhou velkou vodku a pro jistotu si zapálí cigáro i když ruce se tí trochu klepou, kouká před sebe na barpult+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 9:26 pm

Postrach: můžeš semnou počítat...

+sleduje J-C, stoupne si a automaticky mu podává ruku, chudáááák+ Amon stačí...+uculí se, neboť JC určitě byl informovanej už dávno kdo tu tak bydlí...stejně jako on se zevrubně informoval...+
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 9:35 pm

Amon: Jean-Claude..*stiskne mu pravici, a že už snídal, tak nestudí...při stisku se kolem nic rozvlní malinko vzduch, ale jinak drží moc na uzdě..v schovávání schopností je mistr, jedině proto taky ještě žije, ehm:) a přisedne si k nim* Tedy...Postrach mě stihl informovat...hádám jistě správně, že vy také máte všechny informace...víte, o jaké zboží pro náš Klub zájem a jsem ochoten investovat nejen peníze do našeho..vícestraného..*na okamžik stočí pohled na Postracha* řekněme obchodního vztahu. Bylo mi řečeno, že to nejsou jen peníze, o co máte zájem...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 9:44 pm

Nejste bratr toho karatisty? +pozastaví se nad jeho jménem a trochu ho udiví, že nestudí, ale pevně mu ruku stiskne, kývne na seznámenou a zase si sedne+
+přikývne+ řekl bych, že si rozumíme...koneckonců...možnosti jsou téměř nekonečné...+napije se a vzpomene si na flašku+ vzoreček..+uculí se a postaví to před JC+
Víte...jsem tu už docela dlouho...ačkoliv proti vám...jednoduše...za peníze si toho člověk moc nekoupá. Jednoznačně ne to, co by právě chtěl. +samolibě mu blejsknou rudě oči+ Takže bych měl vedle nějaké té drobné finanční odměny zájem o jistý druh spolupráce a ...výpomoci...+doufám, že mluvíme o tomhle, jinak už v tom mám bordel+
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti