Francie - dvůr a zahrada

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dvůr a zahrada

Příspěvekod Nicolette » čtv zář 09, 2010 9:37 am

Tir: No, ty jsi úžasná, zlato! +Pomůže jí s tácem, vezme ho od ní a místo toho jí podá sklenku příjemně voňavého likéru. Tohle je bezinkový. Ochutnej. Spousta vitamínů a špiritusu. +Je to Tir čím dál větší blázen a pořád si láme hlavu, kde ten její pošuk přišel k tak milé holce.+
Nicolette

Příspěvekod mollyz » čtv zář 09, 2010 9:42 am

Tir: +Rozesměje jí to.+ On už je taková zářivá osobnost! Chtěla bych ho vidět, jak vypadal jako dítě. Musel hrozně zlobit...

Nicol: +Vezme od ní taky bezinkovku.+ Už jsi zase přeskládala kuchyň. Já si tu snad otevřu detektivní kancelář nebo co...vlastně to není potřeba. Tir z jedné je...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Tirage » čtv zář 09, 2010 12:01 pm

Nicol: ano. jsem tak skvělá, že ve svém věku umím uvařit kafe! sebeironicky poznamená a servíruje hrnečky, nalívání asi nechá na Nicol. vezme si od ní krásnou starožitnou stopečku likéru, přivoní si a ochutná. mňam! já v tom cítím i kafe, ne? máme nějaký recept na bezinky s kávou a lihem... mlsně olizuje lquére jazýčkem jak kočka.

Molly: vzásadě vypadý furt stejně. tedy já ho úplně malého neznám. to je otázka spíš na Et. ale ty fotky musí někde doma být. o zlobení se já bavit nebudu. pořád mi říkali, že zlobím, ale já nechtěla, jenom jsem vždycky vlítla do nějakýho průšvihu, nevlastní vinou... zavrtí hlavou a dopije likérek.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Isamun » čtv zář 09, 2010 12:08 pm

všem holkám: usměje se a jde k Molly, chytí ji kolem pasu. co je to tu za konspiraci? aha. mladý pan oslavenec. chápu tvá slova, Fabiene. je to opravdu vážná věc! mrkne na něj, pln pochopení se špetkou jízlivosti. MY CHCEME DORT! dožaduje se, aby změnil téma mrňata a Fabovo dětství. pak ale mrkne na fotku, kde poznává miniMolly. ty šestnáctiletý od moře už tam ale - předpokládám - nejsou? zeptá se trochu vyděšeně a přísně Fabiena, chytá se hrnku kávy a natahuje se po velkém kusu dortu.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » čtv zář 09, 2010 12:16 pm

Tir: Úplně rozumím, co myslíš. Taky jsem vždycky tak dopadla. Ostatně myslím, že za většinou mých malérů stál Fab. Můj učitel na lumpárny...a já jsem se taky hrozně snažila být hodná.

Sam: +Přitulí se k němu.+ Tak jaká je lihovina?...Teda, z tebe to táhne! +Líbne ho do vousů.+ Dort musí nakrájet oslavenec, ne? +Odstrčí album, aby si Sam nemohl prohlídnout další kompromitující materiál.+

Fab: Fabiene, ty jsi Samovi vyprávěl...? Cos mu vlastně vyprávěl? +Trošku znejistí, kterou že situaci z jejich šestnácti má Samík na mysli.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Fabien » čtv zář 09, 2010 12:20 pm

Sam: +Strčí mu dort, aby odvedl jeho pozornost.+ Klid, ty už jsem předal vedení nemocnice, aby věděli s kým amjí tu čest! + Chechtá se a sám se začne cpát taky obřím kusem dortu.+

Nicol: Moc...dobhlý, mami...+oceňuje s plnou pusou.+

Tir: +Posadí si ji na klín a ještě než se začne cpát olíbne jí krček (taky zaperlý svěžím dechem).+ Netrápily tě moc, ty dvě čarodějnice? +Šeptá jí do ucha.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Nicolette » čtv zář 09, 2010 12:28 pm

Tir: No jo, je tam kafe. Máš jazyk jako kočka! ...Ale nevím, co se děsíš. Máš dojem, že neumíš vařit? Proč to neřekneš...co budeš potřebovat poradit, řekni si. Ale mluvit ti určitě do toho nebudu. To bych tě spíš otrávila.

Molly: Vždyť víš, že přerovnávání skříněk je moje spabost. Mám sice práce dost, ale když se mi stýská po Honorém a po vás všech, tak přerovnávám. A Fab rozhodně krájet dort nemusí. +Udělá pohoršený pohled.+ Isamun má hlad, dáme mu dort hned.

Sam: Doufám, že vám bude chutnat, Isamune!

Fab: S plnou pusou se nemluví, Fabulko! +Jen jí to po mateřsku uklouzne.+
Nicolette

Příspěvekod Isamun » pát zář 10, 2010 7:51 am

Molly: natulí se k ní a zaměří pozornost na dortík, dokáže ale i mluvit u toho. no, je to řehole - hlavně to ochutnávání. to myslím vážně. připadal jsem si jak Fabienův pokusný králík, nebo kandidát na smrt jedem. naštěstí ve sklepě přechovává i flašku s protilátkama. uculí se. jé, co to máš na sobě? teda spíš nemáš? zahledí se na jedno z kompromitujících fotek, kde si asi 4-letá Mollly vyhrnuje šatička a zaujatě hledí na narozeninového klauna.

Fab: okamžitě mi odevzdej všechny vydírací fotky - alespoň k nahlédnutí!

Nicol: mňam! výborný. ten Fabien se má! výborný, musíte dát recept všem našim holkám, Molly ho určitě má, ale aby mohla zaskočit v nouzi i Tir.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Tirage » pát zář 10, 2010 8:32 am

Molly: no, já se zase tak hodná být nesnažila. ale ani jsem záměrně nezlobila. prostě se to tak nějak vyvinulo... divě... často...

Nicol: ne, nejsem buhvíjaká kuchařka, ale hlady bychom neumřeli. jenom mi přišla přehnanaá ta pochvala za jedno kafe. ale zase někdy káva v pravý čas na pravém místě může zachránit život. a vážně se ráda poučím u vás v kuchyni. moc mi tu vsechno chutná.

Fab: nechá se ňuňat u něj na klíně a krade mu kousky dortu, protože jeho kousek je určitě lepší, než jakýkoli jiný, který by si mohla vzít sama. :) jsou to nejlepší čarodějnice, co znám. a tobě to m oc slušelo. co je to? pils nějakej repelent proti komárům a krysám? trošku se odtáhne, ale "sedátko" neopustí.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát zář 10, 2010 9:42 am

Sam: +Hodí po něm jedno z alm ze stolu. +Jen se pokochej!

Molly: +Zazubí se na ní.+ To je za všechna tvá příkoří, drahoušku!

Tir: +Snaží se zajíst lihovinový odér dortíkem.+ No, já tě varoval. Za chvilku se ještě staneš členkou jejich spolku a pak už budete jen po nocích tancovat kolem ohně! +Ovšem představa nahé Tir tančící kolem ohně je mu móóóc příjemná.+ Už je to lepší? +Dá jí dortovou pusu.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette