Kuchyně

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Kuchyně

Příspěvekod Neferet » stř zář 08, 2010 12:52 am

Nejsi můj přítel, abych tě sama od sebe líbala za to, že mi uděláš čaj. +opáčí a upije teplého čajíčku+ Jo, dalo by se to tak říct. +přikývne na Spikeovu otázku, zatímco sleduje Angela, potom potřebe hlavou a zahledí se do hrnku s čajem+ I tak by se to dalo říct. +nejistě se zazubí se podívá se na Angela+ Vlastně neměla jsem v plánu se tu zdržet. +přizná se nakonec+ Z nějakého pro mě nepochopitelného důvodu, jsem sem dopravila Spikea z jedný recepce asi jsem měla dojem, že by netrefil a neplánovaně usnula na křesle. +vysvětlí+ Bojíš se, že tě kousnu? +okomentuje několika metrovou vzdálenost, kterou zaujal+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 09, 2010 11:11 am

Fajn. Když mě budeš líbat za kafe, klidně se stanu tvim přítelem +provokativně se zaculí+ Nevypadáš na jeho typ +zase si jí měří takovímt ím nepravným spůsobem co člověk jasně ví že myslí na něco trochu perverzniho. Upíjí tu svou břečku co by Angel nevzal do úst+ Co to? +nechápe co tu Angel šeptá a dělá ty všelijaká vopičárny+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv zář 09, 2010 11:24 am

Ne, já... +odkašlá si a přesune se k ní blíž. Zhluboka naseje vůni jejího těla, hledá jestli jí zas Spike nezneužil jako posledně+ Jen jsem nechtěl narušovat tvůj osobní prostor +vytasí se z jednou psychologickou poučkou co jí slýchával ve WaH+ Tak to je mu rozhodně podobné +střelí o Spikeovi pohledem+ Ožrat se do němoty někde kde není nikdy kdo by ho dopravil domů. Máš velké štěstí že tam byla Neferet +obrátí se na něj+ taky si mohl zase skončit připečený.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 09, 2010 11:37 am

Kafe nepiju. +uculí se na Spikea, co o to, že jde jen o slovíčkaření snažíc se ignorovat jeho zkoumavý pohled+ Aha. +obrátí svoji pozornost k Angelovi+ S tím si nemusíš dělat starosti. +mávne rukou+ Nějaký to narušení osobního prostoru zvládnu. +usměje se na něj+ Cože? On se ... +trhne sebou, když jí začne vybrovat mobil+ Pardon. +omluví se, odloží hrnek, seskočí z linky a ze zadní kapsy sukně vytáhne mobil, kdo ví jak se jí tam vešel a mrkne na display+ Hmn... +zamručí, i přesto všechno se v jejich přítomnosti začala bavit, takže jí rozladí, když bude muset odejít a típne to+ Ráda jsem vás viděla, ale už budu muset běžet. +obrátí svoji pozornost zpět na ty dva zatímco schovává mobil zpět do kapsy, pohled jí padne na jogurty vyskládané na kuchyňské desce a v tu chvíli si uvědomí, že má přišernej hlad+ Můžu vám šlohnout jeden jogurt? +zeptá se s naději+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv zář 09, 2010 11:47 am

+Popíjí kafe a pozoruje jí tak nějak nějak nedá se říct jak. Na jeho obličeji člověk jen málo kdy pozná co si myslí, vlastně to někdy vypadá že si nemyslí vůbec nic:D+ Vezmi si co chceš, stejně to jí jen Spike +zdá se že mu nedělá problém rozdávat něco co tedy podle všeho není jeho+ Naschle Neferet a rád sjem tě viděl +těžko říct jestli to řekl jen ze slušnosti, nebo to myslel vážně+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv zář 09, 2010 11:50 am

Tak za čaj +zavrčí nevrle, nepozdává se mu jak si ti dva rozumí, ba doslova si vzájemně tokají. Štve ho že dělají všelijaké poznámky kterým nerozumí. Museli se spolu s Neferet setka v těch někoika večerech co si za posledních pár měsíců nepamatuje+ Nevadí ti e to sou moje jogurty? +jako blázen a hlupák si chrání svůj bezváznamný majetek, takže je to vlastně směšné. S tím že by Neferet pozdravil se neobtěžuje.+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv zář 09, 2010 11:52 am

+Vyšle na mladšího upíra jeden posměšny půlusměv z nádechem démoničnosti+ Vlastně ani ne blondýnko +odvětí poklidně, uppije kafe a jde si dělat snídani+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 09, 2010 11:58 am

+usměje se na Angela+ Díky. +popadne jeden jogurt, k její velký radosti jahodovej a rovnou si ho otevře, kdo ví čím ho po cestě bude jíst+ Nashle. +rozloučí se, zazubí se na Spikea a zmizí ve dveřích+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » čtv zář 09, 2010 12:12 pm

+Sotva se za Neferet zavřou dveře už dostane Spike takovej pohlavek že div neslítne dolů z linky+ Ty si takovej debil! +zavrčí na něj rozezleně, ale veskutečnosti není ani tak naštvaný jako se stydí za Spikea. Z nějakého důvodu mu už jako Angelusovi Spike, tehdy ještě William přirost k srdci takoví synovským spůsobem+ To byla Neferet +řekne jakoby to něco podstatného znamenalo, na Spikeo stále nechápaví pohled protočí oči k neby+ Vyspali jsme se sní. My oba + dodá mrzutým hlasem+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv zář 09, 2010 12:15 pm

+Málem spadne dolů když mu přistane jedna. Se vzteklím zavrčením vyskočí, ale k ničemu víc se nemá. Je na takovéhle ANgelovo zacházení už zviklí+ Jednou tě fakt zabiju +slíbí mu akorád bručivě, nezdá se že by se k tomu skutečně někedy chytal a zase si vysedna na linku+ Cože? +kouká nechápavě+ No to mě poser! Myslíš to vážně? +podezřívavě se na Angela podívá, kdo ví jestli si z něcj nestřílí. Smysl pro humor svého dědečka nikdy nepochpil ani když byl ještě bez duše, natožpak když mu byla duše kledbou vrácena+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion