Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 10:01 pm

Spike: +v tom hluku Spikea moc neslyší a i kdyby slyšela, stejně by se nejspíš nezatavila, překvapí jí, že se k němu ocitne čelem, nějak to nečekala+ Potakli jsme se na recepci. +vypadne z ní odpověd dřív než si stačí rozmyslet, jeslti mu odpovědět, asi to bude tím menším překvapením+ A co je ti vůbec do toho? +zavrčí dodatečně, dojde jí, že se jí ta otázka vlastně nezamlouvá+ A pusť mě. +nečeká na jeho reakci a rovnou se mu vytrhne+ Co chceš. +zeptá se o něco klidnějším hlasem+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 10:02 pm

Styx: no, mohla jsem dopadnout hůř. tak je ze mne obecní blázen, no. není to sice úplně to, co jsem si představovala... už si dělá legraci spolu s ní.

Nef: no jo. všechny šílíme. nebo skoro všechny, viď. raděj mi ten kolotoč ani nepopisuj a řekni něco o tom obchodě. to jí zaujme, kšefty, na to ji užije! nevím, kde jsou Sam a Tir. měli tu být. jestli dorazí pozdě a nebudou mít dost dobré důvody, zažijete scénu, varuju předem. mrkne na ni a zavrtí otráveně hlavou, že malí neposlocuají. a co tvůj tigřík a další zvěř?

Becca a Man: mrká na ně tak, jako že je registruje a že už se určitě někde viděly :D . taky pozvedne sklenku, když si jí všimnou.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nesmrtelný » pát zář 10, 2010 10:06 pm

Spike: +Poklidně si vyslechne jeho výčitky, stále se usmívá a rozhodně na to nehodlá reagovat. Pro něj je Spike jako komár, otravně bzučí u ucha, saje krev a dělá pupence, ale jedním máchnutím se ho člověk snadno zbaví a proměního v pouhý flek na zdi+ Tvoje vyjadřovací schopnosti a slovník byli vždycky vytříbené, zdá se že z lety se to jenom lepší +podotkne ironicky, ale odpovědi se na svou provokaci nedočká protože Spike mu pláchne za Neferet. Nepodiví se nad tím že Neferet ten odbarvený hulvát zřejmě imponuje, ostatně už je na to zviklí. Ti nedrzejší měli vždycky hodně žen+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 10:09 pm

Et: No... +nadechne se aby mohla začít líčit+ ... otevřeli si obchod se zbraněma. Seženeš tam všechno, ať už si vzpomeneš na nějakou střelnou zbraň nebo potřebuješ sečnou nebo bodnou. +vysvětluje nadšeně+ Pod obchodem otevřeli taky krám a tam zase prodávaj snad všechno pro upíry. Od rakví až po různý nábytek. A obsluha je tam velice příjemná. +usměje se+ Určitě dorazí včas. +zasměje se, když jí tak varuje předem před možnou scénou+ Tak Ceasar se má dobře. +pokývá hlavou+ Je pravda, že ho ted vidím o něco míň, jelikož jsme se zase na nějakou dobu přesunula na Mýtinku, ale doma na mě všechno poslední dobou padá. +smutně se pousměje+ A co vaše zvířectvo? Pořád tolik zlobí?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 10:10 pm

Neferet. Je mi do toho... +zarazí se když si uvědomí že mu do toho opravdu nic není. Sice má dojem že je, ale z ryze racionálního hlediska nemá důvod žárlit, když sním Neferet nic nemá+ Máš pravdu, nic mi do toho není jen sem tě před ním chtěl varovat +odstoupí od ní+ Není takoví jak vypadá lásko, možná se ti zdá jako milí, galantní a slušný, ale je to bestie horší než upíři. Ti aspoň řeknou že tě chtějí zabít, nebo to na nich poznáš. Tenhle se tě zbaví pomalu a nenápadně +vypadá že to myslí smrtelně vžně+ Tak prostě... jen... drž se od něj dál +přestane mluvit, protože najednou nevím co říct+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 10:12 pm

Nesmrtelný: Ale klidně odporujte. Já se nenechám +culí se+ Víte, že mi to tehdy nepřipadalo, že jste samotář? +moc mu nevěří+ Vypadalo to, že vám to dělá dobře, že se na vás ženy tak slétly. Připadalo mi, že jste přímo ve svém živlu +čeká, co jí na její upřímnost řekne+ A co tedy pijete, smim li se zeptat? Přinesu vám, co budete chtít, tady se nepije pouze tequila. Můj host, můj pán +usměje se+

Becca: Spíš bych se divila, kdybys šla jen "nalehko" +ušklíbne se šibalsky+ Přestože mám tady svou ochranku +koukne do stínu, kde tuší někoho, kdo ji nespustí u očí+ hádej, co schovávám pod sukní +uculí se+ Mimochodem, chci tobě i Man pogratulovat k tomu novému obchodu. Skvělý nápad.

Lana: Héj, dneska nebudeš koukat nostalgicky do dálky, dneska se budeš bavit +téměř jí to přikáže+ Myslíš vztahy mezi tvými příbuznými? Tak se na ně vykašli.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 10:13 pm

Et:* taky na ni zamává tequilou na pozdrav a okukuje místní dobroty*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 10:13 pm

Khu: Tak stačí říct a hned pochopím +zasměje se+ Tak to ale už bude asi docela dlouho, že? Já už tady bydlím... +zapřemýšlí+ už to bude pomalu dva roky.. uf, jak ten čas letí (to fakt není možné - dennodenně už dva roky:))

Man: Tak určitě, dárky potěší snad každého +nahne se přes zábradlí a taky si užívá ten vlhký vzdiušek+ Tak proč si nevyrazíš z Londýna někam za sluncem?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 10:17 pm

Spike: +s mírně zvednutým obočím čeká, jak dokončí větu, ale zdá se, že mu došlo, že mu do toho nic není, což potvrdí jeho další slova+ Dokážu se o sebe postarat. +zavrčí, ale pak si povzdechne a zatřepe hlavou+ Ale děkuji za varování. +řekne už klidným hlasem, neubrání se, aby se jí na tváři neobjevil menší úsměv, který však okamžitě zmizí, když si uvědomí, že se usmívá+ Ale čím jsem si zasloužila, takovou péči?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » pát zář 10, 2010 10:18 pm

Styx: Mno a já skoro před dvěma roky odešla*vyvalí oči, když ji dojde časový posun* tak teď jsem dostala sama sebe *rozesměje se*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky