Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 11:38 pm

Styx píše:Et: A co se ti takového přihodilo, že z toho cvokatíš? Já myslela, že jsi spokojená, vypadáš totiž opravdu skvěle +zalichotí jí+ Ti chlapi s námi dělají divy, viď? +úcul+

Styx: ále. no... moc se jí do toho nechce. ale pak přizná barvu. jednak jsme měli nějaké potíže s Miracles. jak je mimo čas a prostor, tak se kolem toho musí dělat dost kouzel a netradiční fyziky - a teď to bylo opravdu náročné - znáš to: když se věci začnou hatit, nezůstane při jednom. a taky byly potíže kolem kanceláře. dříve jsme patřili k takovému... no řekněme konzorciu podobných podniků. a teď se někdo stal jeho novým řiditelem... a má pocit, že by měl rozhodovat i o nás. spolupráce je potřeba, ale nechce se mi podléhat někomu jinému. nejhorší je, že ten člověk je naprosto nečitelný. zatím. rozvypráví se a pak vytřeští oči někam do prostoru. no to ne. já se vážně asi zbláznila.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Nesmrtelný » pát zář 10, 2010 11:39 pm

Styx: Nevěříte mi že říkám pravdu. Ostatně já se vám nedivím. Jste krásné dívka... žena +opraví se rychle, protože jí nechce urazit tím že jí považuje za mladou+ takže muži na vás skoušení staletími osvědčené, ale také profláknuté +při tom slově mu cuknou koutky, jakoby mu nešlo přes rty snadno. Nemá rád moderní slova+ triky. Tohle je jeden z nich +rozhlédne se kolem+ Rozhlédněte se okolo? Všude jsou tu překrásné ženy které rozhodně stojí za hřích, ale já přesto trávím čas výhradně s vími. Není už toto samo osobě znakem mé věrné povahy? +hledí jí do očí, jakoby jí chtěl číst myšlenky, ale ve skutečnosti jí jen žádá o pravdivou odpověď+ Vzpomínám si na doby kdy muže učili že jediným skutečně věrným společníkem je ostrý meč a Bůh.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 11:44 pm

Et: Tak to já mam zbraně docela ráda, hlavně tedy bodný a sečný. Ve střelných se nevyznam. +pousměje se+ Ráda se za vámi přijdu podívat. +usměje se+ Tak třeba mají dobrý důvod. +uculí se+ A máš o těch svých zvlčilcích zprávy? Jak se mají? Tir se dala dohromady s tím, s Fabienem a Sam s mollyz? +přemýšlí jestli to má správně+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 11:45 pm

+Mariachi Espuelas začínají ladit své španělské kytary+

(teď jsem si uvědomila, nikdo z vás nesplnil podmínku pozdravit ve španělštině! Dokonce ani jááá:D)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 11:47 pm

(hih, ale tak každý připsal něco do pozvánek...takže vlastně splnili všichni, ne:P)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Morfeus » pát zář 10, 2010 11:49 pm

zjeví se s úsměvem na lodi a rozhlédne se kolem. nejdřív se posilní nějakým občerstvením, kytici drží ležérně pod paží a pštrose v dárkovém balení nenuceně nohou zašoupne pod stůl, kde mrňe zobe, co upadlo. zjistí azimut, pod ním ž by došel k Et, která nevěří svým očím. a pak už nakráčí rovnou - když má ona zrovna chvilku volnou - ke Styx. předá dary a políbí ji ruku. já malé poupě stojím tu v koutě, štěstí, zdraví, dlouhá léta... no vždyť víte... culí se a vloží jí malého opeřence do náruče. šťastné narozeniny! Et říkala, ať něco vyberu. snad se vám bude líbit. vy jste na ty němé tváře... zatím má stále dojem, že vybral bezvadný dar. předá i kytici orchideí, a pštrose ji začne ozobávat. je to vegetarián! jmenuje se Heuréka, ale zatím na to neslyší. mrkne Morf na Styx.
Existuje na světě člověk, který nesní? Kdo v sobě neskrývá nepředstavitelné světy?

Pravda nemusí mít nutně oporu ve skutečnosti. Legendy a sny jsou stínové pravdy, které přetrvají dávno poté, co fakta zpráchnivějí a propadnou se do zapomění.
Morfeus
Mág

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 11:53 pm

*zazírá na malé pštrosátko ozobávajícíc kytku a koukne se do sklinky, jestli toho nevypila nějak moc, nebo spíš málo, tak si vezme další*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 11:54 pm

Nef: no, uznávám, že někdy jsou zbraně vlastně umělecká díla. a tky geniálně zpracované nástroje. ale stejně mi toho moc neříkají. nakloní hlavu na stranu. ano, je to, jak říkáš. jsou u Fabenovy matky ve Francii. asi se mají dobře, protože o nich není slyšet. dokonce ani když mají povinnosti. trochu otřesena sleduje Morfea, jak mluví se Styx.
Eternity
VIP Member

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 12:08 am

Et: Myslim, že jsem s Tir mluvila o tom, že se tam chystají. Snad i na oblečení jsme se byli podívat. +zavzpomíná+ Koukám, že první je tu. +poznamená s úsměvem, když sleduje Morfea+ Co to je za ptáče?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Eternity » sob zář 11, 2010 12:10 am

Neef: no, nevím, jestli to chci vědět... sleduje pštrosíka a dochází jí, že je to dárek pro Styx.
Eternity
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky