Pokoje pro hosty mých večírků

Moderátor: Styx

Re: Pokoje pro hosty mých večírků

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 1:56 am

+potlačí vypěstovaný pud sebezáchovy, co se týče toho, když se jí někdo dostane nebezpečně ke krku a podvolí se. se zavřenýma očima si vychutnává dotyk jeho jazyka. zachvěje se, když jí promne tak citlivé místo a zasténá. cití a slyší jeho vrchol, kterému ochotně naslouchá, líbí se jí když hlasitě sténá a když vykřikne slastí, ale ona sama ještě není, ví že by jí stačilo jen opravdu málo, ale neví jak a jestli by mu to měla říct, nebo co vlastně, takže jen pootočí hlavu, aby na něj trošku viděla a mírně se usměje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 2:02 am

+Stáhne jí sebou na bok na postel. Obýmá jí kolem pasu, hlavu přitištěnou k jejímu krku+ Neboj lásko. Nezapoměl jsem na tebe +zavrní jí do ucha. Rukou jí vklouzne mezi stehna, prsty dovnitř do těla a laská jí tak dlouho dokud i ona nedosáhne uvolnění. Líbá jí přitom rameno, krk a doslova vrtá nosem v jejích voňavích vlasech, asi se do nich zamiloval+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 2:10 am

+spokojeně zavrní, když jí řekne, že na ni nezapoměl. zavře oči a užívá si té trochy péče navíc. netrvá to dlouho a i její tělo se rozechvěle ve vlně slasti, která se jí prožene. tlumeně vykřikne a tělo se jí doslova rozechvěje. chvilku pak jen leží vychutnávaje si poslední dozvuky toho úžasného pocitu vnímaje, jak se jí Spike vrtá nosem ve vlasech. zavrtí se, aby našla v jeho náručí pohodlnější polohu a spokojeně si povzdechne, přejíždějíc mu lehce konečky prstů po paži+ Vážně je pohodlná. +poznamená s chutí se zasmát+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 7:58 pm

+Odtáhne se a převrátí Neferet na záda, aby se mohl hlavou uvelebit v jejím výstřihu. Spokojeně vdechne její vůni+ Já našel daleko pohodlnější místečko +podotkne když se jí tak vrtá nosem v kůži+ Dal bych si nějakej chlast +zase z vrtáním přestane a naopak se posadí+ Vyschlo mi v krku +zamlaská+ Nevrátíme se na palubu? +navrhne, ale to už se zvedá. Pohled mu padne na Neferetiny pohozené kalhotky, ušklíbne se, nenápadně je sebere a strčí do kapsy od kalhot+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 8:08 pm

+projede mu rukou vlasy a zasměje se, nadzvedne se na loktech a chvilku si ho prohlíží+ Hmn. +přikývne jen a začne lézt z postele, urovná si šaty a snaží si rukama nějak urovnat účes, aby nevypadal moc rozcuchanej, nakonec si vlasy přehodí jen na jednu stranu, takže nechá odhalený z jedné strany krk+ Dobrý? +zeptá se a zatočí se do kola+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 8:12 pm

Jo, vypadáš skvěle lásko +řekne jen tak aby se neřeklo+ Jdem +zavelí, načež si místo toho aby šel vytáhne cigaretu a zapálí si. Chytne Nef za ruku a přitáhne si jí za pask sobě+ Jestli se takhle budeš točit lásko, tak odsud asi nikdy nevylezem +zajede jí rukou pod sukni+ Když se zatočíš mám na ni krásnej výhled +všechno huhlá s cagaretou v puse, čímž zároveň žene Neferet kouř do obličeje+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 8:20 pm

+jednu ruku mu lehce položí na paži a druhou si odmávne od obličeje kouř, chvilku jí trvá, než jí dojde, o čem to mluví+ Sakra. +zamumlá, když si uvědomí, že by jaksi v tak krátký sukni neměla lízt mezi lidi bez spodního prádla+ Kalhotky. +úplně na ně zapoměla, začne se rozhlížet po podlaze, ale nikde je nevidí, odstrčí mu ruku zpod sukně+ Nech toho a radši mi řekni, jestli nevíš kde sou.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 8:26 pm

+Nasadí naprosto nechápaví a neviný kukuč, přičemž si sáhne krátce do kapsy kde nahmatá krajkovou látku jejích kalhotek+ Nemám nejmenší zdání lásko, asi ti zapdali za postel +navrhne stále tak nevině, vytáhne cigaretu a vyfoukne kouř visoko někam k požárnímu hlásiči+ Myslíš že to spustí lásko? +ptá se šilhajicí po inkriminovaném přístroji na detekci kouře+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 8:37 pm

+chce mu něco na jeho nápad odpovědět, ale to už poukazuje na požární hlásič, zvedne hlavu nahoru a podívá se na něj, oči se jí trošku rozšíří, když si uvědomí, co by se mohlo stát, mávne rukou a kouř se rozptýlí dřív, než spustí hlásič+ Měli bychom jít nahoru. Nechce se mi to zjišťovat. +trošku se zamračí+ Jen doufam, že nezapomenu na to, že nemam spodní prádlo, jinak to hned zjistí všichni. +stáhne si sukni co to jde, je z toho trošku nervozní, ale nechce se jí lézt pod postel, kor, když to vypadá, že by si Spike mohl chtít zkusit hrát s tím hlásičem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob zář 11, 2010 8:40 pm

Já myslim že je to výhoda +oči se mu zalesknou+ Můžu tě hezky obtáhnout rovnou na palubě, anižbych se musel obtěžovat s kalhotkama +zdá se že si nějakou takovou akci plánuje, prootže má takoví potutelně úchylný výraz, který ale rychle zakreje neškodnou maskou+ Jasně lásko +drapne si jí pas a odchází nahoru na palubu+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Večírky