Pokoje pro hosty mých večírků

Moderátor: Styx

Re: Pokoje pro hosty mých večírků

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 11:03 pm

°Pohledem krátce zhodnotí zejména postel, má ve zviku se roztahovat, odhodí vějíř kamsi do dálky a sedne si na postel. Nohu přehodí přes nohu a pozoruje Wilmota° Tak co bys odemně chtěl človíčku? °nemyslí to jako urážku, prostě je jen tak opilá a rozverná°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » sob zář 11, 2010 11:34 pm

+sedne si vedle ní, natáhne ruku a lehce jí pohlladí rty+ Chci vás. Chci vědět jaké to je, když mi ze mě budete pít. Chci vzrušení a rozkoš. +nahne se a lehce ji políbí+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » sob zář 11, 2010 11:55 pm

Pak ráda posloužím °pohne se rychleji než by byl člověk schopen, pvalí ho na postel a posadí se mu na stehna. Shlíží na něj z víšky, usta pootevřená takže se jí mezi rty lesknou ostré tesáky a panenka jejího oka je rudá° Malí. Milí. Rozkošný °hladí ho po tváři, po krku. Přímo bleskově mu rozepne košili, takže odhalí jeho hruď. Přejede mu po ní nehtem až rozetne kůži takže se na několika místech oběví pár drobných krůpějí krve. Jedním dlouhým tahem jazyka je slízne, další už se k její nelibosti neoběví na to není škrábanec dost hluboký. Přestane se věnovat jeho hrudi a místo toho se přesune k rozepínání kalhot+

(Kdyby měl námitky tak křič, nebo sním zdrhni :D)
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » ned zář 12, 2010 12:09 am

+nechá ji si hrát, v očích se mu leskne chtíč, nastavuje se jejím dotekům, když mu rozetne kůži jen zasténá, dech se mu nepatrně zrychlí, stejně tak tep, hladí ji po stehnech, vyhrnuje jí sukni+
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon zář 13, 2010 8:41 pm

+Potutelně se usmívá, oko se jí chtivě leskne. Sáhne mu do kalhot a s pozvednutým obočím zkonstatuje že se rozhodně má čím chlubit. Vytáhne jeho penis, přejede po něm několikrát rukou a sevře tak že to zabolí, ale ne natolik aby mu oblížila. Pustí ho, vyjede rukou nahoru po celém jeho těle, pomalu jakoby ho laskala, ale když se dostane ke krku pevně mu stiskne čelist. Natočí hlavu ke straně jedním prudkým pohybem, dost snadno by mu mohla zlomit vaz, odhalujíc tak fialovou cestičku žíli pod jeho kůží. Skloní se, pohladí tu cestičku špičkou jazyka, zatím co druhou rukou klesne opět k jeho pasu a vrátí se k laskání penisu. Ukolébává jeho pozornost a když to nejméně čeká zaryje mu tesáky do hrdla, ale rukou ho třít nepřestává. S trochu nechutným savím zvukem polika rudou životadárnou tekutinu+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon zář 13, 2010 9:33 pm

+když si hraje s jeho mužstvím tak se jen lehce usmívá, sám tomu vlastně nevěří, že by ho mohla kousnout a bere to spíš jako hru, vyhrnuje jí sukýnku pořád výš až ji hladí vysoko na stehně, sjede na zadeček, zrychleně dýchá a nejradši by si ji hned celou vzal, ale nechce to kazit, a je sakra překvapen, když ucítí její zuby ve svém krku, vykřikne, ale bolest přehluší mnohem intenzivnější pocit a to orgasmus, takže jí skropí ručku svým semenem+
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon zář 13, 2010 9:57 pm

+Spokojeně se odtáhne. Nevzala si tolik aby mu oblížila, spíše jen ochutnala. Několikrát olízne rána na jeho hrdle, které se už stejně sami zatáhli a navíc nejsou moc velké. Oblízne si taky rty a přesune svou pozornost i na ruku. hezky dočista všechno sliže a potom padne na záda vedle něho. Spokojeně si mručí, přejíždějíc si rukou po žaludku jako člověk pod dobrém jídle+ Hlavně se teď pořádně napij drahoušku, a%t doplníš tekutiny. Hodně si jich ztratil +hlasitě se zasměje. Nevypadá to že by se odsud hned hrnula, ale jeho tu nedrží+
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » pon zář 13, 2010 10:11 pm

+usměje se na ni+ Dám na tvou radu, krásko. +přejede prsty ty dvě ranky, nakloní se k ní a políbí ji+ Je snad něco, čím bych se ti mohl odvděčit? Bylo to ďábelské.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pon zář 13, 2010 10:19 pm

°Zakrout í hlavou° Ne drahoušku °pohladí ho po tváři° možná někdy příště až se setkáme si to vyberu °trochu potměšile se ušklíbne° Já mám dlouho paměť °vstane, protáhne se jako kočka° Pojďme bavit hosty °sklouzne s postele, dojde ke dveřím kde se zrazí, potom se k němu otočí° Víš že tě neodmítám? Pochopils to? °vypadá trochu zmateně, jakoby opile° Jen na to není vhodná doba °zachuchotá se° ale ne takhle vhodná doba. Prostě jen... °pokrčí rameny a odejde, tedy spíše se odvznáší na lehkých nohách.°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » úte zář 14, 2010 12:03 am

+neochotně vstane+ Dobrá, budu se těšit. +svůdně na ni pohlédne+ Já taky nezapomenu. +nechá ji odejít a pak vyrazí za ní v takovém odstupu, aby měl nádherný výhled na její zadeček+
John Wilmot
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky