Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 1:04 am

+seběhne potichoučku do haly, stále se rozhlížejíc okolo, nechce na Angela narazit, ne tak brzo po tom, co se dělo v noci, najde si tričko, které na sebe hned natáhne, sebere Spikeův kabát, který složí na pult od recepce a vlastní kabát si obleče, chce ze země sebrat tašku, ale po cestě zavadí o křeslo, který hlasitě zaskřípe, jak se posune po zemi, to už je na ni moc a něco v ní se zlobí, dostane vztek, na sebe, ne ty dva, na všechno, ventiluje ho tak, že jednoduše kopne několikrát do tašky+ Zatraceně. Kurva. Doprdele. +vrčí, zatímco si vybíjí vztek, taška to ale nevydzří a rozsype se+ Zatraceně. +zaúpí a klesne k ní na zem, z očích jí tečou slzy, vzteky všechno oblečení nahází zpět a mávnutím ruky tašku zpraví, na chvilku zavře oči a když se zase zvedne její sebeovládání je zase na svém místě, otře si oči, zhluboka se nadechne a vypadne pryč, zůstane tam po ní jenom medailonek, který jí vypdl z tašky a na němž je vytepaný nápis "Milované Neferet Elizabeth a Markus" na přední straně je zobrazená zdrobnělina růže+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát zář 10, 2010 1:18 am

+Asi proto že má hlavu skloněnou k zemi jeho ostrému zraku neunikne lesknoucí se předmět na zemi. Sebere ho a prohlédne. Je to Neferetin medailonek který jí evidentně z lásky věnoval nějaký Markus. Přehazuje si ho v ruce jako horkou bramboru, načež si ho strčí do kapsy s předsevzetím že jí ho někdy vrátí až bude vhodná příležitost. Je si jist že pro ni hodně znamená když je od muže+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Angel » ned zář 12, 2010 2:23 am

+Vejde a hodí sekyru na pult. Tváří se jakoby mu někdo něco narval do intimních oblastí. Tedy je nanejvíš naštvaný+ Chceš pomoct? +zeptá se druhého upíra který se zaním plouží. Kdyby se tak nemračil, možná by se tvářil starostilivě+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » ned zář 12, 2010 2:25 am

+Courá se zaním, drží si posekaný bok a mečem třískne vedle Angelovi sekyri+ Je to dobrý +zavrčí+ Jen mě škrábli. Za pár hodin se to zahojí +sykne bolestí. Neměli zrovna snadnou noc, ani jeden. Angel měl vizi a Spike se opil a pak oba šli zabíjet démony. V takovém situaci jim šlo oživot, tedy neživot+ Jdu si nahoru lehnout +zamrmlá a vydá se ke schodům+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » ned zář 12, 2010 2:27 am

+Sleduje jak Spike trochu kulhavě stoupá po schodech. Vůbec se mu nelíbí snaha mladšího upíra dělat že mu nic není, je to podle Angela zbytečné hrdinství, stejně před ním těžší zranění nezakryje. Tohle sice opravdu nevypadá vážně, ale i tam dojde angel za pult pro lákárničku a vydá se za Spikeem do pokoje+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pon zář 13, 2010 3:01 pm

+Za mrmlání prochází halou. Tentokrát nedal žádnému s těch kluků příležitost vytáhnout nějaký perořízek, natožpak se nechat zasáhnout. Zlomil přinejmenším dvě ruce a jednučelist, což schledal dostatečným varováním. Přeci jen má nějaké svědomí a trochu bláhové víri v to že se jejich touha po moci během let vytratí. Zamíří si to nahoru vynadat pořádně ANgelovi že ho vyrušil+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 14, 2010 11:25 pm

+přemístí se s nimi z nemocnice do haly, jí osobně přemisťování nic nedělá ale za tu krátkou dobu si stačila všimnout, že jí ti dva zrovna nemilují, takže jim stiskne paže, kdyby se některej z nich náááhodou chtěl skácet, hlavně tedy Angel, když si je jistá, že to ustojí, tak je pustí a poodstoupí, očekávajíc, že odstane vynadáno+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » úte zář 14, 2010 11:33 pm

+Dlouze, celí zamlklí se podívá na Neferet+ Neprosil jsem se abys mi pomáhala + řekne temně a chladně. Otočí se na podpadku a odejde do svojí kanceláře+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 14, 2010 11:35 pm

+Už si na to pomalu zviká, ale že by mu to dělalo radost se říct nedá+ Tak to bylo skvělí. Teď budu dobu smrdět jako hajzlík +začne se očuchávat krčíc nos. Vzhlédne k odcházejícímu Angelovi, nepokouší se ho zastavit jen ho pozoruje z neurčitým výrazem ve tváři, načež se obrátí na Neferet a pozvedne obočí+ Myslim že sis to u něj posrala lásko. Já sice taky, ale mě je to u prdele +potutelně se usměje+ Vlastně mě těší že se hádáte +přisune se kní+ tak spolu nebudete šukat +přitáhne si jí za pas do náručí+ a budu tě mít jen prosebe.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 14, 2010 11:42 pm

To je snad samozřejmost. +řekne jeho vzdalujícím se zádům, na hlase jí je znát, že jí mrzí, že se na ni zlobí+ Hmn. +zamručí smutně, zamyšleně sledujíc dveře ve kterých Angel zmizel, zamrká když si jí k sobě Spike přitáhne a podívá se na něj+ My se nehádáme. +odporuje+ Myslela jsem to dobře. +řekne smutně mávnouc rukou ke dveřím od kanceláře+ Víš, že jsi mi neodpověděl na otázku? +zeptá se+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion