Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Styx » úte zář 14, 2010 8:26 pm

Nesmrtelný: +otevře údivem oči+ Překvapuje mně, jak dokážete z mých slov vydedukovat úplně jiný význam, než jak byla původně myšlena. Já vůbec neměla na mysli, jak jste na tom s chutí na sex. Zajímalo mě, jakou máte fyzickou kondičku, vzhledem k vašemu věku +zvažuje, jestli ji to má pohoršit, či ne, z čeho ji podezírá, nakonec to zavrhne+ Nicméně, díky za odpověď na otázku, kterou jsem vám nikdy nahlas nepoložila +zasměje se+
(proč si všichni sakra myslí, že za každou Styxinou myšlenkou je sex?:))

Wenai: Tak vidíš, konečně přímo od zdroje vím, jak to s tebou a tvými muži vlastně je +usměje se+ A není ti smutno samotné? Co Ještěrena... a Gerald... to bylo vážnější, ne? +vyzvídá, ale tak nějak s přátelským zájmem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte zář 14, 2010 8:46 pm

Remus: Díky, že mi tak věříš +usměje se, ale tak nějak nuceně+ Neříkej to dvakrát, protože to přivoláš. Nejsem pověrčivá, ale poslední dobou se na Orlíku necítím moc bezpečně. Pořád mám pocit, jako by tam chodbami bloudily nějaké přízraky nebo co +svěří se mu s pocity, které ještě nikomu neřekla, dokonce ani Tonymu, který tam bydlí taky+ Ale to většinou na starých hradech tak bývá, že tam straší duchové minulosti +pousměje se nejistě, sama by tomu chtěla věřit+ Naštěstí mám kolem sebe tvé ochránce.

Jarla: Alkohol bourá zábrany a přiopilý člověk se dokáže víc odvázat, než za střízliva. A to je pak větší legrace +strčí hlavu mezi ramena+ Tedy pokud to nepřežene až moc.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 14, 2010 8:49 pm

Styx: Ale já přece nejsem sama. Mám pár dobrých přátel - tedy jak aspoň doufám. Geralt? Kde tomu je konec. Nejspíš se vrátil ke své ledové královně a po mě ani nevzdechne. +praví smutn+ Ještěrena... Ten by v životě nepřiznal, že mu na někom záleží. S ním nikdy člověk neví. Teď je ostatně taky v tahu. Tušila jsem, že to takhle dopadne a bála se toho. Nu, co se dá dělat. Neměli tu bejt nějaký hry?
Naposledy upravil Wenai Lafayette dne úte zář 14, 2010 9:27 pm, celkově upraveno 2
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » úte zář 14, 2010 8:56 pm

Styx: Omlouvám se +skloní omluvně hlavu+ Já se jen řídím tím jak uvažujete vy mladí +malinko potutelně se usměje+ Nezeptala byste se, ale uvažovala byste otom. Každý na sex myslí a není nic špatného si to přiznat +trochu se protáhne, bolí ho už celé tělo+ Zpátky tedy k původnímu významu vaší otázky... Moje kondice je myslím velmi dobrá, vždyť jsem taky začínal jako legionář. Dost těžko jsem mohl chodit stovky kilometrů s nadváhou a svali jako má žena.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Regulus Black » úte zář 14, 2010 9:20 pm

Styx píše: +po chvilce, kdy si vychutnávala jeho návrat, vymaní se mu z náruče a ustoupí krok dozadu, svírajíc mu pořád obě ruce+ Jsem moc ráda, že jsi se vrátil zpátky. Že jsi našel cestu domů. A že jsi přežil +v očích se jí třpytí upřímná radost ze setkání+ Zajisté máš spoustu zážitků z cest po světě a já bych si je moc ráda vyslechla. Zajímá mě, kde všude jsi byl a proč jsi celou tu dobu nedal o sobě vědět +v hlase se jí zachvěje lehká výčitka+ Ale ne teď. Naše povídání bude asi nadlouho a já tady mám spoustu přátel +pokrčí mírně rameny+ Pokud chceš, zastavím se někdy na Grimmauldově náměstí. Myslím, že si oba máme toho hodně říct +pustí ho a jemně se pousměje+ Teď mě, prosím, omluv +a s příslibem brzké návštěvy mu zmizí ve tmě+

Mám ti tolik toho vyprávět... a vysvětlovat... *dodá trochu provinile, pohladí ji po tváři a vsaje její orientální vůni, aby si ji zapamatoval* Přijď za mnou kdykoliv, u mne máš dveře vždy otevřené. Budu tě netrpělivě očekávat. *zaskočí ho, že se mu tak rychle vyprostí z objetí, i ta její odtažitost a pojme podezření. Opře se zády o zábradlí, v ruce sklenku se skotskou, hlavou nechá vířit tisíce myšlenek. Ještě dlouhou chvíli zpovzdálí pozoruje Styx, jak se baví se spoustou přátel a pak se ztratí někde v podpalubí*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte zář 14, 2010 10:02 pm

(JARLO chceš hraběte? je zrovna volnej :D)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod yohannka » úte zář 14, 2010 10:38 pm

+nenápadně se odtáhne od amona, kterej zatím sleduje slečny na palubě a culí se tam na barmana+ nauč mě ty svoje fííígle, tohle neumim +dosrsá extra barevnej drink+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte zář 14, 2010 10:59 pm

yohannka píše:amon: no a? ste to tu mohli aspoň roztočit... a co svatbu, nechystáte? +zvědavě+
kritéria.. +mávne rukou+ toje těžkýýý +veme si pití, zamíchá ho a furt barvy zůstanou oddělený+ no to je hustýýý +zírá na to a ochutná+ a dobrý!

yohannka: +upije svýho pití a zatváří se relativně spokojeně+ sice to chutná jak cumel...příště čistý zlo, kamaráde...+ušklíbne se na barmana, upije a zakucká se+ svat-bu? to slovo před Kleou ani nevyslovuj! Minulej týden mně nenááápadně podstrčila časopis "Moderní nevěsta". Letěl z okna a ona měla štěstí, že ho nenásledovala. Neexistuje. Neoženil sem se před dvouma rokama, neožením se ani teď. Jsem snad blázen? Na starý kolena? Dyť by mě zruinovala! Manželství je cesta do pekla, dokonce i pro mě! Věř mi! Nakonec..+zazubí se+ ty to přece znáš...krása, nádhera, svatba a...+luskne prstama+ je po parádě!
Co je na kritériích těžkýho? Buď něco ráda máš, nebo ne.
+chvilku očumuje baby, pak se otočí a sleduje yohannku jak okouzluje barmana+ Zlatí vrahouni...+natáhne se pro jednohubky a likviduje celej tác+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod yohannka » úte zář 14, 2010 11:19 pm

náhodou.. by vám svatba slušela... ale máš pravdu. Pak se to akorát všechno zkurví +mávne rukou na číšníka pro další drink a zaostřuje na amona+ Kritééria.. tak to je těžký.. třeba dřív.. si mě aji bral +uculí se opile+ teď.. né že by ti to neto.. neslušelo, ale seš kamarád. Navíc takovej, kterýho nemůžu ani tulit! +píchne ho prstem do hrudníku+ jeho můžu +ukáže na barmana+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Amon » úte zář 14, 2010 11:34 pm

Slušela...tobě by taky slušela korunka a nenosíš ju...i když Klea by si zaručeně vybrala jen ty nejhezčí a nejluxusnější šaty a doplňky a vůbec všechno...na to by padly asi rozpočty celýho hradu..
+dopije a objedná si čistej alk nějakej s ledíkem a pije to jak vodu+ Jááá? +zazubí se, ale pak nakrčí čelíčko+ Já? Kamarád? Nikdy! Kdes na to přišla? +pohladí ju po bříšku+ náhodou já jsem naprosto ideální to...cíl..na to..tulení...+přemile se usměje+ jeho? Dyť je hnusnej! No nečum a nalívej...+odmávne barmana+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky