Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Fabien » úte zář 14, 2010 11:35 am

Tir: +Je celý omámený jejím rozmazlování a odpovědí, která ho uklidnila a nalila mu do žil zpátky víc života. Hluboce se s ní líbá, tiskne ji k sobě a snaží se jí na sebe nasunout.+ Nikam...jenom spolu...+ujistí ji.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte zář 14, 2010 12:17 pm

Fab: přehodí nohu přes jeho boky a přitiskne se k němu. maximálně se ho dotýká a líbá se s ním. otírá se klínem, pořád ještě hodně citlivým z předchozího milování, o jeho a cítí bradavky jich obou. vnímá Fabiena všemi smysly a nechápe, jak ho mohlo napadnout, že by mu odešla, když jim je spolu tak krásně a ona ho tolik chce a líbí se jí u něj. z pozice, kterou zaujala jí připadá, že si ho ulovila jen pro sebe. trochu jí pořád vrtá hlavou jeho dotaz. malinko se naježí a zatváří se jako usurpátor, což působí zdálky určitě poněkud komicky, ale ona to myslí hrozně vážně. zavrčí. můj jseš! jenom můj. zamračí se na něj, aby ani nezkoušel o tom pochybovat. a malinko ho rafne do brady. vlastně neví, jak jinak by řekla, že k sobě prostě patří.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » úte zář 14, 2010 12:23 pm

Tir: +Tak nějak instinktivně to pochopí. Pochopí, že ona cítí to co on. Že k sobě patří. Že by se jí nevzdal za nic na světě. Hladí její záda a zadeček, dívá se jí do očí a z takové blízkosti v nich vidí jiskříčky a tajemné záblesky. Probouzí to v něm novou touhu jí dokázat, že všechno myslí vážně.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » úte zář 14, 2010 1:02 pm

Fab: cítí jeho blížící se opětovnou připravenost, ale chce ho předejít. začne ho olíbávat, olizovat, okusovat a hladit po krku, na prsou, kolem bradavek i na nich. teď já, miláčku. zatlačí ho do polštáře, aby se jí do toho nepletl :).
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » úte zář 14, 2010 11:51 pm

Tir: +A Fab se rozhodně nemíní plést a těší se na to, cože to pro něj Tir připravila...a je moc spokojený.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř zář 15, 2010 5:51 am

Fab: olíbává ho a postupuje níž a níž. chvíli se zaměří na pupík. hladí ho po hrudi i bocích, jazykem sjede až ke kyčlím a podbřišku. zatím se vyhýbá penisu, sveze se na stehna jazykem, taky hladí a jemně škrábe Fabíska po stehnech a zadku. opravdu se snaží a občas vrhne na Fabiena kontrolní pohled, jestli je spokojený.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř zář 15, 2010 2:09 pm

Tir: +Kontrolních pohledů netřeba. Fab je spokojený hrozně moc, i když by už rád, aby se Tir věnovala i jeho penisu. Snaží se jí podstrčit do dráhy jazyka i pánev a dělá na ní trochu prosebné oči.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv zář 16, 2010 7:55 am

Fab: chce ho ještě trošku napínat a nahne se k němu, aby ho políbila na úsa.[nějak ale neodhadne výšku a vzdálenosti a bříškem zavadí o jeho připravený penis. pak už tedy není co oddalovat a vrátí se tedy zpět k jeho pánvi. olíbává mu stehna a jazykem se sveze na varlata.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv zář 16, 2010 11:27 am

Tir: +Málem se zapomene nadechnout, když Tir provedeníže popsanou akci. Vyrazí pánví proti ní, chce aby se Tir věnovala jeho penisu. Šátrá po ní rukama a chce ji nasměrovat.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv zář 16, 2010 12:12 pm

(výše popsanou ;) )

Fab: už je úplně hodná a jeho mužnou chloubu políbí a obejme rty. pohrává si se žaludem pusou a tělo penisu zpracovává dlaněmi.
Tirage
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette