Molly: zahřej mě. svetr dobrý, ale není to ono... i když aspoň nám sem netáhne, to musíš uznat, jak jsem prozíravý. ...hmmm... zamručí a cukne sebou, když ho hladí po brdavkách, ale je to elektrika ( ) moc příjemná, tak zase drží a přesune své ruce na její zadeček.
Naposledy upravil Isamun dne stř zář 15, 2010 5:53 am, celkově upraveno 1
Sam: Jsi prozíravý, šikovný a vynalézavý...+chválí ho a nenechá se odradit od průzkumu jeho bradvek. Chce zjistit, zda je tahle zábava příjemná i Samovi, když jí způsobuje radosti.+
Samík: Můj úžasný..úžasný Same...+nejprve si s jeho bradavkomi pohrává jen mezi prsty a posléze to nevydrží, aby je i neochutnala, nehrála si s nimi jazykem a přitom nehladila Samíka po zádech a zadku.+
Molly: hladí ji po zadečku a zrácí sebeovládání i rovnováhu, když se k němu Molly přiiskne. jak se otírá o jeho erekci, začne se dost naléhavě snaži, aby se dostal k Molly ak, jak potřebuje.
Sam: +I ona se už rádně nekontroluje. Chce ho a to je to jediné, co teď ví. Udělá dva kroky vzad a zachytí se rukama stolu, aby neupadli. Sjede rukama na jeho erekci, hladí ji a tiskne si ji na břicho.+
Molly: vysadí ji na stůl a rychle se potřebuje dostat do ní, její hlazení ho hrozně rozžhavilo. pojď sem, lásko... vrčí a přerývaně dýchá a tlačí se k ní.