Salónek

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Obývací pokoj s knihovnou

Příspěvekod Styx » pát kvě 15, 2009 5:20 pm

Toho si nevšímej, Regulusi, +lehce zrudne, podívá se na Emmu, zakroutí hlavou a trochu vyčítavě se na ni usměje+ Jen jsme si spolu jednou povídali o mužích. +odráží tři páry očí, které se na ni upírají a v rozpacích se zavrtá hluboko do křesla+ Pokračujte, ne?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » pát kvě 15, 2009 9:02 pm

Regulus: *když vidí, že to asi neni jen povýšenej snob vstane a prudce ho obejme a zmáčkne ho* Jsem tak ráda, že tě vidím....dost ses od puberty změnil*zasměje se a sedne si zpátky*

Styx:*zasměje se, když vidí jak se snaží být neviditelná*

Narcisa:Takže taky tě najali jako architekta jak vidim*usměje se*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 15, 2009 9:03 pm

Narcisa: ano máte pravdu, bude to originální a vkusné. Vířivku bych bral nějakou větší, dost velkou, přece jen je tam hodně místa*vezme si od ní katalog a chvilku si prohlíží vany* Tahle by nebyla špatná*usměje se a podá katalog zpátky Narcise*Hmm?

Styx: *usměje se, když vidí jak se snaží srůst s křeslem a rozhodne se, že ji nebude trápit* Chápu o mužích....

Emma:*je trochu překvapený, když ho obejme, ale potěší ho to* Ty ses skoro vůbec nezměnila od těch sedmi, teda až na ten vzhled....jak tebe mohli vzít do zmijozelu*s úsměvem kroutí hlavou*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » pát kvě 15, 2009 9:07 pm

Styx: *Snaží se nesmát jejím rozpakům, ale moc se jí to nedaří. Rychle se napije kávy, aby to zakryla.*

Emma: Ano, na koupelnu. *Usměje se na ni.*

Regulus: *Skloní se nad katalog a prohlédne si, kterou si vybral.* Ano, ta je moc pěkná. Ale mě se líbit nemusí, hlavně, že se bude líbit vám. Já se v ní přece koupat nebudu.
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pát kvě 15, 2009 9:11 pm

+když vidí, že si zase povídají o plánech a ji si nevšímají, tak se nenápadně vynoří z křesla a jen tiše sleduje, co Regulus plánuje všechno udělat s domem a obdivuje Narcisu, jak je profesionální+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 15, 2009 9:11 pm

Narcisa: No já potřebuju kritiku, někdy se chovám nevkusně*usměje se* tak dobře jsme dohodnuti, za jak dlouho myslíte, že byste to mohla mít hotové?*vzhlédne k ní od katalogů a napije se čaje co mu tam přinesl skřítek*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod EmmaS.S » pát kvě 15, 2009 9:15 pm

Regulus: No jo klamu tělem*usměje se a začne si vytahovat katalogy, ukazuje je Styx, a nechává dořešit Cisu a Reguluse koupelnu*

Narcisa: No já jsem tu přes zahradu*usměje se*

Styx: Co si myslíš, že by tam chtěl?*ukazuje jí různé fontánky, keříky, bazény, altánky*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » pát kvě 15, 2009 9:19 pm

Regulus: Kritiku? *Zakousne se do spodního rtu.* Ta vana, co jste vybral je hrozná. Hodila by se spíš do moderního domu. Navrhovala bych tuto. *Otočí stranu a ukáže na tu, co se jí líbí.* Pokud jde o to, za jak dlouho by to mohlo být... *Neurčitě porkčí rameny.* ...tak pokud pořád platí to, že na penězích nezáleží, tak zítra ráno.

Emma: Ano, vím, Styx mi o tobě říkala, že jsi zahradní architektka.
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 15, 2009 9:24 pm

Narcisa:*zasměje se* Líbí se mi, že jste upřímná*koukne se na vanu, ještě to prolistuje a vybere kompromis mezi tím co říkala ona a co tvrdil sám* Co tohle? Zlatá střední cesta....no na penězích mi opravdu nezáleží, takže by to bylo úplně ideální*usměje se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 15, 2009 9:25 pm

Emmo, opravdu netuším, co se bude Regulusovi líbit, ale poznala jsem, že máme podobný vkus, tak si myslím, že pravděpodobně bude chtít altánek, ten se v každé zahradě krásně vyjímá a je praktický, co si budeme povídat. +usměje se+ Keře a záhony se spoustou květin, já osobně miluji květiny. Ale chlap je chlap. +ušklíbne se+ Venkovní bazén je to, po čem já toužím. Ale opravdu nevím, co na to Regulus, on je pánem domu. +úcul+ A líbí se mi stříhané živé ploty.
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí