Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 5:11 pm

Polo-podnikatelka. Zdůrazní. Nejedu v tom totiž sama. Uculí se. Hodnej? A ty víš, jak se to dělá? Jo taky si myslím, že neměly. Kývne souhlasně a zasměje se. Hmmm, tak tohle joo, přesně tohle jsme potřebovala. Zavře očka a spokojeně vrní, úplně cítí jak se uvolňuje. Krásně hřeješ... Zakloní trochu hlavu a mrkne na něj nahoru....vlčku. Vysloví poslední slovo, jakoby se s ním mazlila.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 17, 2010 5:31 pm

jo nejedeš? tomu se teď tak říká? *zasměje se nad ní* nááhodou....umím být hodný...a moc..*zavrčí pobaveně* jen je otázka..jak přesně definuješ, být hodný..*dodá po chvíli a přitom pokračuje v masáži, trochu přitlačí, takže občas jí prokřupne páteř* to víš, mám to v krvi..*zaculí se a přejede jí palcemi po obratlích* a taky to pomáhá při uvolnění...není nad to se hezky zahřát...*neodpustí si*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 6:13 pm

Jojo říká, a hlavně tady, protože tady často věci nejsou tak nevinné, jak se může na první pohled zdát. Zatváří se nanejvýš nečitelně a trochu se uculí. Pravda, každý si to slovíčko "hodný" může vykládat různými způsoby že? Usměje se spíš tak sama pro sebe a jak silněji přejede určité místečko, hezky tam křupne a s dlouhým výdechem se uvolní. Teda...potvora zatuhlá. Zavrčí tiše. No to jo, zahřívání je moc fajn. A tváří se úplně nevinně, takže těžko říct, v jakým smyslu to zahřívání měla na mysli:) A tak mě napadá...ještě po tobě nebyla sháňka? Čekala bych, že bude J-C trochu...hladový. Kukne na něj nahoru a v očích jí blýskne.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 17, 2010 6:39 pm

no, to je asi fakt...a to..polo-? to jako že se podnikání věnuješ jen co druhý den?*uculí se, a jen tak mimochodem pokračuje v masáži, i když většia zatuhlých míst už je pryč* hm...to jsem ráád, že taky někdo ocení přítulné vlčky..*nedá se a podívá se na ni dolů* ne, třeba měl po ruce někoh..-*ztichne* kruci. Tak ne. Tys to přivolala*přimhouří oči* tak já budu muset jít...nepotřebujeme tady mrzutého hladového vyššího..*špitne a zamrká na ni a jen nerad jí dá ruce pryč ze zad*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 17, 2010 7:13 pm

Hele...zbytečně moc to rozbíráš ne? Zamračí se na něj nahoru, ale hned se usměje. To si piš, že ocení. Kývne souhlasně, ale víc to nerozebírá. Já? Já určitě ne. Má hlad no...a to mi připomíná, že já docela taky. Vstane a rozlídne se, kde vězí Adam. Nee, to tedy opravdu nepotřebujem. Stačilo vidět jednou, jak to vypadá, když není ve svý kůži. Zatváří se, že o opakování fakt nestojí. Tak upaluj, ať není zle. Plácne ho po tom jeho sexy zadku v kožených kalhotách a uličnicky se uculí. Jo a díky za masáž, máš to u mě. Mrkne na něj a jde najít toho Adama.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát zář 17, 2010 7:18 pm

*se smíchem se přesune k J-C*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jason » sob zář 18, 2010 11:30 pm

*dotlape do zákulisí k ledničce, otevře ji a opřený o dvířka se v ní hrabe, pak vytáhne jonták a spokojeně si ho otevře a kouká, jestli by se tam nenašlo i něco k jídlu, jak je tak vycucnutý*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned zář 19, 2010 12:11 am

Vymázne z baru a opře se o dveře, jakoby jí honilo půl pekla. Kurva... Šeptá si pro sebe tiše a protože se snaží udržet se na nohách, nevšimne si pro změnu ona Jasona.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » ned zář 19, 2010 12:36 am

*narovná se od lednice, když uslyší nadávku, zaostří do šera a musí se uculit, trochu vláčněji než obvykle, sejde si ji pohledem a využije toho, že si ho nevšimla a přesune se tichounce blíž, ale z dosahu*někdo tě nazlobil, šéfová?*mroukne s úsměvem na tváři*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned zář 19, 2010 12:46 am

Trhne sebou jakoby ji peklo chytilo a prudce otevře oči, ruku automaticky za zády na pažbě browningu, aniž by si uvědomovala, kdy po něm sáhla. Když jí pohled padne na vesele se culícího Jasona, chvilku má fakt chuť střílet. Ona chudák málem omdlívá a on se jí bude smát?! Pak ale jen potřese hlavou, usměje se a rukou si prohrábne vlasy. Nazlobil? To ani ne, i když to bych zvládla řešit líp, než tamto. Kývne směrem k baru a ušklíbne se. Doplňuješ energii? Uculí se, když si všimne nedovřené lednice, odlepí se od dveří a vezme si flašku vodky, co tam zahlídla. Pořádně se napije a trochu se zakucká. Šmarja, fuj! Že se na to nevykašlu. Zatváří se a radši lahev vrátí zpátky, nebo to s ní dnes už fakt sekne.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti