Salónek

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Obývací pokoj s knihovnou

Příspěvekod Narcisa Burton » pát kvě 15, 2009 9:29 pm

Regulus: *Usměje se a je ráda, že se neurazil.* No, někdy je mi ta má upřímnost trochu na obtíž. Občas totiž dřív mluvím než myslím. *Podívá se na vanu, kterou vybral.* Ano, ta je moc pěkná.
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » pát kvě 15, 2009 9:38 pm

Styx:Ano altánek se hodí*usměje se*na cokoli, Jo květiny mu tam narven ať bude chtít nebo ne....vypadá to dobře a vkusně*mrkne na ni a zasměje se*No, bazén by se mu hodil, na léto, ale i na večírky se to hodí*nakloní se k ní* sama si říkala, že mám dobré přesvědčovací schopnosti*mrkne na ní a začne s ní procházet katalogy s květinami a keři, když udělají pár tipů začnou prohlížet altánky*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 15, 2009 9:41 pm

Narcisa:No, to se dá naučit ovládat.*usměje se* Ale upřímnost se v dnešní době opravdu cení*koukne a když vidí, že to myslí upřímně je spokojen* To je fajn. Tak jsme domluveni, uvidíme se zítra*mrkne na ní* s Vámi je radost spolupracovat slečno, tedy jste slečna že?*tázavě se usměje*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 15, 2009 9:47 pm

Jasně, přece mu to tam nevysypeme štěrkem +ušklíbne se+ zahrada bez květin je jako pole. Ukaž, vybereme nějaké, snad to bude Regulusovi jedno. Já se přimlouvám za obrovské záhony růží, je to má nejoblíbenější květina. Ostatní svěřím tobě jako odbornici. +mrkne na ni+ S tím bazénem je to zcela na tobě, jsem zvědavá, jestli ho dokážeš přesvědčit. Ale Regulus moc rád plave, takze možná nás převeze a navrhne to sám +uculí se potichu+ Altánek ale nechám zcela na něm. On se přece bude denně na něj koukat, tak ať si vybere, jaký se mu líbí. +nakloní se k ní+ Nemůžeme mu zase všechno navrhovat my dvě, ať má pocit, že taky něco navrhl sám. +mrkne na ni+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Narcisa Burton » pát kvě 15, 2009 9:48 pm

Regulus: Dá se to naučit? Trénuju to roky a pořád žádná změna. Se svým štěstím na to možná přijdu až budu v důchodu. *Usměje se.* Ano, stále jsem slečna. *Řekne vesele a dopije kávu.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » pát kvě 15, 2009 9:54 pm

Narcisa: Opakování matka moudrosti, neříká se to jen tak pro zábavu, určitě se vám to povede*usměje se* Jakto, že žádný chlap ještě, promiňte mi ten výraz, "nesbalil" někoho tak pěkného a chytrého jako jste vy?*podiví se*

Styx, Emma: Všechno slyšim holky*mrkne na ně, ale pak se otočí a zase vnímá Cisu*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » pát kvě 15, 2009 9:58 pm

+uchichtne se a tiše řekne Emmě do ucha+ Koukám, že Regulus má uši všude. No jo, smrtijed se nezapře. +zamilovaně vzdychne+
Styx
VIP Member

Příspěvekod EmmaS.S » pát kvě 15, 2009 10:00 pm

Jo s růžemi souhlasím, a on určitě bude taky, nebude mít jinou možnost*usměje se* Ale růže má rád skoro každý. Ten bazén bych tam dala, opravdu se hodí, ale zapuštěný do země, lépe to vypadá, a jesli rád plave tak nebude problém ho přesvědčit*prohlíží katalog* A altánek si vybere, ten se oprvadu hodí je to prktické a vkusné *usměje se*
No jo dávej si pozor*šeptá aby to neslyšel* žádné nekalé úmysly*prohlíží si ji jak je čerstvě zamilovaná a je ráda, že je šťastná*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » pát kvě 15, 2009 10:03 pm

Regulus: Já spíš myslela, že opakováním člověk zblbne. *Zasměje se. Když jí Regulus vysekne kompliment, nekontrolovatelně zrudne.* Děkuji. *Zašeptá rudá až za ušima a začne studovat vysoký koberec.* Já nejsem typ člověka, který by lehce navazoval nové známosti. Nejsem si moc jistá mezi lidmi, které neznám, a trvá mi dlouho, než někoho poznám natolik, abych si s ním mohla něco začít. To bohužel muže odrazuje. *Vzhlédne.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pát kvě 15, 2009 10:06 pm

Takže, vypadá to, že my dvě jsme to zvládly, teď ještě jestli se naše návrhy budou líbit Regulusovi. Ale já myslím, že určitě. +pokývá hlavou+ Jaké nekalé úmyly myslíš?
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí