Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 5:22 pm

Remus: +když se choulí v jeho náručí, cítí se najednou tak bezpečně, že si je jista, že s Remusem se jí nikdy nemůže stát nic zlého+ Všechno, co je krásné, uteče rychle jako voda. To jenom čekání trvá celou věčnost +pošeptá mu pravdu pravdoucí+ Jsem moc ráda, že tě mám +neměla by mu to říkat, ale nemůže si pomoct+ Tak už připravuješ tu večeři? +blýskne jí vesele v očích+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 17, 2010 5:38 pm

Pravda...*přikývne a tak se jí otře hlavou o skráň* to víš...jsem uprostřed velkého plánování..*zazubí se a pak dodá* a nebuď zvědavá jakých, stejně ti to nepovím..*napíná ji*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 7:14 pm

Remus: +přiloží mu prstík ke rtům+ Pšt, ani to nechci vědět. Chci být překvapená, co sis pro mne připravil. Jen tak trošičku doufám, že to nebude nějaká specialitka a la „Made in China“ +zahihňá se+ Číňané totiž jedí úplně vše, co je organického původu +tulí se k němu v temném koutku na přídi+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 17, 2010 7:27 pm

a možná i to, co není..*uchechtne se a pozoruje, jak se loď vyprazdňuje..nikam nespěchá..*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nesmrtelný » pát zář 17, 2010 7:38 pm

Styx píše:Nesmrtelný: +drží se ho pro jistotu pod paží, co kdyby si alkohol v její krvi umínil, že jí podlomí kolena+ Jak pozorný... +neunikne jí jeho galantnost a posadí se na nabízenou židli+ Přece nebudu oslavovat s minerálkou. Díky za vaši starost, ale mám to pod kontrolou +ujistí ho s úsměvem+ Co byste chtěl slyšet? +usrkává pomalu ze svého pití a pozoruje ho+ Bydlím na LoSu, pracuji a přitom studuji, a dnes mám narozeniny. Kolikáté vám neprozradím +uculuje se tajemně, že mu toho o sobě moc neprozradila+

Styx: Ani ve snu by mě nenapadlo se vás vyptávat na věk, ostatně mi na něm ani nezáleží. Čas je jen čas a ten je bezvýznamný +bezvýrazným pohledem si jí prohlédne, v duchu totiž pochybuje že má pití pod kontrolou, ale nahlas neřekne nic+ Chcete neustále hrát nějaké hry, tak si jednu zahrajme. Položím vám otázku na kterou když mi odpovíte tak abych byl spokojen, tak vy můžete prozměnu položit otázku mě. Je to pro vás dost zábavná hra?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 7:39 pm

Remus: Já ti ale věřím, že mi nebudeš vkládát do úst to, co nechci +přesune ruce od jeho pasu ke krku a ovine se kolem něj jako užovka+ Víš, že mám mlsnou pusinku.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 17, 2010 7:44 pm

*zadívá se jí do očí* jen věř, vlkodlakovi, věř...*zavrčí a přejede jí palcem po rtech* to vím...mlsnou, krásnou...šikovnou pusinku..*za každým slovem ji lehounce políbí*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 8:20 pm

Remus: +jak to jen ten Remus dělá, že mě vždycky dostane tam, kam potřebuje, pomyslí si a pokouší se to vyčíst z jeho očí+ Věřím... bezmezně... to sis ještě nevšiml... +šeptá mezi jeho polibky a při tom posledním už jeho ústa nepustí a přitiskne se k nim. Koleno mu vsune mezi stehna a přitlačí ho k zábradlí+ (doufejme, že nepropadnou do vody:)) Provokuješ... +řekne potichu a olízne mu paleček, který jí tak hezky hladí rtíky+ Co tím sleduješ?

Nesmrtelný: (v jiné dimenzi:)) +chvíli přemyšlí nad jeho návrhem a zvažuje pro a proti, ale protože si dnešní večer chce užívat se vším všudy, přikývne. Ostatně, nemusí odpovídat na vše a taky ne na vše pravdivě+ Fajn, souhlasím. Může to být docela legrace +připálí si cigaretu, dolije sklenku, aby měla zásobu a vyfoukne na něj kouř+ Tak se ptejte.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pát zář 17, 2010 8:52 pm

*usměje se jí do polibku a nechá se přitlačit..když tak poletí jako první*hm..už to tak bude..to mám od tebe..*a na chvíli se odmlčí* hm..možná tě chci navnadit na ten večer u mě...nebo..využít každé poslední vteřinky, kterou máme ještě ted a tady...a nebo...tě chci jen pozlobit?*zasvítí mu oči*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pát zář 17, 2010 9:24 pm

Remus: +zasměje se pobaveně+ Copak já tě někdy provokovala? Že si nepamatuji +tvářičku má nevinnou jako andílek+ Hm... a teď která možnost je správná. Malinkatá napověda by nebyla? +jiskří jí v očích hvězdy z noční oblohy, jak usilovně přemýšlí+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky