Vinný sklípek

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Vinný sklípek

Příspěvekod Isamun » pát zář 17, 2010 12:37 pm

Molly: zaškaredí se na ni, že se cicmá s flaškou, místo s ním. tak ty tak, jo? dobře! nech si flašku! jen abyste si spolu vysačily ve všem všudy. dělá uraženého a nafučeného a zapíná si kalhoty a popotahuje košili, která ale hrozně voní Mollyinou vůní. nějak se mu to nedaří, tak jenom naštvaně škubne knoflík u manžety a zavrčí. všichni sjou proti mě, já nehraju! nebohý Samík!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát zář 17, 2010 12:44 pm

Samík: +Nejdřív se tomu směje, ale když Sam bojuje s košilí nemůže to už vydržet. Odloží lahev a jde Samíkovi pomoct zapnout ten neposlušný kus oděvu a přitom ho políbí do vousů.+ Ubohý Samíku, celý svět se proti tobě spiknul? To není možné...,vždyť už jsi dneska několikrát dokázal, že jsi nejlepší na světě...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát zář 17, 2010 12:50 pm

Molly: to já dokazuju, kudy chodím, ani se moc nemusím moc snažit. zabručí. nechá si pomoct a když je líbán, tak nastaví místo vousů rty.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát zář 17, 2010 12:59 pm

Sam: To nemáš dokazovat kudy chodíš! Stačí, že jsi to dokázal mně. Já to vím...můj úžasný...(nemůžu příjít na nějaké přiléhavé slovo ;) )...+ líbá něžně jeho rty a pak ho obejme a vtiskne mu vášnivý polibek.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát zář 17, 2010 1:26 pm

Molly: dělal fóry a zabralo to, ak se s ní spokojeně líbá. to byla jenom legrace, chápeš. prostě emanace geniality jde se mnou, kam se hnu. hladí ji a pak ji vezme za ruku a poodstoupí, aby ji dobře vidě.l úžasnému vše úžasné! pojď, pobereme ty flašky. je tu na to něco, nebo musíme do náručí?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát zář 17, 2010 1:37 pm

Sam: +Přísně se na něj zadívá.+ Ber to jako varování. Jsem hamižná a o ty nejúžasnější věci se nechci s nikým dělit.+ I ona si ho prohlíží. Vidí drobné vrásky kolem očí a zamiluje si je.+ Vezmem na to ten velký koš na brambory..+mávne do kouta.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát zář 17, 2010 1:45 pm

(to je teda technika a pohodlí - bramborokoš.)

Molly: škoda, že nemáte aspoň nějakej trakař, odvezl bych tě i s flaškama. on si ji taky prohlíží, ale neví jakému kousku by dal přednost, zamilvaný je do vešch už nějaký čas.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát zář 17, 2010 1:48 pm

(To víš - my venkovani! ;) )

Sam: Já to zvládnu po svých...radši drž ten koš...+ohne se pro něj a dá ho Samovi do ruky. Pak přechází mezi regály a trochu roztěkaně (ještě se jí trochu třesou nohy) strká lahve do koše a je jí jedno, co že to vlastně budou pít.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob zář 18, 2010 9:45 am

Moly: dělá poslušného nosiče. prosím milostivá. nastavuje koš k uložení láhví. nepodceňuj to. raděj víc, než míň! svaly se ale už napínají a Sam musí zaujmoup pevný postoj, aby náklad utáhnul.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob zář 18, 2010 10:42 am

Sam: Nemám v úmyslu nic podcenit, ale měli bychom si pospíšit, aby na nás zbylo jídlo..+přihodí do koše ještě čtyři lahve, když vidí, že se Sam pod nákladem hroutí, jednu vrátí zpátky do regálu.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette