Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob zář 18, 2010 5:35 pm

Tony Dolohov píše:Mystick: Dobrý večer, slečno Mystick +přijme její ruku+ Jistěže si vzpomínám, vás si člověk musí zapamatovat +usměje se na ni+ Díky za optání, cítím se dobře. Už jsem zažil i horší chvíle +odpoví ledabyle a narovná se v celé své výšce, aby bylo vidět, že četná zranění jsou už minulostí a že je zase ve formě+

Tony: To Vám věřím. usměje se na něj. Slyšela jsem prý, že to byla Memory, kdo Vás postavil na nohy...
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob zář 18, 2010 5:36 pm

Memory píše:(Mystick, si na mňa zabudla)
Memory píše:Mys: (ja sa tak maličko rozdvojím asi) "Mors...nooo." začne sa ošívať a v duchu preklína tú masařku všetečnú. "Sme tak viac menej kamaráti. A v tej saune...nešlo o nič vážne." povie napokon. "Čo ty? Tiež som o tebe kadečo čítala. Ako je to s tebou a s tými chlapmi?"

Memory: (fakt? tak to jsem teda slepá...:) Jak jsi se zabydlela v novém?
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » sob zář 18, 2010 7:10 pm

Mors: "Asi si nemal tých správnych tanečných mistrov." žmurkne naňho. Keď jej odrazu skočí na nohu, nečaká to a malinko nadskočí. "Nič sa nestalo." napriek bolesti vykúzli povzbudivý úsmev, aj preto, že sa André tak sympaticky začervenal. "Tanec nie je v skutočnosti nič zložité. Je to ako sex, stačí chytiť ten správny rytmus." V očiach jej zasvietia nezbedné plamienky. "Vážne? A ktoré to sú?" sklopí vejár a zastrčí si ho za opasok. Urobí krok vpred, takže sa s Andrém dotýkajú telami takmer po celej dĺžke. "Čo by si povedal na malú lekciu tanca?" stíši hlas do zvodného šepotu. Naraz si všimne, že sa to tam akosi podozrivo vyľudnilo a loď sa prestala hýbať. „Vyzerá to, že sa večierok chýli ku koncu.“ povie a v hlase nevie zakryť sklamanie. Ustúpi o krok späť, takže každý teraz získa späť svoj osobný priestror. „Lekciu tanca asi budeme musieť odložiť na neskôr.“

Mystick: "Ešte som to poriadne nestihla, ale pomaly si zvykám. Oproti Mýtinke je to rozdiel."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 18, 2010 7:16 pm

(tyjo, tady je ještě lidí... a já myslela, že jsem na lodi už jen sama s Remuskem:D)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » sob zář 18, 2010 7:26 pm

*nechá se se smíchem vést lodí, ani nestačí pípnout, a je zavřený v kajutě:D* no..*rozhlídne se* no...těsní to?*koukne ven a trochu se točí kolem osy a zrakem přejíždí po stěnách a podlaze* abychom se spíš nevykoupali...
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nesmrtelný » sob zář 18, 2010 7:34 pm

Styx píše:Nesmrtelný: (v jiné dimenzi:)) +chvíli přemyšlí nad jeho návrhem a zvažuje pro a proti, ale protože si dnešní večer chce užívat se vším všudy, přikývne. Ostatně, nemusí odpovídat na vše a taky ne na vše pravdivě+ Fajn, souhlasím. Může to být docela legrace +připálí si cigaretu, dolije sklenku, aby měla zásobu a vyfoukne na něj kouř+ Tak se ptejte.

Styx: Budu si pamatovat že jste souhlasila +usměje se+ ale pro dnešek už ukončím svoje noční toulky +dopije trochu džusu co mu ještě teplal ve sklence+ Ve svém věku už musí udržovat pravidelní dení rytmus +pobaveně se usměje+ Bylo mi velkou ctí vás poznat a promluvit si +stoupne si, uzme si její ručku a políbí ji+ Na brzkou shledanou +ukloní se a odejde+

(Nechám tě povídat s Remusem)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Lanevra » sob zář 18, 2010 8:06 pm

°Po návratu z kajuty se zase usadila do rožku, popíjela a pozorovala okolí. Teď už se jí zachtělo domů, takže se sebere a odebere n no prostě dom°

(Já už se též loučím. Byla to zábava :-D)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob zář 18, 2010 9:29 pm

Nef: Ani nevíš, jak jsi mě potěšila, že jsi zase šťastna. Nerad jsem koukal na tvoji smutnou tvář. Upřímně ti přeji všechno nejlepší v novém vztahu. Vztazích +opraví se s úsměvem+

Mystick: Ta felčarka? +nepřipustí, že by mu nějaká lékouzelnice zachránila život, je si jistý, že se z toho vylízal sám, jako vždy+ Pokud mě vůbec někdo postavil na nohy, byla to Styx. Ta se o mně celou dobu starala +řekne to skoro až hrdě+

Nef a Mys: +rozhlédne se, jak se to tam vyprázdnilo a taky se zvedne+ Milé dámy, bylo mi potěšením, ale taky už půjdu. Doufám, že se nevidíme naposled +oběma se mírně ukloní a věnuje jim jeden ze svých šviháckých úsměvů+ Tak na brzkou shledanou +vzdálí se+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob zář 18, 2010 9:41 pm

Tony: +usmívá se na něj+ Děkuju ti. +téměř se zasměje, jak se musí opravit+ Taky jsem ráda, že jsem tě zase viděla. +kývne hlavou na rozloučenou, když Tony odejde, také se zvedne a přemístí se na Mýtinku, aby se prospala+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » sob zář 18, 2010 10:41 pm

Memory: "Tak v tom případě by to nemuselo být tak těžké. V sexu většinou rytmus chytnu," ušklíbne se pobavěně. "Lekci tance? Proč ne, rád. Akorát se mi tohle prostředí nezdá vhodné, co kdybychom se v zápalu tance dostali přes palubu?" zachechtá se. Ohlédne se, jak se to tam vylidnilo. "Navrhuji pokračovat někde jinde. Co třeba... u mně?" Předpokládá, že Mem s tím bude nadšeně souhlasit a tak ji chytne kolem pasu a pomocí svého kouzelného prstenu je oba přemístí k němu.
(až budu mít chvíli času, budeme pokračovat na Orlíku;))
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

PředchozíDalší

Zpět na Večírky