Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty

Příspěvekod Styx » ned zář 19, 2010 10:03 pm

Život musí být trochu dramatický... jinak by to byla pěkná nuda +přivře oči, když jí přejede ústy po tváři a naskočí jí husí kůže, jako když se k ní kdysi přiblížil poprvé+ Tak na nedostatek vzrušení si stěžovat nemůžeš... mám pravdu? +uculí se a když má jeho tvářičku tak blízko u své, přiblíží se k jeho rtům, chvíli mu na ně jen dýchá a pak se ho pokusí jemně políbit, oči nechá ale otevřené, aby mu ve tváři vyčetla jeho reakci+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned zář 19, 2010 10:11 pm

máš...*malinko se přiblíží, takže se rty lehounce dotýká jejích, když promluví znovu* úplnou pravdu...*vydechne a hruď se mu pod jejíma ruka zdvíhá rychlejším dechem, skoro neznatelně polibek oplatí, ale pod tím, je patrná zadržovaná síla. taky ji pozoruje šedýma očima.*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon zář 20, 2010 8:15 am

+cítí jeho vzrušení, jeho dech jí to prozradí, ale zároveň cítí, jak se ovládá. Je z toho trochu zmatená, něco je jinak a ona zatím neví, co+ Jsi rád, že jsem s tebou? +řekne nejistě, ovine mu paže kolem krku a nečekaně, o to vášnivěji se vrhne na jeho rty. Líbá ho, impulzivně, dravě, divoce, dává do polibku všechnu touhu, kterou v sobě tak nekonečně dlouho držela, její žhavý polibek by probudil i mrtvého. Užívá si ho a přitom potajmu sleduje Remuse. Musí přijít na to, co se dějě. Jestli je to smyslná hra.. blížící se úplněk.. trest.. váhavost.. nezájem... Doufá, že jí to naznačí+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon zář 20, 2010 11:29 am

*přejede ji dlaněmi po ramenou a zádech* ano jsem rád...*přikývne a myslí t upřímně, jak se mu zračí v očích..pak se stačí jen nadechnout a opětuje jí polibek, dravěji a tvrději, než by u něj bylo obvyklé...přitlačí se k ní celým tělem a z hrdla se mu vydere tiché zavrčení..na chvíli se od ní odtáhne, vydechne, zavře oči, polkne a pak se na ni zas vrhne*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon zář 20, 2010 6:11 pm

+jak se na ni Remus vrhne, už to neustojí a padne zády na postel a strhne ho na sebe. Vydechne pod tíhou jeho těla a hlasitě se rozesměje+ Nespletl sis mě s kořistí, vlčku? +obejme ho kolem zad a hledí nahoru do jeho očí, šťastna, že rozptýlil její pochybnosti+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon zář 20, 2010 9:23 pm

*schválně ji trošku přilehne, aby cítila jeho mohutnost* nespletl..ty jsi ta kořist...*uculí se a políbí ji*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » pon zář 20, 2010 10:55 pm

Chceš mě lovit? +vydechne, jak ji Remus svým tělem zastele do postele+ Prozraď mi, co děláš se svou kořistí +jde vstříc jeho polibku+ Jestli se mám nechat lovit... +jemně ho kousne do spodního rtu+ ...nebo se bránit...
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » pon zář 20, 2010 11:30 pm

*vzepře se na předloktích a zadívá se na ni* to je právě na tom to zábavné...že se to neví dopředu...*přimhouří oči s úsměvem* klidně zkus obojí, co se ti bude zdát příhodnější...*přejede jí rty po čelisti a poslední slova ji šeptne do ouška*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » úte zář 21, 2010 1:52 pm

Tak zábavy se ti zachtělo +na rtech jí pohrává šelmovský úsměv. Překulí se i s Remusem a sedne si na něj obkročmo+ Nejsem snadná kořist +skloní se k jeho uchu, dlouhé zlaté vlasy mu padají do tváře+ Ulov si mě, vlkodlaku... jestli si troufáš +její horký dech se sráží na jeho kůži na krku jako na okenním skle+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » úte zář 21, 2010 8:27 pm

**vjede ji prsty do vlasů, lehce přejede bříšky po kůži a odhrne jí je na záda*to jsem si nikdy nemyslel, že bys byla snadný úlovek...*pousměje a v očích mu blýskne* jestli si troufám?*sjede jí jednou rukou na zátylek a krk ji zezedu pevně chytne. Využije tak trochu vlkodlačí síly, stáhne si ji zase pod sebe, druhou rukou obemkne její zápěstí nad hlavou. Ruku ze zátylku přesune a klouby ji lehce pohladí po hrdle* zvaž svá přání...my vlkodlaci se živíme masem...*zavrčí nad ní*

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Večírky