Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 10:43 pm

Omlouvám se, nechtěla být tak neomalená. *Vyhrkne rychle. Když odtáhne ruku, stáhne i tu svou.* Myslím, že ta noha bude v pořádku. *Prohmatávání je jí příjemné.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 10:51 pm

V pořádku, tohle se za neomalenost snad nepovažuje*usmívá se* Ano bude to asi jen lehčí výron, ale stejně by se vám na to měla Emm podívat, ona na tomá doplom ne já*usměje se a otočí se zpátky k ní* to chci vidět co o mě budete říkat, přišla jsem k němu a propadla jsem se v té jeho barabizně*zkouší komicky napodobit její hlas*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 10:56 pm

*Potěší ji, že ji nepovažuje za nevychovanou a usměje se.* Myslím, že to není třeba, určitě to bude v pořádku. Emm má na to diplom? Myslela jsem, že je zahradní architektka. *Zakývá chodidlem sem a tam. Trochu ji to bolí, ale doufá, že to časem přejde. Když začne pitvořit její hlas, začne se smát.* Takle hrozně opravdu mluvím?
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 10:59 pm

No má, je to její hlavní zaměstnání, ale vždycky toho stíhala hodně, na tu zahradu má spíš talent než diplom*usměje se*Ne to já jsem tak hrozný imitátor*zasměje se* Ne vážně, bez jejího souhlasu vás odsud nepustím, nevemu si vás na svědomí, kdo by mi pak dělal koupelnu*usmívá se*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 11:06 pm

Talent? To se má, ten bych taky potřebovala. Přijde mi, že poslední dobou pokazím na co sáhnu. To jsem vám ale asi neměla říkat. Teď už ode mě koupelnu asi nebude te chtít, co? *Zkousne si nejistě spodní ret.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 11:25 pm

No spíš nevydrží sedět na místě*zasměje se* Je občas pšíliš akční. Samozřejmě, že jí od vás chtít budu, koho jiného tak odvážného aby dal dohromady tuhle zříceninu sehnal*usměje se*Navíc si myslím, že jste schopná, třeba tady prolomíte ledy neúspěchu*povzbudivě*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 11:33 pm

Váš dům není zřícenina. Je nádherný. Plný temných zákoutí, ukrytých tajemství a dávno zapomenutých příběhů. Jakoby ten dům žil vlastním životem. Nikdy nevíte, co na vás čeká za dalším rohem. Dýchá z něj historie. Co já bych za takový dala. *Jeho povzbuzení jí trochu zvedne náladu a usměje se.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » ned kvě 17, 2009 11:35 pm

Vy o tom domě mluvíte jako o knize*usmívá se*To mě překvapuje, většina lidí ho nenávidí, hlavně moje rodina*přejde rychle na jiné téma* až bude celý hotový tak vás pozvu na kolaudaci co vy na to?*mrkne na ni*
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Narcisa Burton » ned kvě 17, 2009 11:42 pm

Vždyť on je kniha. Celá staletí se do něj zapisovaly příběhy každého člověka, který tu kdy byl. A to včetně tohoto okamžiku. *Když vidí, že mu je téma rodiny nepříjemné, rozhodne se to dál nerozvádět.* Omlouvám se, nechtěla jsem se dotknout citlivého tématu. *Mrzí ji, že to takhle blbě nakousla, konejšivě se na něj usměje a položí mu ruku na rameno.* Děkuji za pozvání na kolaudaci. Přijdu moc ráda.
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod Regulus Black » pon kvě 18, 2009 9:29 am

Máte pravdu v tom, že je starý několik století.*usměje se* V pořádku, nic se nestalo*změní téma* Ano to jsem moc rád, odborná kritika se bude hodit, a vy to máte vystudované, tak je to perfektní*usmívá se na ni*
Regulus Black
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí