Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 3:12 pm

Já vim. +nepatrně přikvýne+ O čem? +když už s ní mrštil kvůli tomu snu přes pokoj, tak by ráda věděla o čem se mu to zdálo, nechá ho, aby si jí k sobě přitáhl, zachvěje se, když jí začne ránu olizovat, ale nebrání mu v tom, jen se k němu víc přitulí, opře si mu hlavu spánkem o hruď a hlavu překloní víc, aby měl lepší přístup k ráně. ani netuší proč to vlastně dělá, mělo by jí vylekat, že jí olizuje krev z rány, ale místo toho jen roztřeseně vydechne a tulí se k němu asi na ni její styl života má špatný vliv+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 3:38 pm

+Olizuje ránu, ale do pusi se mu derou vlasy+ Neuvažovalas že by ses ostříhala dohola? +uchechtne se, nemyslí to samozřejmě vážně+ Takhle se to děsně blbě líže +rozhrne jí vlasy ještě víc+ Nechtělas někdy aby tě kousnul upír? +zeptá se když vidí jak se jí líbí jeho počínání+ Mě se zdává o různejch věcech +přestane jí ránu olizovat a otočí si ji ksobě čelem, takže mu tak nějak leží na klíně+ Třebo otobě. Děláme spolu věci o kterejch se ti ani nezdá... +přejede jí prsty po rtech než jí na ně políbí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 3:48 pm

+zasměje se+ Ne neuvažovala, ale si je klidně ostříhat nechám +zlobí ho, zamyslí se nad jeho otázkou mnouc si pravé zápěstí+ Jednou. Z nutnosti. Hmn... ale jinak ne. +přizná se, natáhne se mu pohodlně tak nějak na klín a usměje se na něj+ Hmn, dáš mi příklad? +zavrní, když ji políbí a natáhne se pro další polibek+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 8:37 pm

Ne, nestřihej lásko. To byl jen vtip +zamračí se na ni+ Nechci abys měla krátký vlasy a vůbec se nezačínej holit. Podle mě je to divný, ženská má být dlouhovlasá a musí bejt poznat že jí není deset proboha +kroutí hlavou nad dnešní pofiderní módou jakoby si neuvědomoval že sám má hladkou hruď. No alespoň že jinde je jako opičák+ Kdo to byl? +vezme jí za ruku a začne značky pečlivě skoumat jakoby to byli nějaké stopy v blátě pod kterých pozná zločince+ Tak třeba jsem si tě docela nahou přivázal k posteli a pak si stebou dělal co se mi zlíbilo +zableskne se mu v jeho modrých kukadlech+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 8:45 pm

+zasměje se+ Neboj, to bych ti neudělala. +uculí se a pohladí ho po tváři+ Hmn... +zapřemýšlí jestli mu to má říct a chvilku sleduje, jak zkoumá jizvičky+ Marius. +řekne nakonec prostě, přeci jen nemá v plánu je jen tak seznamovat, umí si představit jak by jmenovaný na ty dva reagoval a co potom oni na něj+ Přivázal? +nakloní hlavu na stranu jakoby nad tím přemýšlela+ Co jsi třeba dělal? +zeptá se nesměle a trochu se začervená+ Chceš....? +hlesne nakonec neurčitě jako by opravdu nakonec měla souhlasit+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 9:13 pm

Ten upír s tvý dimenze? +zeptá , zdá se tedy že o večeři dokonce poslouchal. Světe div se i chápal. Ďábelsky, ale zároveň vesele se zašklebí+ To ti nepovim lásko, protože si takvá moje malá husička a smála by ses +vjede jí rukou pod svou košili co mu tak zákařně zcizila, ale místo toho aby jí osahával ji začne lechtat+ Chci všechno lásko +zavrčí jí do ucha když si ji přetáhne k tělu aby mu neutekla a dál lechtá+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 9:22 pm

Jo. +přikývne krátce+ Já bych se .... neeee. +vyjakne, když jí začne lechtat, začne se kroutit pod jeho prsty a chce se mu vyvléct, přitom se směje+ Áaa... +vyjekne opět, když si jí přitáhne k tělu a zmaří jí tak pokus mu utéct+ Spikeu, ne.... nech.... toho..... +dostává ze sebe přerývavě zatímco se směje, kroutí se jak žížala, kope do vzduchu a prohybá se snažíc se mu zabránit v lehtání+ Áaaaa... +směje se, je opravdu hodně lechtivá, srdce jí divoce buší a přerývavě dýchá, jak jí smích bere dech+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 9:30 pm

+Ďbelsky se usmívá, vlastně směje. Podle něho je to příšerná sranda mučit jí lechtáním. Alespoň nějak může někomu ubližovat. Démon si to přímo královsky užívá. Přestane stejně náhla jako začal, shlíží an rozesmátou, zrudlou a trochu spocenou Neferet ,které tluče srdce jako splašenému kanárkovi. Rychlími pohyby prstů jí rozepne košili, zhrne jí ho z levého ramene odhalujíc tak její nahé ňadro a položí na něj ruku tam kde má Neferet srdce. Tedy položí jí ruku na prso, srdce má trocho víc uprostřed+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » ned zář 26, 2010 9:39 pm

+směje se a zmítá, takže ji chvilku trvá, než si uvědomí, že Spike s lechtáním přestal, dýchá zhluboka a srdce jí buší snad až v uších, jen zamrká, když jí Spike rozepne košili a položí dlaň na prso, položí mu svoji dlaň na zápěstí a putuje s ní nahoru po paži až na rameno, přes krk až na jeho tvář, celou cestu ruky sleduje až se mu zadívá do očí, ve kterých se jí zablýskne, přejede rychle dlaní za jeho krk a stáhne si ho ke dravému polibku, nenápadně zatím nahmatá rukou polštář, když se od něj odtáhne ďábelsky se usměje a v očích jí vesele zablýská+ Já ti dám, mě lechtat. +zavrčí hravě, nato ho praští polštářem, tak že se zakymácí a zasměje se, vyklouzne mu a pustí se do polšťářové bitvy, tedy pokud se Spike nenaštve, přitom se vesele směje+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » ned zář 26, 2010 10:26 pm

+Líbá jí, předpokládajíc že teď je nařadě sex, ale tu dostane ránu polštářem do hlavy. Jen stačí šokovaně mrknout a už mu přistane další. Padne do peřin jak podťatý, ale jen proto aby se natáhl pro druhý polštář a Neferet to oplatil, ovšem použije sotva zlomek svojí slí+ Ty jedna podvodnice +zavrčí hravě a pokračuje v bitvě+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje