Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » pon zář 27, 2010 1:28 am

+jakmile jí přitiskne zuby k hrdlu dojde jí, že tohle nejspíš přehnala, strhne a proklíná se za to, že je v jeho společnosti tak nepozorná, vyjekne, když se najednou ocitne na zádech a nepodlně se zavrtí, když jí sevře pevně zápěstí, tuší že bude mít podřiny a to pořádný, ale nijak nedá znát jak moc jí to bolí+ Žádné kousání.... +požádá ho roztřeseně, ale její prospa se pomalu ztratí ve sténání, vychází mu vystříct jak nejlépe jí to jde, srdce jí divoce buší a na kůži se jí leskne pot, který se vsává do košile co má na sobě, netrvá to nijak zvlášť dlouho a její tělo se napne pod největší rozkoší za celou dobu, hlasitě vykřikne a zvrátí hlavu dozadu jak nejvíc to jde, přerývavě dýchá a hruď se jí divoce zvedá, oči doširoka otevře a ústa pootevřená+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 27, 2010 1:39 am

+Zasměje se, nebo spíše hrubě zavrčí+ To teď záleží jen na mě.... +připomene jí šeptem že je v jeho moci, takže kdyby jí kousnout chtěl, mohl by. Vrátí se k líbání jejího krku, ale přestane když cití jak se blíží její orgasmus. Dokonce přestane i přirážet a vychotnává si ten fakt že tentokrát je hotová první ona, ale ani on už mnoho nepotřebuje, taže jen dvakrát prudce přirazí a stejně jako ona hlasitě vykřikne. Chvíli zůstane z hlavou opřenou o prsa, než pustí její ruce a padne na záda vedle ní. Jaksi zapomene vrátit svůj obličej do lidské podoby+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 27, 2010 1:47 am

+přivře oči a vychutnává si jeho vrchol, sleduje jeho tvář, pomalu se jí dýchání vrací do normálu, jak se uklidňuje, když jí Spike pustí a natáhne se vedle ní, stáhne ruce dolů a promne si zarudlá zápěstí, mrkne očkem po Spikeovi, ale když vidí, že má stále svůj druhý obličej lehce si na bok a trochu se nazvedne, opatrně k jeho obličeji natáhne ruku jako by si nebyla jistá jestli to může udělat a dotke se špičkami prstů jeho tváře, přejíždí po její linii, na zvrásněné čelo, zpět na tvář až na bradu, jako by jeho tvář zkoumala a chtěla si jí zapamatovat, je to až láskyplné počínání, na tváři mírný spokojený úsměv+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 27, 2010 1:51 am

+Se zavřenýma očim, mírně vrnící jí poklidně nechává ohmatávat mu tvář+ Nikdys tohle neviděla? +zeptá se napůl úst aby jí moc nebábal obličejem, oči má pořád zavřené takže nejsou vidět jeho žluté duhovky. Složí si ruce za hlavou, aby měl opravdové pohodlí+ Mimochodem lásko to tílko bylo posledí co sem měl +rozloupne jedno oko které na ni upře+ Mi ho zaplatíš.... +zavrčí přes zuby, ala je jasné že to myslí jako vtip+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 27, 2010 1:59 am

+zakroutí hlavou, ale pak jí dojde, že Spike se zavřenýma očima nevidí její pohyb+ Ne. +řekne proto nahlas stále zkoumajíc jeho tvář, je v tom určitý druh fascinace, teď už po ní nepřejíždí jen konečky prstů, ale rovnou vrškami prstů, jak je mírně ohne, zahledí se do jeho žlutého oka a ještě víc se usměje+ A to v naturáliích nebo penězích? +zajímá se s již širokým úsměvem, ruku mu položí celou dlaní na odvrácenou tvář a jemně jí hladí palcem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 27, 2010 2:04 am

+Otevře obě oči. Většinou není dobré když na vás upí kouká svýma žlutýma očima, ale v tomhle případě se nemusí Neferet bát+ To podle toho co by ty naturálie obnášeli.... +trochu zvláštně, vlastně šišlavě mluví+ Byli by to šperky, zlatý cihli nebo rovnou nemovitosti? +zajímá se samozřejmě jí tím jen pošťuchuje+ Nebojíš se? +zeptá se zvědavě, protože lidé se samozřejmě bojí když ho takhle vidí+ Angelus mě furt napomínal že je to neestetický takhle bejt. Prej vypadáme s upířím obličejem jako zvířeta a upíři prej zvířata nejsou... +nedá se říct jestli on sám upíry za zvířata považuje či ne.+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 27, 2010 2:12 am

No... +dělá že se nad tím zamýšlí+ ... nějaké šperky by se našli.... +uculí se+ Myslíš, že to tílko mělo cenu jednoho diamatového náhrdelníku? +zeptá se naoko vážně, jako by byla nějaký odhadce, nakloní hlavu mírně na chvilku na stranu, když pronese svoji otázku a poslouchá ho+ Měla bych? +nakloní hlavu na stranu+Trochu jsem se lekla... +přizná se+ ...ale pak mi došlo, co se děje. +pousměje se+ Ale nebojím se. +stále ho hladí na tváři+ Možná měl pravdu, ale... mě se to i určitym způsobem líbí. +přizná se+ I když ne víc jako originál. +pousměje se+ A měl podle tebe pravdu? +zajímá se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 27, 2010 8:16 pm

+Nadzdvihne se na loktech zaujatý tím že mu nabýzí šperky a dokonce to vypadá že to myslí vážně+ Ty máš lásko šperky? Zlato? Peníze? +oči mu září chamtivostí a hlasmá přímo nadšený+ Rozhodně by ses měla bát +odpoví vážně+ Upíří obličej je většinou to co poslední člověk uvidí před svou smrtí když se z nějakam upíra potká. Tohle +poklepe si na zuby+ sou naše zbraně a tohle + nastaví jí před obličej ruku na které má něco mezi delšími nehty a drápy+ Tohle je lásko stejně originál jako tohle +poklepe hlavou a jeho tvář se vráti do lidské podoby+ Není to člověk a démon. Není to duše a démon. Obojí je jedna a ta samé bytost +zamyšleně se zamračí+ Můj upíří obličej mi nevadí, nikdy sem ho totiž neviděl v zrcadle +uchechtne se+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 27, 2010 8:29 pm

Eehmn, jo. +řekne trošku zaskočeně+ Já vím. +promluví trochu tišeji na téma "měla by se bát"+ Ale myslím... +posadí se, nohy složené do tureckého sedu+ ... že mi můj způsob života... +natáhne se, vezme do rukou roztřepené konce tílka, které má Spike stále na sobě+ ... změnil náhled na to... +přiloží konce k sobě, jednou rukou drží konce u sebe, druhou přiblíží těsně nad roztrženou látku a pohne jí pomalu nahoru, látka kterou její ruka mine se spojí dohromady jako nová+ ...čeho se bát. +dokončí, když dosáhne výstřihu tílka, které je jako nové nikde žádný náznat toho, že by bylo roztržené+ Špatně jsem se vyjádřila. +lehce se nad tím zamračí+ Mě taky nevadí. +pousměje se+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 27, 2010 8:44 pm

+Pozoruje jak mu zcelí tílko, neprve je nadšený, malinko překvapený a pak se zamračí+ Magie.... Většinou všechno jen zhorší +zatahá za látku+ Jestli to vůbec když je to magicky spojený vydrží +pochybuje otom a jeho obličej jeho obavi jasně odráží+ Mám rád šperky a peníze +pohladí ji po koleni přes stehno+ Víš měla by ses nás bát, pořád sme stvoření temnoty. A za tou Angelovou tváři neviného idiota se skrývá dámon tak strašný že se ho bál i jeho vlastní druh.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje