Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » pon zář 27, 2010 11:11 pm

Hej! +zatváří se naoko šokovaně+ Ty mě normálně vydíráš. +obviní ho, v očích jí vesele zablýská, chvíli to vypadá, že nic neřekne, jak si to promýšlí a uvažuje nad tím+ A co když to neřeknu? +zvedne mírně zvědavě obočí, položí mu ruce na kolena a přeje jimi na jeho stehna+ Já.... +pomalu se vytáhne nahoru přitom stále klečí, vlastně se sune těsně nad jeho tělem k jeho hlavě+ ... tě... +pokračuje, než se dostane dost blísko, takže na něj kouká z pár centimetrů+ ...miluju. +spíš to zašeptá, než řekne nahlas, čeká co udělá, hrdlo se jí opět svírá strachem z toho, že se jí vysměje, jelikož to myslí upřímě, miluje je oba+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pon zář 27, 2010 11:23 pm

+Napjatě čeká co mu odpoví. Podal to jako vtip, ale odpověď chce doopravdu a z hlouby duše znát. Ještě se trochu zakloní když se k němu tak naklání+ Taky te miluju lásko +řekne poklidně. Tentokrát to myslí upřímně. Jemně, na něho až neskutečně něžně jí sevře tvář v dlaních a přitáhne těch pár centimetrů k polibku. Je něžný, dlouhý. Jen rty, žádný jazyk, žádná drsnost, přejde na tvář. Zlíbá ji a pak si o ni opře svu vlastní+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pon zář 27, 2010 11:32 pm

+v očích se jí láskyplně zaleskne a na rtech se jí objeví něžný úsměv, užívá si jeho polibky se zavřenýma očima, roztřeseně vydechne, když polibek ukončí a pomalu roztřeseně otevře oči, přesune se tak, aby si mu sedla na klín, ruce mu obočí pod pažema a přitulí se k němu, pevně ale přesto něžně ho objímajíc a lýsajíc se k němu, připadá si najednou tak šťastně, jako by všechno zapadlo na své místo, tedy z poloviny zapadlo, v té půlce, která patří jenom Spikeovi+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 28, 2010 12:21 am

+Přitulí si ji ksobě, chová jí jako dítě+ Co je pudlíčku? +zamumlá jí do vlasí, připadá mu nějaká divná+ Přestaňme tu posedávat a vyražme někam! +navrhne z nadšením. Přitáhne si její hlavu za bradu nahoru aby jí viděl do očí+ Ukaž mi víc s tohohle města. Sem se tu moc nestačil porozhlídnout.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 28, 2010 12:29 am

+zavře oči a vychutnává si jeho objetí+ Nic. +zakroutí lehce hlavou+ Jen... jsem po dlouhý době zase šťatná. +přizná se po chvíli, podívá se mu do očí a usměje+ Tak fajn. +přikývne+ Půjdeme se projít. +líbne ho+ Jen na sebe něco hodim. V ručníku nikam nejdu. +uculí se a vstane, přejde ke komodě, vyhrabe čistý spodní prádlo a hned si ho oblékne, i když si je jistá, že jí pozoruje, potom se přesune ke skříni, vytáhne z ní džíny a tričko, které si taky oblékne+ Tak jdeme? +otočí se na něj s úsměvem+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 28, 2010 12:50 am

+Obhlíží to jak se oblíkla+ Nemáš tam něco víc.... +nemůže najít to správné slovo+ v čem budeš vypadat víc jako ženská? +s nakrčeným nosem jí pozoruje a frflá a stěžuje si snad i na to že měsíc moc pálí přesně jak on má ve zviku+ Třeba.... korzet +navrhne docela nevině, on jí rozhodně skříň neprohlížel+ Protože v tomhle vypadáš jakobys vyrážela na hlídku.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 28, 2010 12:55 am

Co se ti jako nezdá? +podívá se dolu na své oblečení, chce odpovědět, že nemá, ale nakonec jen podezřívavě přivře oči a podívá se na něj+ Pořád si stojíš za tim, že si mi nelezl do skříně? +zeptá se trošku víc hravě než zamýšlela, nakonec si jen povzdechne a zakroutí hlavou, vrátí se zpět ke skříny, pocestě si zatím stáhne triko, který uloží zpět a vytáhne jeden z korzetů, černý s vyšívanou růží na boku, otočí se čelem ke Spikeovi a ukáže mu ho+ Třeba tenhle?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 28, 2010 1:08 am

Tak dobře +uzná když vidí ten lesk v jejích očích+ Tak sem se trochu kouknul +poposedne si+ Prostě mi nedalo se nepodívat v čem chodíš +už nedodá že si to chtěl hlavně očichat, zejména tedy její prádlo. Pokývá hlavou, je mu vlastně jedno co má nasobě, když jí je vidět pěkný výstřich. Navíc bonus je že černou má rád+ Jasně, ten je fajn. Alespoň se ke mě budeš hodit. Sem si jistej že v něm budeš vypadat jako upírka +uvažuje nahlas+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » úte zář 28, 2010 1:19 am

+založí si ruce v bok a chvíli to vypadá, že se rozčílí+ Už to nikdy nedělej. +nelíbí se jí, že se jí hrabal bez svolení ve věcech, ale nakonec se krátce zasměje a zakroutí hlavou+ Na co si přišel? +zajímá se, zatímco přejde k posteli+ Tak zjistíme, jakej máš odhad. +usměje se a svlékne si podprsenku a začne si oblíkat korzet, chvilku jí to trvá, ale zase to neni moc dlouho, nemá korzety moc v oblibě, ale co by pro něj neudělala, když si upravuje předek dorzetu a své poprsí, pohled jí padne na modřiny na zápěstích+ Skvělý. +zamručí, při pohledu na pásky pomalu vybarvujících se modřin+ Budu mít modřiny. +mručí dál a rozhlédne se jakoby hledala jak se jich zbavit, nakonec přejde ke stolku vedle Spikea a vytáhne stříbrný náramek a hodinky, doufajíc, že modřiny dostatečně zakryjí+ Spokojen? +odstoupí od postele na pár kroků a doufá, že se nebude muse zase převlíkat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » úte zář 28, 2010 1:29 am

Co? Na co jsem přišel? +nechápe spočátku protože se dívá jak se Neferet svléká. Nahou už jí viděl mnohokrát, ale rád jí bude vídat i nadále. Pokud možno celou věčnost+ Spoustu šatů a taky hezkýho prádla. Angel by byl štěstím bezsebe kdyby ti moh něco nakoupit. Je to takovej jeho fetiš +už se zapomeně zmínit o faktu že on sám očichává Neferetini prádlo, což tedy rozhodně fetiš nebude+ To ty ses chtěla prát lásko +podotkne když si stěžuje na modřiny. Přitáhne si ji za pas kalhot k sobě, vezme jednu ručku a zlíbá monřiny které se přeci jen pod náramkem trochu rýsují+ Vypadáš skvěle Bohyně.
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje