Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Narcisa Burton » pon kvě 18, 2009 9:20 pm

*Zasměje se.* Tak to jsme na tom opravdu stejně. Já taky chvíli neposedím. Přítel je doma málo? Taky má spoustu práce?
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 18, 2009 9:43 pm

No to jsem ráda, že jsem našla spřízněnou duši*usměje se*No tak nějak, on má řekněme svoje panství a proto není moc doma, musí být povětšinou tam*usměje se* a co ty? co nějaký přítel?
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » pon kvě 18, 2009 9:48 pm

*Usměje se nad zmínkou o spřízněné duši.* Spravovat panství zabere spoustu času, ale alespoň jste si pak vzácnější. Já žádného přítele nemám. Mám spoustu práce a navíc nejsem zrovna typ člověka, který by rád chodil do společnosti a snadno navazoval známosti. Trvá mi dlouho, než někomu začnu důvěřovat natolik, abych s ním mohla začít mít nějaký parterský vztah. To chlapy hned odradí. *Neupřímně se zasměje.* A co děti? Máš nějaké?
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 18, 2009 10:02 pm

to máš pravdu, ale někdy bych brala, abychom se víc viděli*usměje se*No tak to máš těžké, já jsem v tomhle docel av pohodě, já se naopak bavím s každým na potkání*zasměje se* Já mylsim, že se ti časem určitě povede někoho polapit*mrkne na ňu* no děti...mám vlka to mi zatím stačí, ne poprvadě jsme se k dětem ještě nějak nedostali, ale rozhodně je chtít budu*usmívá se* co ty a děti? jaký k nim máš vztah?
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » pon kvě 18, 2009 10:09 pm

Člověk si nevybere. *Pokrčí rameny.* To ti tvou společenskost opravdu závidím. No, ale doufám, že časem se najde někdo, kdo by o mě stál. *Její mrknutí ji potěší.* Máš vlka? Páni, to je úžasné. Taky bych jednoho chtěla, ale chtěla bych si ho vychovat už od štěněte. Zatím se mi ale žádného nepodařilo sehnat. K dětem se určitě brzy dostanete. *Mrkne na ni.* Já děti miluji a hrozně moc bych nějaké chtěla. Bohužel ale nemám druhého do páru.
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 18, 2009 10:32 pm

Máš pravdu*uznale* Nemáš co, někdy je to spíš na obtíž, ono taky není dobré začít se bavit s každým*uchechtne se*Mám, a právě, že jsem si ho vychovala už od štěněte, takže je to můj živej plyšáček a kamarád.určitě časem seženeš*usmívá se*No jo no, doufejme, ale já jsem si vždycky říkala, že kdybych neměla Roibena tak stejně adoptju moc dětí, vždycky jsem chtěla velkou rodinu*zasměje se* Takovou partu...
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » pon kvě 18, 2009 10:38 pm

Někdy je to na obtíž? To máš pravdu. *Zasměje se.* Neznám bohužel nikoho, kdo by měl fenku, která by čekala mladé. Tvůj vlk je asi samec, že? *Zeptá se s nadějí.* Taky bych si přála velkou rodinu. Vždycky jsem toužila po šesti dětech. *Zamyslí se.* Neměly bychom jít dolů za Regulusem a Styx? Nebo je ještě necháme ať se sebe vzájemně nabaží? *Usměje se.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 18, 2009 10:42 pm

Bohužel Ily je vlk*trochu zklamaně, že jí nemůže pomoct*Jenom šesti*s pobaveným úšklebkem* Ne souhlasím, taky bych ji chtěla podobný a vyšší počet*usměje se*Já bych je tam ještě chvilku nechala, jsou čerstvě zamilovaní a my si tu ještě chvilku vystačíme ne?*mrkne na ní* A takže teď tě podrobím výclechu*usměje se* Kde bydlíš?
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » pon kvě 18, 2009 10:52 pm

*Zasměje se nad tím obrovským počtem dětí.* Bylo by krásné mít velkou rodinu. Zvlášť když jsem teď dlouho sama. *Trochu zesmutní, ale hned se zase usměje.* Taky si myslím, že my dvě si bohatě vystačíme. *Posadí se na postel.* Výslech? Tak dobře. Momentálně bydlím na předměstí Londýna. Před pěti lety jsem si tam koupila krásný dům s rozlehlou zahradou. Stojí stranou od ostatních obydlí tak mám dostatek soukromí. A kde bydlíš ty? Máš sídlo tady v Zemi hříchů?
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 18, 2009 10:56 pm

Já myslím, že dlouho sama nebudeš* sedne si k ní a lehce ji poplácá po rameni*Musí tam být krásně, zahrady miluju, mnohem víc než domy*usměje se* Jo já mám tady svůj malý baráček, tady kousek od Londýna asi 50km. Dobře druhá otázka: Co rodina?*trochu znejistí, přeci jen neví jak moc je na tohle téma citlivá*
EmmaS.S
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí