Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Angel » úte zář 21, 2010 12:22 pm

+Seběhne dolů a čeká, za chvilku začne nervozně pocházet protože Spikeovi to příšerně trvá, až to hezký není. Když se mladší upír konečně oběví vypadá docela k sovětu, Angel by ani nevěřil že Spikeovou největší zábavou je posedávat po hospodách. Snad je díky tomu že opravdu vypadá blonďák k světu ho nenapomene že mu to dlouho trvalo+ Tak jdeme +zavelí jen a vykročí z hotelu+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » úte zář 21, 2010 12:25 pm

+Protočí nad Angelovím pohledem oči. Vidí v nich nejpre naštvání, pak hodnocení a nakonec spokojenost. Radši si nechá prosebe poznámky o nezdravé potřebě staršího upíra vypada dobře, zapálí si cigaretu a courá se zaním+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » čtv zář 23, 2010 3:34 pm

+Po celou setu nepromluvil, ani teď když v stoupili do haly neozve se hned. Dojde k recepci, opře se o ni a chvilku jen tak strnule stojí. Najednou třiskne oběma rukama do dřeva+ Tak fajn! +prudce se otočí ke Spikeovi+ Chceš hrát tu zatracenou upírskou hru na dominanci, budeme jí hrát! +mluví naštvaně, ale zároveň je z něho znát únava, která mu neubere na síle těle, je to toiž únava duše+ Jdeme! +zavelí prudce obrátí se na podpatku a odejde do tělocvičky ve sklepě+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » čtv zář 23, 2010 3:39 pm

+Angelova mlčenlivost nevěstí nic dobrého, proto se ho ani nesnaží rozmluvit. Náhlé rána dlaní dopadlích na dřevo ho sice poleká, ale nedá to nasobě znát+ Nechci hrát žádnou hru +zabrblá, přestože ví že v tuhle chvíli by mu nepomohla ani svěcená voda. Stojí, sledujíc Angela mizícího ve sklepě. Trochu si povzdechne, stáhne kožený kabát, protože si ho nehce zničit a hodí ho na pult, než vykročí za Angelem+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 12:47 am

+vejde naštvaně do haly, pořád je naštvaná na Spikea, že si z ní dělal srandu a ještě ke všemu jí nutil žárlit, celou cestu proto mlčela a odpovídla maximálně mručením, balíček ve kterém jsou pouta hodí na pult, o který se opře, ruce založené na prsou, čekajíc jestli se Spike třeba nebude chtít omluvit za svoje chování+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 30, 2010 12:54 am

+S cigaretou u pusy vejde zaní. Nijak zvlášť ho nerozrošuje že je naštvaná, protože za sto let života z ženskou už je zviklí na ledacos+ Hej lásko co zas ten škleb? +omrkne jí jedním koutkem oka, protože si zapaluje+ Vypadáš jak naštvanej buldok +zamumlá řes cigaretu+ Ale no tááák! +povzdechne si+ Za posledních dvacet čtyři hodin sem se už usmiřoval dvakrát. Z jednoho to usmiřování mě ještě teď bolí prdel +nemravným úšklebkem Neferet naznačuje co tím myslel+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 12:59 am

Co zas ten škleb? +zopakuje po něm+ Ty se mě ještě ptáš? +vyletí jak čertik z krabičky+ Moc dobře víš, že tyhle věci... +samozřejmě myslí sexshop+ ...mi nejsou dvakrát příjemný a přesto vytváříš situace, abych se s nimi musela setkat. +vyrazí k němu+ A ještě jedna věc. +dojde k němu a bez varování mu jednu vrazí+ Příště si to svoje zkoušení žárlivosti nech od cesty. Na tohle rozhodně nemam náladu ani nervy. +zavrčí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » čtv zář 30, 2010 1:09 am

+Dostane takovou až mu cigarete uletí z pusy+ Hej! +ohradí se dotčeně a mne si přitom bradu+ Co si sakra myslíš že děláš? +popadne ji za ramena a přirazí k pultu+ Já nejsem tvůj fackovací panák holčičko +smíkne sní na stranu+ Chceš se rvát? +přejde zase do posměchu+ Chceš se rvát semnou? Já zabíjel Přemožitelky, ty sou třikrát silnější než já a stejně sem si pochutnával na jejich krvi. Ale když chceš.... +zvedne ruse nahoru že je se vzdává+ Můžeme +obejde jí jako kamán na cestě, potom se otočí a s hulubokou úklonou jí ukáže ke dveřím do sklepa+ Tak mi ukaž lásko jak se umíš bránit
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 1:13 am

+tváří se naprosto klidně, i když jí přirazí na putl, má trošku co dělat s rovnováhou, když s ní smíkne, ale udrží se na nohou, sleduje ho s přivřenýma očima, chvilku váhá, když jí ukáže ke dveřím, nejde o to, že by váhala nad tím jestli jít, ale nad tím jeslti si ho nechat za zády, nakonec jen ale po krčí rameny, nahodí kamenný výraz a projde okolo Spikea do sklepa+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Neferet » čtv zář 30, 2010 10:12 pm

+vynoří se ze sklepa, nahozenou ruku si tiskne k břichu, aby s ní moc nehýbala, vlasy má přehozené přes obličej, aby nebyla vidět modřina, která se jí zaříná vybarvovat pod okem, dopadají jí trochu na ramena, takže jí částečně zakrývají modřinu, na zraněném rameni, nezaváhá a rovnou zamíří ke vchodu, opravdu nechce Angela potkat+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion