Jasonovo útočiště

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Jasonovo útočiště

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv zář 30, 2010 4:38 pm

Zasměje se a pobaveně zakroutí hlavou. No jo, dá se to tak říct. Uculí se. Jo, tak to ti docela věřím. Na mým žebříčku "Top Hnusů" zaujímá cokoliv, co hnije a žije přední místa. Taky se trochu oklepe. Jo tak kůže jo? Zasměje se. A ještě snad deseticentimetrový podpatky ne? Zašklebí se. Umíš si vůbec představit, jak je to nepohodlný? A to nemluvím o tom, že se v tom nedá hýbat. Vážně,kdybych takhle někam přišla tě zachraňovat, nejspíš nebudu muset udělat nic. Protože po prvním mém pokusu o nějaký útok, by se všichni umlátili smíchy. Uculí se sama při té představě a ucukne rukou. Hele, můj prst, ten ti nedám. Zamračí se na něj naooko, v očích veselé plamínky.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv zář 30, 2010 4:58 pm

jen přikývne. jo, tak u mě vedou s přehledem..*nakrčí nos* tak...podpatky můžou být, ale vzhledem k tomu, že pak bych se ti nemohl koukat do očíí...*a naschvál se zahledí nííž a pak se zasměje* ehm..umím..já v ní většinou vystupuju...*rozesměje se* to musíš mít správně ušitý, aby ti to padlo...*přejede jí prstem po boku* jako druhá kůže...*trochu se zaškaredí, jak to nezní jako on, ale spíš jako někdo jiný, kdo mu tak trochu kecá do šatníku:)* ale kdyby se umlátili smíchy...to je docela dobrý, ne?*zamrká* ani nepůjčíš?*vyculí se a bleskově ji prst olízne*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv zář 30, 2010 6:07 pm

To sice jo, jenže ty v tom chodíš i dobrovolně. A navíc jsem myslela spíš ty podpatky, když to vezmu kolem a kolem, do kůže se občas navlíkám taky. Uculí se. A předpokládám, že podpatky nenosíš. Zadívá se na něj, jakoby zkoušela si to představit. Uchechtne se. To jo, to je dobrý. To bych si snad i někam zapsala. Zasměje se. Nepůjčím, jsem totiž lakomec. Zatahá ho za vlasy. A vůbec, k čemu by ti byl,hmm? Sbíráš snad prstíky? Uculí se, jak si to představí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv zář 30, 2010 6:48 pm

no, to je fakt..*připustí* hm.nee, to fakt nenosím...*zašklebí se* i když by se asi občas vzhledem k mojí výšce hodily...*zavrčí* tss..jen jeden prstíček strčíme a hned zase půjdeme..*zapitvoří se a přeběhne jí rukou přes bříško* já už bych našel využití..*zazubí se a pak pokrčí ledabyle rameny* to víš..někdo zářezy, jiný prstíky...*tváří se že nic, ale oči mu svítí*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv zář 30, 2010 7:15 pm

(lach, podpatky necháme Narcissovi:D)

Jo tááák, takže jako svým...hmm partnerkám... Chvilku hledá vhodný slovo. ukusuješ prstíky jo? A skládáš si je do krabiček? Začne se rozhlížet, jestli objeví nějaké podezřelé krabičky.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv zář 30, 2010 7:47 pm

(lach, no to jo...)

*přikývne s přimhouřenýma očima a pak se uchechtne* ne, do žádných krabiček..po dnech je sešívám dohromady na takový fešný obojek do lupanaru..*zašklebí se ďábelsky ale moc hrozivě teda nevypadá*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv zář 30, 2010 8:21 pm

Zarazí a vzápětí smíchy padne do peřin. No tak to by byl vážně slušivý doplněk. Kroutí hlavou, co ta jeho blonďatá palice ještě nevymyslí. A kohopak tím obdaruješ? Alfu? Zazubí se.

(heh to mi připomíná, že bych mohla konečně dopravit Richarda na návštěvu do Slastí:D)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv zář 30, 2010 10:32 pm

(dovedeš si to představit, jak se Jason přihrne na sněm, a s výculem dojde k Richardovi, že má pro něj dáreček a hodí mu na krk takový úlovek:D...no to by mohl přijít..vlk jeden:))

No to je nápad..*pleskne se do čela a vlepí jí za to rošťácky pusu na tvář* s tebou musím být častějc..naše debaty jsou víc než plodné...*zavrní ji do ucha se smíchem*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 01, 2010 7:51 pm

(no u něj docela i dovedu:D Mno tak ho nějak dotáhnu:) Ale uvažuju, že mu najdu jinou "podobu" protože čím víc se na fotky Thea dívám, tím víc se mi hodí spíš na Micaha:P:)) )

Rozesměje se a zakroutí pobaveně hlavou. No umím si představit, že by omdlel nadšením. Culí se. Jo častějc? Mno já bych v zásadě nebyla proti, ale varuju tě...dokážu být vážně nesnesitelná. Zavrčí a v očích ji uličnicky zablýskne. V zápětí ho povalí na záda a začne ho lechtat na místě, kde si všimla, že je citlivý:))

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát říj 01, 2010 8:12 pm

(tak Micaha? Hm..no je fakt, že pronikavé oči na něj má dost...Richard je spíš takový "milý typ"..no, jak najdeš...:) budu zvědavá..)

*zatváří se spokojeně a jen mávne rukou* každý jsme někdy otravný-ýýý...*zařve a přejde do zavrčení, jak ho vyhmátla. Zamele sebou, chvíli se snaží chytit její rychlé ruce, ale pak ji prostě obejme a přitiskne k sobě a chvíli se s ní kutálí po posteli jen polštáře lítaj, jak se snaží vybojovat pozici nahoře a nesmát se u toho jako cvok*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku