Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Spike » pát říj 01, 2010 10:18 pm

+přesune se za Neferet a položí jí ruce na ramena. Skloní se aby ji vtiskl polibek na temeno hlavy+ Ona si myslí něco jinýho svalovče +ušklíbne se na něj+ Nechápu co seš to za chlapa že se stydíš jen vyslovit sexschop? +začne si ho jako obvikle dobírat+ Bych tě tam chtěl vidět jít... Čuměl bys na všechny ty hračky jak na boží ikonku, ne? +drze se ušklíbá+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 01, 2010 10:31 pm

Jo. +skřivý rty do ne zrovna nadšeného ušklíbnutí+ To je správná otázka. V životě jsem tam dřív nebyla ani jsem o tom pořádně neslyšela, takže by mě docela zajímala i odpověď. +je zřejmé, že se jí vůbec návštěva sexshopu nelíbila+ Hlavně, že se Spike náramně bavil. +ušklíbne se na jmenovaného, očividně se uvolní, když jí Spike položí ruce na ramena, i když jí zraněné rameno bolí, ale nedá na sobě nic znát, konečně se opře, takže hlavu si opírá o jeho hrudník, stáhne si část vlasů za ucho, aby se Angel mohl dostat k modřině na obličeji+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát říj 01, 2010 10:39 pm

Možná by se ti tam nakonec líbilo +nadhodí neurčitým hlasem+ Při správném podání... ne v jeho +hodí hlavou ke Spikeovi+ podání +namočí vatičku do desinfekce a přejede jí po monoklu na jejím okoku+ Roztržené to nemáš, ale pro jistotu +zvedne pohled ke Spikeovi+ Moc dobře víš... Williame že to není pro mě nic nového a cizího. Znáš mě a víš co mám rád +tváří se jakoby to mělo nějaký hlubší význam+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pát říj 01, 2010 10:44 pm

+Podrží jí vlasy aby jí mohl Angel očistit oko+ Tys nikdy neslyšela o sexchopu? +zeptá se zvědaví na její odpověď. Udivuje ho jak moc je Neferet neznalá v tolika oblastech+ Lásko +něco ho napadne+ kolik je ti vlastně let? +zejímá se. Trochu svraští obočí+ Vím moc dobře co máš rád Angelusi +zamumlá+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 01, 2010 10:51 pm

+chvíli Angela jen pozoruje a přemýšlí nad tím, co řekl+ Možná. +připustí nakonec+ Chceš se toho snad ujmout? +zeptá se, je to klidná otázka nic nenaznačující a neříkající+ Jasně. +pousměje se+ Tak za den, dva to zmizí. +poznamená jen tak, ani vlastně neví proč+ Ne. +zamručí s nemilým podezřením, že se tím Spike bude bavit+ Co myslíš? +zeptá se, jeho otázka jí překvapila+ Dvacetšest. +řekne nakonec+ Co? +zeptá se, když už si tak konverzují mohla by vědět o čem přesně+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » pát říj 01, 2010 10:57 pm

+Pokrčí rameny nad její otázkou ohledně toho že by se mohl ujmout prohlídky sexchopu pod jeho vedením. Nějak zvlášť se do toho nehrne, ostatně je na to moc stydliví. To že nikdy v takovém obchodě nebyla přejde bez většího povšimnutí, takovích lidí znal víc, ale její věk ho donutí překvapené jí vzhlédnout do očí+ Dvacet šest... +zopakuje nevěřícně+ Já bych řekl nanejvíš dvacet +zamlouvá rychle proč je tak překvapený a že to nebyl ani fakt že by snad vypadala mladě+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » pát říj 01, 2010 11:01 pm

To nic lásko, však já tě tam brzo zase vytáhnu když tenhle se k tomu evidentně nemá +zamračí se na Angela+ To si děláš prdel? +nemůže uvěřit tomu že je jí už šestadvacet+ Tobě je šestadvacet a byla si panna? Kdes vyrůstala? V klášteře? Nebo na pustym ostrově jako Parid? +nemůže tomu uvěřit+ Víš lásko každej máme věci co se nám v sexu líbí. Ty ráda když ti někdo dominuje. Já rád pouta a tady Angel zase-
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pát říj 01, 2010 11:02 pm

Tak dost Spikeu! +okřikne ho když se rozpovídává otom co kdo rád v sexu+ Pomalu začínáš zacházet moc daleko +varuje ho temně+ když si nedáš pozor... +tiskne rty a nedokončí co chtěl říct, nebo čím mu chtěl vyhrožovat. Možná to nebylo ani nic konkrétního+
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 01, 2010 11:11 pm

Eee ne diky. +mrkne nahoru na Spikea+ Jedna návštěva mi bohatě na několik desítek let stačila. +zase hlavu nakloní tak jako předtím, nad Angelovým překvapením jen zvedne obočí a nakonec se pousměje, ale když začne Spike trhne sebou a ztuhne, rty pevně stiskne k sobě, jen z hrdla se jí vydere nespokojené zavrčení+ Máš s tim snad nějaký problém? +zavrčí naštvaně ignorujíc jeho otázky+ Jak si na to s tou dominancí přišel? +zeptá se a otočí hlavu, aby na něj nahoru viděla, rozhodně si nechce připustit, že by se jí něco takovýho líbilo+ Co? +těká očima mezi těmi dvěma+ Proč to nemůžu vědět?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 01, 2010 11:22 pm

+Zavrčí+ Nesnáším když mě přerušuješ! +upozorní Angela vztekle+ M+la by vědět z jakejma úchylama si tu hraje na rodinku +dodá s ušklebkem pným arogance, ale zároveň jakéhosi zvráceného pobavení+ Nemám lásko, jen je to divný +pokrčí rameny+ V dnešní době na to mladý hupsaj už ve třinácti, tak mě to udivilo +prohrábne jí vlasy+ Ty si takovej náš malej nevinnej králíček +zasměje se+ Protože je to jasný. Ty prostě chceš aby ti někdo říkal co máš dělat. Věř mi že já o tomhle něco vim +zakloní jí hlavu dozadu aby jí mohl krátce políbit na rty+ Role v naší malé rodince už jsou dané +zavrní jí kousek od obličeje a zvláštně se podívá na Angela+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion