Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Angel » pát říj 01, 2010 11:25 pm

Nemusí vědět vůbec nic +odpoví chladně. Oplácí mu pohled který an ně vrhá při mazlení z Neferert, ale neříká nic+ Nesmíš to vědět, protože si nepřeji abys to věděla +odpoví ledově+ Milování je založené na vzájemném respektu potřeb a přání, když já respektuji tvoje, ty musíš respektovat ty moje +podívá se jí do očí+ Jinak je konec +hodí temponek do koše+ Teď mi řekni jestli tě ještě něco bolí?
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 01, 2010 11:38 pm

Nejsem z tohohle světa. U nás jsou .... jiný .... zvyklosti. +řekne nakonec a lehce pokrčí rameny+ Králiček? +zvedne obočí, ale usmívá se, nic neříká na jeho shrnutí o tom co chce a spíš se nad tím zamyslí, ale rozhodně nemá moc blízko toho, aby si to přiznala, pousměje se něj, když jí políbí a chvilku ho jen sleduje na tváři podivný výraz, zase narovná hlavu a opře si jí o jeho hruď, těká očima po Angelově tváři, vůbec nechápe co se přesně děje, poslouchá ho, když k ní mluví a vůbec se jí nelíbí jak s ní mluví, ale něco v jeho vystupování ji nutí mlčet a přijmout to, při jeho slovech o konci skloní hlavu je v tom něco mezi smutkem, smířením a přijetím skutečností a přikývne+ Nic... +podívá se mu do očí+ ehmn... trochu... rameno. +vyleze z ní nakonec, netuší proč to přiznala a zase sklopí zrak+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » pát říj 01, 2010 11:45 pm

Co já vyrozuměl tak si ze světa kterej je primitivnější +započne pravděpodobně delší samomluvu+ tak mě to tím spíš překvapuje. Dřív ženský přicházeli o panenství brzy, vůbec nebylo vyjmečný že měla už ve třinácti letech dítě. Dokonce ještě za mě se chudina množila ta rychle protože měli děti brzy. Prostě když už měla své dny, tak byla považovaná za ženu +znovu jí zamyšleně prohrábne vlasy+ Zase ty přeci nejsi tak docela člověk, takže je možný že si stárla pomalejc než normální lidi +polemizuje, než ho napadne další indiskrétní otázka+ Hele už si... no.... ehm to dostala? +proč se ptá zrovna na tohle ví jen on ve své zvrácené mysli+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » pát říj 01, 2010 11:47 pm

+Kouká na Spikea jak tak rozpráví, polemizuje a trpí evidentní potřebou zdělit světu věci které nikoho nezajímají. Když se zeptá Neferet na něco tak sosobního málem vylítne jak čertík z krabičky+ To si snad děláš srandu?! +zavrčí na mladšáho upíra, zároveň tak skrývajíc vlastní hambu že takové otázka zazněla+ Co máš s ramenem? +zamumlá na překvapenou Neferet+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » pát říj 01, 2010 11:58 pm

Neni to vyjmečný. +pokrčí lehce rameny+ Ale ve vyšších vrstvách je to složitější. Domlouvání sňatků, schánení vhodných partií... +ušklíbne se, nikdy tohle neměla ráda, když někdo někomu nařizuje s kým má žít+ Měla jsem štěstí, že mě nic takovýho nepotkalo. +už se ale nezmíní, proč jí nic takového nepotkalo+ Jo možný to je. +připustí, překvapeně zamrká, je si jistá, že kdyby právě pila, tak by se udusila+ K čemu zrovna tohle k čertu potřebuješ vědět? +dostane ze sebe překvapeně a nakloní se tak, aby mu viděla do obličeje+ Je mi šestadvacet, Spikeu, jistě, že jsem to....dostala. +zní to lehce podrážděně a zčervená, ale když stočí svou pozornost zpět k Angelovi je opět klidná, jen tváře jí zbarvuje lehčí ruměnec+ Asi jsem se do něj trochu praštila. +vysouká ze sebe vynechávajíc fakt, že ho měla vykloubené, odhrne si vlasy z ramene, takže je vidět, jak se pod Spikeovou rukou rameno hezky zbarvuje+ Ale nic to neni.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 12:10 am

Nedělám debile! +odsekne nakvašeně+ Sem se ptal protože jí už nějakou dobu znám a za celou to dobu jsem necítil krev nikdy jindy než když se zranila +vysvětluje to spíše Angelovi než Neferet+ A neříkej žě tě to taky nenapadlo +ukáže na něj prstem ve skoro káravém gestu+ Víš tohle totiž záležitost spíš lidí, démoni takoví věci namaj. Vlastně když otom tak uvažuji +zamyslí se+ pakoždý když se samička nějakýho dámonka dostane do vhodnýho obdobý tak má pokaždý mladý +koukne na Neferetinu modřinu+ Jsem jí vykloubil rameno, ale zase jsem ho vrátil na místo... snad.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 12:13 am

Nenapadlo +zamumlá tiše, ale neříká pravdu. vlastně to bedlivě sleduje aby se v té době vypařil co nejdál to jde. Nemá s tímhle zrovna nejlepší skušensoti po tylika letech ve společnosti nejprve Buffy a pak Cordelie a Fred+ Vykloubené rameno... +přesune se k jejímu rameni aby si ho ohmatal+ Já myslím že je jak být.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 12:25 am

+sleduje jejich konverzaci a pomalu se začíná bavit+ Beru... něco jako prášky, spíš lekvary. +vysvětlí proč nemohli nic citít+ Když musim jednou za čas přestat, tak si zalezu do postele a spim. +není divu s těmi bolestmi a citlivou náladou a když už se zmiňuje o tý posteli, tak si zívne samozřejmě si dá ruku před ústa+ Říkala jsem, že to nic není. +koutek jí cukne, jak se snaží ignorovat bolest, když jí Angel ohmatává rameno+ Za pár dní budu naprosto v pořádku.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 1:19 pm

Tak je klidně vysaď +prohrabuje se jí vlasy jako bába v koksu, takže jí spolehlivě tvoří na hlavě vrabčí hnízdo jako vyšité+ snáma je nepotřebuješ. Mrtvoli děti mít nemůžou a znikam jinym už spát nebudeš +otom je přesvědčen, protože to říká dokonale klidným a jistým hlasem+
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 1:22 pm

+Při Spikeovích slovech se tváří naprosto neutrálně a fakt že on už dítě má přestože je upír si nechá prosebe+ Nijak ti nepomůžu. jedině že bych ti došel koupit něco proti bolesti +nabýdne+ To tu nemáme, protože nevnímáme bolest jako lidé +opře se na židli a složí ruce do klína. Jako vždycky nechává všechno mazlení na mladším upírovi+
Angel
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion