Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 1:30 pm

Hmn.... +zamručí, polemizovat o tom jeslti by s nimi mohla otěhotnět asi ted není dobrý a mimo to se jí do toho nechce+ Beru je už dlouho... +pokrčí nakonec rameny+ Spikeu, varuju tě. Jestli to nebudu moc rozčesat, půjdu se nechat ostříhat. +myslí to v legraci a taky podle tonu hlasu je to znát+ Už si udělal dost. +usměje se na Angela+ To je dobrý. +zakroutí hlavou+ Už sem zažila horší bolest. Trochu se prospim a bude to zase dobrý. +trošku nakrabatí čelo+ Budu muset jít pěšky, v tomhle stavu se nepřemístim. +trošku se mračí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 1:50 pm

Tak prostě zůstaneš tady +bere to jako samozřejmost když už stejně Angel viděl její zranění+ Nevim proč by to nešlo rozčesat. Všechno jde rozčesat +přejede jí rukou na krk a hladí jí po něm+ Tak kdy si budeme hrát? +hodí hlavou k poutům které pořád leží na stole. Myšleno je to na oba dva+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 1:52 pm

+Složí si ruce na prsou, je to napů obrané a napůl nepřístupné gesto+ Když myslíš... +řekne krčíc rameny. Když nechce nic proti bolesti nebude jí to vnucovat+ Nebudeme si... hrát přinejmenším do té doby než se Neferet uzdraví +zamručí. Samozřejmě předpokládá že u toho bude právě ona+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 2:01 pm

To bych ráda. +přizná se+ Ale nemám tady žádný oblečení, jídlo... +přilísá se k jeho ruce, jak jí hladí po krku+ A kde bych spala? +možná trošku hloupá otázka+ Angel nevypadá, že by byl nadšenej z toho, že bych mu okupovala postel. Ty, sem si jistá, bys mě nenechal vyspat. Ale ta "pohovka" vypadá docela pohodlně. +podívá se na věc uprostřed haly, samozřejmě to všechno nemyslí vážně, jelikož jí začíná vesele jiskřit v očích+ Nech si narůst vlasy, já ti je rozcucham a pak se o tom můžeme bavit. +uculí se na něj nahoru, potom putuje zrakem k poutům na pultu+ Dneska určitě ne. +řekne a nijak to nerozvádí, pořád si neni jistá, jestli je vůbec někdy chce použít+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 2:09 pm

Oblečení nepotřebuješ, přitopímé +slíbí s veselím jiskřením v očích+ Spát budem u Angela má největší postel, protože se děsně rád rozvaluje +bera za samozřejmost že budou spát všichni spolu, stejně tak bere za samozřejmé právo jí pozvat do postela staršího upíra+ Bože chraň! +zhrozí se+ Láta disca a hipíz máme naštěstí už zasebou +otřese se+ Kdybych musel ještě někdy v životě vidět zvonoví kalhoty s flitrama, budu nadosmrti poznamenanej +mrkne potměšile na Angela+ Ale tady svalovcovi se to určitě líbilo... zvláště když to bylo v růžové.
Spike
Upír

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 2:18 pm

Má pravdu +podívá se na Sppikea+ můžeš přespat u mě, já se přesunu někam jinam. A myslím že moje košile ti vystačí jako noční košile +pousměje se a jedním dlouhým pohledem sjede celé její tělo v jeho drobnosti+ Ano, líbili. Nejlepší byla představa jak ti je omotám kolem krku a pak stáhnu +tváří se dokonale nevině jakoby to ani neřekl+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 2:27 pm

+zakloní hlavu, aby se na Spikea usmála, ale když Angel řekne, že se přesune jinam, úsměv jí z tváře zmizí, narovná hlavu a podívá se na něj+ Ne. +zakroutí hlavou+ Jestli nebudeš spát s náma, tak rovnou můžeme spát u Spikea. +těžko říct co si přesně myslí, když má výraz nečitelný až na problesknutí smutku v očích, které hned sklopí+ Ale ta košile neni špatnej nápad. +pořád lepší, než kdyby tam lítala nahá, jejich konverzace na téma škrcení zvonovýma kalhotama jí z nějakého nepochopitelného důvodu rozesměje, kor když se Angel tváří jak nevinnost sama+ A dostanu snídani? +zase zakloní hlavu, aby viděla na Spikea, jelikož má dojem, že Angel není rád, že tam zůstane+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 2:33 pm

Já to myslel tak že i Spike si půjde lehnout ksobě +řekne konejšivím hlasem, nechtěl jí rozesmutnit+ aby ses mohla pořádně vyspat +pousměje se+ Taky tu nemáme co jiného bychom ti nasebe nabýdli... pamatuješ? Šuplíky a skříně +řekne to jako nějaký tajný kod+ Snídaně? +zamumlá zamyšleně+ Měl bych ti ještě pro něco skočit do obchodu. nemáem tu nic pořádného. Potřebuješ pečivo, nějaké maso, možná vajíčka a zeleninu +vypočítává co by chtěl evidentně Neferet předložit k opulentní snídani+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 2:40 pm

Je mi to absolutně jasný! +vykřikne pobouřeně+ Nejprve se mi nasereš do postele, pak mě tam uvážeš a pudeš si užívat s Neferet +spřádá za Angela zákeřné plány, v očích mu přitom pobaveně jiskří. nemyslí to vážně, ale jen jako provokaci+ Košile... To mi připomíná +shlédne na Neferet, pak zase obrátí pohled k Angelovi+ víš jak jsem postrádal košili a ty ses vztekal že ti v pračce zmizeli trenky? +otáže se anižby očekával odpověď+ Tak za to může jeden takvej malej kleptoman +stéle se usmívá jak sluníčko+ Tady Nef nám je stopila a pak se v nich promenádovala ve svém pokoji. Že je to tak pudlíčku? +zavrní jí do cuha+ To chceš aby pukla?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 2:49 pm

Aha. +pousměje se+ Jo pamatuju. +přikývne se širokým úsměvem, který ale zmizí, když Spike na ni vykecá, že jí našel v jejich oblečení+ To neni pravda. +brání se, lže jako když tiskne a přitom se začne červenat+ Angel je u mě zapoměl. +zamumlá potichu sledujíc podlahu, takže se vcelku přiznává k tomu, že jejich oblečení skutečně nosila a zčervená ještě víc+ Mě bohatě stačí chleba s máslem a marmeládou. Nejsem zase tak náročná. +usměje se na Angela, když plánu co by nakoupil+ Ale nakup co chceš. Snim všechno, co dostanu. +usměje se+
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion