Hala

Bývalý hotel z roku 1900 v Hollywoodu, nyní zchátralý a momentální útočiště upírů Spikea a Angela

Moderátoři: Spike, Angel

Re: Hala

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 2:58 pm

To je dobrý +řekne i on trochu nejistě, představa že Neferet nosila jeho oblečení je zvláštím spůsobem vzrušující, takža si trochu poposedne. Rychle se ale vzpamatuje+ Jsem si jist že Spike ti odcizil už nejméně jedny kalhotky, je to jeho fetiš +už nedodá že on má vlastně podobný+ Nemáme ani tu marmeládu. Jedině že bys chtěla brusinkovou se živou plísňovou kulturou.
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 3:04 pm

Mám dojem že svalovec má tendenci tě vykrmit aby ses líbila jen mě a jemu už ne +ušklíbne se+ Jemu se totiž líbí hubené, ploché ženské. Já myslím že se tu hlásí jeho jasný homosexuální sklony +říká ten praví co měl ani ne před dvaceti čtyřmi hodinami jeho penis v zadku+ A žádnej fetiš nemám +ohradí se+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 3:15 pm

+trochu se nejistě na Angela usměje, když je zřejmé že mu to tolik nevadí+ Má pravdu? +podívá se na Angela těžko říct jestli myslí fakt, že se mu líbí hubené ženské nebo jestli jí chce vykrmit, aby se líbila jen Spikeovi+ Vážně němáš? +podívá se nahoru na Spikea+ Angel má pravdu, vím alespoň o jedněch, který si mi šlohnul. +uculí se na něj+ A co ty? +podívá se na Angela+ Máš nějakou podobnou ... ehmn... zálibu? +zajímá se+ Zas tolik tu marmeládu nechci. +zasměje se+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 9:24 pm

Jsi krásná +řekne místo odpovědi na otázku, protože se jí zaprvé chce vyhnout a zadruhé předpokládá že Neferet chce slyšet že je krásná+ Ty se nikdy nepoučíš, ani potom co ti kvůli tomu Darla zlámala obě ruce +skoro si povzdechne+ Já jsem docela običejný člověk +vstane. Už jen to že řekne že je člověk je podezřelé+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 9:36 pm

Tam vůbec nejde o to prádlo, ale o vůni co na něm je +brání se ještě něčím o něco nechutnějším než je kradení kalhotek k nemravným účelům+ Darla byla trochu... popudlivá na bejvalou kurvičku +podotkne, jen doufá že se na něj za to Angel nevrhne+ Ty nejso krásná lásko, jsi nejkrásnější nasvětě.
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 9:42 pm

+usměje se na oba dva+ No jistě, s obrovskou modřinou na obličeji sem jistě přímo k pomilování. +s úsměvem lehce zakroutí hlavou, raději ani nekomentuje fakt, že se Spike přiznal proč jí krade kalhotky a dřív než se může něco semlít vstane+ Nikdo neni obyčejný. +poznamená+ Myslím, že bych se měla pomalu přesunout do postele, dokud jsem toho schopná. +pousměje se+ Jestli by to nevadilo zastavila bych se po cestě v koupelně a vysprchovala se. +podívá z jednoho na druhýho+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Angel » sob říj 02, 2010 9:53 pm

+Přikývne, nedá se poznat s čím že to souhlasí+ Postel snad najdeš a oblečení je vy skříni, tak si něco vyber +rovnou drapne Spikea aby se hned nerozeběhl za Neferet+ Budeme ve Spikeově pokoji kdyby si něco potřebovala +oznámí jí zatím co mladšího upíra stále drží+
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 9:55 pm

Ani modřiny ti neubíraj na kráse lásko +řekne rozhodně. Jen co neferet vstane už jí chce následovat, nebo alespoň nabýdnout že jí uloží. Samozřejmě by to nebylo ve vší počestnosti, vlastně by nebyl počestný vůbec, ale Angel jakoby četl jeho myšlenky ho zastaví. Nevraživě se na něj podívá, ale to je vše+ Jo to budem +zavrčí+ Dobrolu noc pudlíčku +dodá už měkce směrem k ní+
Spike
Upír

Příspěvekod Neferet » sob říj 02, 2010 9:59 pm

Dobře. +pokývá hlavou, mrzí jí, že jí neuloží, ale nechce se jim vnucovat, přejde k nim a oba líbne na dobrou noc+ Dobrou noc. +popřeje jim s úsměvem a zamíří na schodiště, nahoru do poschodí+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Spike » sob říj 02, 2010 10:20 pm

+Usměje se když ho políbí na tvář, ale úsměv hne zmizí jen co se obrátí k Angelovi+ Můžeš mi říct co děláš? +zamruší naštvaně+ Chtěl sem ji jen uložit... +to sice lže a je to na něm vidět, ale stejně si to neodpustí+ Když si nám tak pěkně skazil zábavu ve třech na dnešní večer, tak du spát +otočí se a kdyby mohl prásknout Angelovi před nosem nějakými dveřmi, tak práskne+
Spike
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Hyperion