Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Tirage » čtv zář 23, 2010 10:07 pm

Fab: je hodně vzrušená z toho, jak mu dělala dobře. moc ho chce, tak se uchýlí k triku - nejdřív ho pohladí dráždivě po břiše a podbřišku. chytne ho za ruku, kterou ji hladí v klíně, jak leží na zádech, zdvihne nohy do vzduchu a pomalu je rozevře. položí si jeho ruku zpátky do klína. moc tě chci...
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » čtv zář 23, 2010 10:14 pm

Tir: +Huf...na triky je Tirage odborník, protože tohle zabralo stoprocentně. Fab si se zájme prohlédne obě její nožky od klína až po malíčky, pohladí dráždivě napnuté svaly na stehnech a nakonec prstem prozkoumá celý její klín, aby ho nakonec vystřídal penisem. Vnoří se do ní pomalu a přitom znovu hladí její napnutá stehna.+ Takhle nějak...?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv zář 23, 2010 10:18 pm

Fab: je hodně vzrušená a jeho "ohledání" už skoro nemůže vydržet. je šťastná, když ho zase cítí v sobě. ano... a ještě víc... omotá mu nohy kolem boků a co nejvíc se k němu přitáhne. a pak už jenom naváže na jeho pohyby a skoro nezvládá dýchat.

(a já zobnu paralen a jdu do pelechu, je mi jak psovi...)
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv zář 23, 2010 10:25 pm

(Zrovna jsem ti chtěla napsat, že jsem úplná mrkev a jdu spát. Ty už máš i paralen, chudáčku? Dutiny, hlasivky nebo hlava?)

Tir: +Jsou sehraní, takže jejich pohyby připomínají nějaký speciální tanec. Fab se snaží vyjít s dechem, ale po aktivitách ve vaně je to dost těžké.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 8:09 pm

Fab: stačí jí hrozně málo. byla už dost rozpumpovaná, když si s ním hrála ve vaně. Fabien za chvíli slyší její rozechvělé vzdechy a po důrazných pohybech mu Tir v náručí úplně zvláční a jenom se zavřenýma očima lape po dechu.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 02, 2010 8:14 pm

Tir:+ Je to přesně ta chvíle, na kterou čekal. S výkřikem jejího jména se udělá a sesype se taky. Svaly mu ochabnou, takže mu Tir málem vypadne z náruče. Naštěstí si to včas uvědomí a rychle si ji zase přidrží, aby mohl dohánět dechový deficit společně s ní.+ Nevím, jestli...je to tím...venkovským vzduchem...ale co jsme tady...+lape po dechu+...pořád tě nějak...potřebuju...+zaboří nos do jejích vlasů.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 8:19 pm

Fab: malinko se zavrtí, jen tak, aby se o něj otřela a spokojeně zamňoukne. víc se k němu přitáhne a políbí ho na krk. je moc spokojená a přítulná, zamilovaná. hladí ho po zádech až na zadek dlaněmi a chodidly po lýtkách.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 02, 2010 8:25 pm

Tir: +Nechá se mazlit, protože je docela z těch svých výkonů docela vyřízenej. Líbí se mu myšlenka zdravého venkovského vzduchu v příměru k jeho sexuální chuti a zauvažuje, zda Tirage navrhnout, aby se odstěhovali někam do lůna přírody.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 8:39 pm

Fab: hmmm, tady je to samá hyperventilace... tulí se. vzduch - boží duch! zasměje se. políbí ho na ústa. já tě taky potřebuju... potřebuju, abys mi dělal polštářek teď... vyrábí si zase u Fabena hnízdečko a obkládá se peřinou a polštáři, dokonce je oba, tak, aby se jim hezky leželo spolu. drbe ho za ušima. tak jsi zase o rok krásnější a šikovnější... hezký narozeniny, ne? zívá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 02, 2010 8:45 pm

Tir: +Spokojeně si uvědomí, že Tir zahrnula do svého spacího norování i jeho a přitiskne se na ní.+ Šikovnější to tedy rozhodně sem...nebo snad ten pocit nemáš? +Trochu se vyděsí, ale cítí, jak Tir vláční přicházejícím spánkem. Rozhodne se, že si taky malinko chrupne, neboť slíbil tirage výlet, Samovi ochutnávku vín nebo čeho a matce natřít plot.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette