Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 10:03 pm

(chudinka Tir.)

Fab: jestli s se tam s Molly koupal taky nahej, tak to vůbec nechci slyšte! chytí ho za ruce a sundá mu je ze svého těla a otočí se k němu zády. ještě najde nějakou sponku a stočí si vlasy nahoru a sepne je. když ji chytá kotníky, netýkavě zvedá nohy, jak kočka ve sněhu.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » sob říj 02, 2010 10:15 pm

Tir: Jo, nahej a bylo nám osm. Pak se Moll málem utopila, protože plave jako torpédovanej Titanic a od tý doby jsem se tam koupal jenom sám! +Najde boty, nazuje se do nich a chytne Tir kolem pasu a přitiskne se na její zadeček.+ Co je, ještěřičko?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 10:25 pm

Fab: je chvilku naježená netýkavka. pak ale povolí, když ji chytí a hezky osloví. nemám takový prsa, jako Molly. každej jí na ně kouká... opře se o něj a přitiskne se tváří k jeho.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 02, 2010 10:39 pm

Tir: +Jako normální chlap vůbec nerozumí jejím myšlenkovým pochodům.+ No a co? Tak ať si na ně každej kouká, ne? To je Samova starost. Mně dělá starost, že na tebe každej kouká na celou, komplexně. Jsi nejkrásnější holka široko daleko a já ěkdy nevím, co mám dělat, abych o tebe nepřišel.+ Otírá svou tvář o její.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » sob říj 02, 2010 10:45 pm

Fab: to se hezky poslouchá, i když si Tir myslí, že zase tak nekoukají, jak si Fab lehce paranoidně myslí. nic už neříká, jen se k němu otočí, políbí ho a vezme za ruku a odvádí směr jezírko.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » stř říj 06, 2010 11:12 pm

+Rozrazí nohou dveře na nasype celou náruč jídla na psací stůl. Vysypou se přitom na koberec slané oříšky, ale to mu nevadí.+

Tir: +Omluvně na ni mrkne, aby kvůli oříškům nefrflala.+ Já to pak sesbírám...až už nebude co jíst! +pomáhá jí odložit taky její náklad.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » stř říj 06, 2010 11:49 pm

Fab: zná ho, tak klekne a těch pár oříšků posbírá. ví, že když to na Faba přijde, je jak nosorožec v říji a oříšky spíš rozdupe. a taky ví, že když se na ni vrhne a trošku ji pomazlí, tak ani ona nevidí, neslyší a chce jenom jeho.
jde na mě spaní, ale ještě si něco dám. jenom odběhne a v koupelně si osprchuje nožky, jak trochu chodila bosa. a dělá mokré šlápoty. dám si nějakou mňamku, abych se nevzbudila moc brzo hlady... po tomhle koláči budu spát jak mimino. nadšeně se zakousne do pečiva.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » čtv říj 07, 2010 6:18 pm

Tir: +Je taky unavený, ale s dobrou náladou. Sleduje její pobíhání, mokré ťápoty na koberci a to, jak se zakousne do koláče, který zavoní celým pokojem.+ Ukaž - co to máš? To děsně voní! to sem eště nejedl...dej mi kousnout! + Lýsá se k Tir a snaží se utrhnout ji od úst kus žvance.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » čtv říj 07, 2010 7:45 pm

fab: sedne si vedle něho na postel a odlamuje mu sousta reveňovo-malinovo-hruškového křehkého koláče a dává mu je do úst. sama taky ukusuje. za chvilku ho slupnou. poslední sousto vyjde na Tir, spolkne ho, políbí Fabiena mlaskavou pusou kaprovkou. pak sáhne po velkém hrnku čaje, napije se a podá hrnek Fabienovi. po čtyřech leze na posteli k polštářům a začne s hnízděním. ty hvězdy... světlušky... vzpomíná a vzpomene si i na leknín a zaběhne si pro něj ke stolu s jídlem a položí ho na noční stolek. pojď ke mně, králíčku můj plyšovej... jde se spát. chci si tě držet... vrtí se a zavrtává do pelíšku a sahá po Fabovi.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát říj 08, 2010 6:32 pm

Tir: +Je dobře napapanej, sexem unavenej, takže ani neprotestuje, když mu Tir říká králíčku.+ Už se sunu, lásko...+vleze do postele za ní, trochu jí rozboří hnízdo, aby se do něj vešel, ale hned jí ho zase pomůže stavět, ale přitom se k ní syslí, pěkně si ji k sobě formuje, aby se jim pohodlně leželo a on si mohl ve spaní (jejím :lol: ) sahat, kam chtěl.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette