personál: víte, kamarád uvažuje o tetování. vlastně to potřebujeme pořádně probrat a rozmyslet se. taky se usmívá. asi potřebujeme nějaké návrhy, ukázky, chvíli a místo, kde to prodiskutovat... a možná i nějakého odborníka, aby poradil.
Andy: svatba? to bereš hopem! odvázný muž, odvážné činy! to ne mě dělá dojem!
Andy: Tak to jste tady správně. +pokývá hlavou.+ Máme zde velice dobrého tatéra. Ten vám se vším poradí. +mrkne do počítače, trochu se zamračí.+ Obávám se, že momentálě tam má zákazníka, ale určite to nebude trvat dlhou. Můžete zde klidně počkat. +Ukáže směrem ke gaučům.+ Nápoje jsou pro naše zákazníky zdarma, nebo pokud máte zájem, je tady taky salónní bar.
personál: To je skvělý. Díky. Fakt to probrat potřebujem. Pořád nemáme jasno - plameny nebo květiny...Já jsem pro bar!
Fata: +Otočí se na ní.+ Co myslíš? Bar bude lepší, ne? Než to tattooer dodělá, dáme toho panáčka, že jsme se tak dlouho neviděli. +Znovu vážné zamyšlení.+ Já myslím, že Tir nebude váhat a vezme si mě.
Andy: fajn, bar a panáček. desinfekce je potřeba! úžasem otevře oči dokořán. obdivuju tvoji jistotu. trochu ti i závidím. maličko zakroutí hlavou. zato postřech, možná i sluch je horší, než si u tebe pamatuju... no, jdem na bar.