Le Cafe d'Angel

Kadeřnictví, kosmetika, modeláž nehtů, manikura, pedikura, tetování, solárium

Moderátor: Styx

Re: Le Cafe d'Angel

Příspěvekod Styx » sob říj 02, 2010 10:22 pm

Nesmrtelný: Tak zmrzlinu jako dezert bych si taky moc ráda dala. Miluji ji +málem se olízne+ Ano, tento styl mi je blízký... akorát... +zamyslí se+ nevzpomínám si, že bych vám říkala, že jsem Francouzka +zasměje se+ Ne že by to bylo něco přísně tajného.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 10:31 pm

Fata: +Prohlíží si se zájmem katalog.+ Jo, taková ta písnička, co si furt zpíval Sam vo tý lehký holce s tetováním na hrudi, pamatuješ? +Pak si všimne, že Fata panikaří.+ Cože? Jak vznešeně? Co je?+ Rozhlíží se a kouká, kam Fata kouká a všimne si Tonyho.+ Kdo to je? Co se to...Jasně, že hraju s tebou. Budeme se s tím chlápkem mlátit? Vo tvou čest a panenství?+ Znovu se zakouká do vzorníku.+ Olivy dobrý a tady ten skorošvabach taky, nemyslíš? + Předvede jeden typ písma.+
Andy

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 10:40 pm

Andy: protočí oči. nedívej se tam! syčí. a nekřič! o panenství se nestarej a dělej, co ti říkám. takhle tu vznešenost teda nezahraješ! nejen, že tu sedím se zajdou, ale ještě se neumí chovat. no tak! pomoz mi! dělej, že máme rande a že o mě stojíš... asi tak z třetiny, jako o Tir. mrkne do katalogu. no, já nevím... to se ti líbí? nechce to něco líp čitelného? Samova píseň? to bylo ale o nějaký kurvě, ne? :lol:
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 10:45 pm

Fata: +Trochu se zarazí, když ji slyší syčet, ale protože mu nic nedochází, jen kývne.+ Jasně! Rande...a hele, nech toho. Zas tak mladej už taky nejsem! +A nakloní se přes stůl, aby vzal její ruku do své a gentlemansky ji políbil.+ Jistě, madam, píseň byla o kurvě, ale byla dost instruktážní...teda vzhledem k tomu tetování!

Obsluha: Prosím, dali bychom si lahev šampaňského...a čerstvé jahody!

Fata: Doufám, že máš prachy, zlato!+ šeptá jí a přisune si židli blíž k ní.+ A jestli dostanu přes hubu, tak si mě nepřej!
Andy

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 02, 2010 10:46 pm

Memory: No ne všichni muži mají rádi sebevědomé ženy +kontruje na to s úsměvem. Trochu necháp proč Memory šeptá (já ano), ale přispůsobí se+ Prožil jsem mnoho druhů emancipace žen +ztiší taky hlas+ ale prozradím vám jedno tajemství +usměje se+ Stejně to byly ženy co skutečně hýbali hystorií. Jen málo věcí muž neudělá pro úsměv či slzy milované ženy.

Styx: Nad zmrzlinu není, ještě že máme mrazáky +usměje se pobaveně+ Neříkala, ale jemný přúzvuk se prostě nezapře +trochu povytáhne obočí+ Tajné to skutečně není, ovšem věřím že vy tajemství máte.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » sob říj 02, 2010 10:46 pm

fata: +všimne si, jak rychle odvrátila zrak a uculí se pro sebe, po chvilce se opět k ní otočí a přistihne ji, jak ho pozoruje. Usměje se na ni a pozvedne sklenku k pozdravu. Pak si prohlédne její doprovod a lehce ohrne rty+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Personál salonu » sob říj 02, 2010 10:55 pm

+číšník lítá od stolu ke stolu a roznáší, co si kdo objednal, takže každý je obsloužen během chviličky+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 10:55 pm

Objedná si pohárik bieleho vína a tanierik s niekoľkými druhmi francúzskeho syra.

Nesmrtelný: "Keď už o tom hovoríte, akým ženám dávate prednosť vy?" usmeje sa. "To máte pravdu. Ale také ženy museli byť veľmi dobré diplomatky. Väčšina mužov sa nenechá do niečoho nútiť. Tie ženy to museli podať tak, aby to tí muži považovali za vlasnú myšlienku." čosi o tom kedysi čítala....ale vlastné skúsenosti ako Nesmrtelný nemá. "Ovplyvnila aj vás niekedy nejaká žena?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod fatamorgana » sob říj 02, 2010 10:56 pm

na Tonyho přípitek se usměje a malinko kývne a v tom jí Andy líbá ruku. soustředí se tedy zase na něj.

Andy: hezky se usměje nad jeho samostatnou iniciativou - objednávkou. dobrý! vidíš, že to v tobě je!
když si k ní Andy přisedne a šeptá jí, koketně nakolní hlavu a trošku zasněně se usmívá, jakoby jí šeptal kdovíjaké lichotky. pak se k němu víc natočí a s kouzelným úsměvem mu odhrne jeden neposlušný pramen z čela. sladkým hlasem mu tiše říká: prachy mám a přes hubu spíš nedostaneš, což mě skoro mrzí. kdyby se rval, tak by to znamenoalo, že o mě stojí. jo, je to ten, co s ním spím. udělá na Andyho oči. instruktážní... hm, ale o silikonových prsních implantátech neuvažuješ, doufám? podle té písně?
Jaká jsem? Záleží, kdo se dívá.
fatamorgana
NEaktivní

Příspěvekod Andy » sob říj 02, 2010 11:01 pm

Fata: +Pohladí ji po tváři a urovná ji halenku, která jí sklouzna na stranu a odhalila ramínko podprsenky.+ Myslíš jako, že bych si nechal udělat kozy jako má ta Samova holka? To fakt bude stačit to tetování.+ Nenápadně šilhá Tonyho směrem.+ S tímhle spíš? A je dobrej? Asi jo, když tak vyvádíš...V čem je problém?
Andy

PředchozíDalší

Zpět na Salon krásy