Pokoje ve třetím patře

obydlí R. Blacka

Moderátoři: Styx, Regulus Black

Re: Nedostavěné pokoje ve třetím patře

Příspěvekod Narcisa Burton » pon kvě 18, 2009 11:07 pm

*Usměje se na ni za její povzbudivá slova.* Ano, je tam nádherně. Zahradu mám opravdu obrovskou, někdy až budeš mít čas, mohla by ses přijít podívat. Ale nestavěl mi žádný zahradní architekt tak nevím, jestli by se ti líbila. Myslela jsem, že máš sídlo tady v Zemi hříchů... Mám ráda malé domky. Vyzařuje z nich taková ta rodinná atmosféra. A co rodina? No, jak už jsem řekla, jsem svobodná, bez dětí a bez domácích mazlíčků, takže rodina je žádná. *Usměje se smutně.* A co ty? Kromě přítele a Ily?
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 18, 2009 11:16 pm

Moc ráda se přijdu inspirovat, no popravdě, já to nemám vystudované takže nemusíš mít žádné obavy, jen jsem si zašla na kurz poněvadž mě to bavilo*usměje se*Ano mám,ale země hříchů je velice obsáhlý pojem, každý si v podstatě může mít barák, kde se mu zachce*zasměje se*Tak to ti asi něco koupím, co bys řekla třeba na medvídě?*nadšeně* No já mám rodinu poměrně blízko, ale moc se s nima nestýkám, jsou trochu jiné povahy než já...*je vidět, že se jí to trochu hnusí*
Svět není jen černý nebo bílý....a proto si vyberme kterou barvu máme radši
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » pon kvě 18, 2009 11:22 pm

*Zasměje se zmínce o medvíděti.* To nevím jestli by byl zrovna dobrý nápad. Časem by mi přerostl přes hlavu a možná by mě o ni i mohl připravit. Myslím, že zůstanu u toho vlka. *Když vidí, že téma rodiny je jí nepříjemné, rozhodne se ho dál nerozvádět.* Regulus říkal, že se znáte od dětství. Vyrůstali jste spolu?
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » pon kvě 18, 2009 11:29 pm

No aspoň by ses nenudila*zasměje se* No je to prakticky můj brácha, jak on tak Sirius. Naše rodiny se dost přátelili, takže jsme spolu trávili dost času, jenže jsem byla hodně malá když Regulus odešel, bylo mi asi 7*usměje se*co ty znáš tady ještě někoho v zemi hříchů?
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » úte kvě 19, 2009 1:03 pm

Říká se, že přátelství z dětství vydrží nejdéle. *Usměje se.* Kromě Styx a teď tebe a Reguluse znám jen Syrianu, pár dalších lidí znám jen z vyprávění. Dnes je to vlastně moje první návštěva Země hříchů. Ty tady žiješ dlouho?
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » úte kvě 19, 2009 7:51 pm

Jo ám to vydrželo*usměje se*Syriana je moc fajn, ale několik ostatních lidí tu taky stojí za to. Já tu bydlím docela dlouho, vlastně od té doby, co země hříchů vznikla*uvědomí si*Líbí se ti tu?*nemá co dělat s rukama tak stele postel*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » stř kvě 20, 2009 7:41 am

Ano, Syr mám moc ráda, je to skvělá přítelkyně. *Usměje se.* Musí být fascinující sledovat, jak se to tady postupně osídlovalo, přicházeli a odcházeli nejrůznější lidé a vznikala nová přátelství a vztahy. Stát na počátku něčeho velkého a pak pozorovat, jak ti to pod rukama roste, musí být nádherné. Já si tady připadám jako cizinec. Kdyby mě Regulus nepožádal, abych mu pomohla s rekonstrukcí, nikdy by mě nenapadlo sem zavítat. Styx o něm ale mluvila v tolika superlativech, že jsem se musela přesvědčit na vlastní oči. Jsem ráda, že jsem tady narazila právě na tebe. *Vezme ji za ruce a usměje se.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » stř kvě 20, 2009 11:08 am

A kdo ne*usměje se* No ano, je pravda, že bylo sledovat, jak se to tu rozrůstalo, a jak pane Snapeovi "nějakou záhadou" shořel barák, jak tvrdí D.J. s Filchem*zasměje se* Tak vidíš, ještě že Reguluse máme. Takového pana Dokonalého jak ho popisuje Styx*úcul*Jinak bych tě vůbec nepoznala a to by byla škoda*usměje se na ní, když jí vezme ruce do dlaní*Já taky opravdu. Moc ráda*dá ji legrační pusu na tvář*
EmmaS.S
NEaktivní

Příspěvekod Narcisa Burton » stř kvě 20, 2009 11:31 am

Záhadně mu shořel dům? Předpokládám, že se to dodnes nevysvětlilo, co? *Rozesměje se.* Jsem opravdu ráda, že toho Reguluse máme. Zvlášť kvůli Styx. Moc mě těší, že je opět s někým šťastná. *Když jí dá pusu na tvář, zachichotá se jak malá holka.*
Narcisa Burton
NEaktivní

Příspěvekod EmmaS.S » stř kvě 20, 2009 11:34 am

Ne nevysvětlilo, docela jsem se bavila při tom zjištění, a myslím že ne jenom já*zasměje se*To mi povídej, a jak o něm mluví, pořád ho jen chválí, vypadá to, že je do něj opravdu zamilovaná až po uši*mrkne na ní, sleduje jak se chichotá a tak jí to pobaví, že se začne taky smát* Máš srandovní smích..
EmmaS.S
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Grimmauldovo náměstí