Pokoj pro hosty

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Pokoj pro hosty

Příspěvekod Isamun » pon říj 04, 2010 9:24 pm

Molly: no jistě! copak si myslíš, že vařím pudink jen tak všem kolemjdoucím? směje se a lechtá ji na tlapce. copak jsem charita, nebo armáda s pásy s polévkou pro chudé děti? záludným výpadem si ji přitáhne za nohu tak blízko, že ji může mlaskavě políbit na upatlanou pusu. ukaž, jak jsi hodná, najádo. přitulí si ji a místo za nohu ji drží za zadeček. a myslíš, že mě Nicolette nebude lynčovat, když jí vlezu do kuchyně?
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon říj 04, 2010 9:30 pm

Sam: Ach, netušila jsem, že jsem kolemjoucí chudé dítě!+ Nechá se přitáhnout a líbnout, ale ruku mu ze svého pozadí sundá.+ Jestli je tomu tak, jak říkáš, pak tyto aktivity jsou nezákonné! Zneužívat kolemjdoucí chudé dítě...že se nestydíš!+ Zapátrá rukou v jeho klíně a stiskne mu penis.+ Nicol je benevolentní osoba, a když kuchyň zůstane ve stavu použitelném, lze v ní experimentovat podle chuti!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon říj 04, 2010 9:41 pm

Molly: zaječí, když se chudé dítě z ulice pokouší získat pudink nelegální cestou :lol: já se nijak zvlášť nestydím, ale ty se styď, když nabízíš experimenty dle své vilné chuti v cizí kuchyni! tváří se jako anděl, ale láká pány do kuchyně experimentovat! chechtá se a snaží se ji zalehnout a chytit jí ruce, aby nezlobila.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon říj 04, 2010 9:47 pm

Sam: +Pere se, a nechce kořist jen tak pustit :lol: , ale je přeprána, tak aspoň vyjednává a kroutí se pod ním, jestli by přece jen nějak nemohla aspoň jednu ruku volně použít k nepředložené akci. ;) + To už je ta moje povaha - jak vidím vilně vyhlížejícího pána, hned ho lákám k experimentům v kuchyni....cizí...přece si nepoškodím vlastní...kuchyni...a nelechtej mě! +Cuká se a chce ho kousnout do ramene.+ A chci v pudinku maliny a čokoládu...a se šlehačkou...
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon říj 04, 2010 10:03 pm

Molly: přepere ji, trochu povolí, ale když ona vyjíždí dál, drží ji i nadále fest. a nemůže se ubránit smíchu, skoro se jím dusí a jen těžko se mu mluví. to všechno můžeš mít, lásko! má bedra jsou obtěžkána ovocem a tam dole mám v podstatě roh hojnosti - stačí trocha pěkného zacházení a můžeš mít všechno na světě. normálně by ho smích spíš utlumil, ale jak se smíchy cuká a otírá o Molly, je to spíš naopak. no tak! buď hodná... cpe jí koleno mezi její. buď hodná a pak půjdeme dolů vařit... třeba omeletu Monaco! olizuje a olíbává jí krk a ústa, bradu i ouško.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon říj 04, 2010 10:12 pm

Sam: +Bedra obtěžkaná ovocem a roj hojnosti ji uvedou do stejného stavu, v jakém je Sam. Směje se a nemůže přestat, když už je tak chycena, chňape pusou alespoň po poskakujících dredech a nechá Samovo koleno trochu s těmi jejími bojovat, než povolí, aby byla hodná, tak, jak on chce.+ Všechno na světě?...Ty si teda věříš! Tak ukaž! ...a omeletu Monaco a pudink s malinama chci taky...a tebe...teda v opačném pořadí...+pomalu se zklidňuje a taky ho líbá a tiskne jeho stehon mezi svými.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon říj 04, 2010 10:21 pm

Molly: no, o roji hojnosti jsem zatím neuvažoval, ale určitě ho mám taky... pomalu se zklidňuje a soustředí se na prosazení se mezi její kolena, povídá jí a olíbává, aby trochu odvedl její pozornost a ona povolila své obrany. to víš, že dostaneš... nejdřív ti dám a pak půjdu vařit a taky sklízet, co jsem nezasel... nejdřív zplením tvou dívčí čest a pak místní kuchyni i zahrady! říkej mi dobyvatel! ukecává ji a přibližuej se k místu určení, až si ji konečně vezme.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon říj 04, 2010 10:32 pm

:lol: chybička se vloudí... :lol:

Sam: Moje dívčí čest byla tebou popleněna už dávno, dobyvateli! +spokojeně se vzdá a vyjde přemožiteli vstříc. + Místní kuchyň i zahrada...+zalape po dechu+...všude se jistě staneš svrchovaným nadvládcem....+rozevře nohy co nejvíc.+ Pusť mě, já už budu...hodná...+poprosí, aby jí pustil ruce a jen tak učiní, obejme ho kolem krku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pon říj 04, 2010 10:39 pm

Molly: spokojeně vydechne, když si ji vezme a pustí ji. já přeci vím, že jsi moje nejhodnější... nejsladší... moje... už se mu nedaří dát dohromady souvislou myšlenku, natož větu. soustředění se zaměří výhradně na stále se opakující dobývání co nejblíž k Molly.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pon říj 04, 2010 10:45 pm

Sam: Tvoje...Same...můj..můj..Same...+ snaží se ho dotýkat se na co nejvíce místech, kam došáhne, otírá se ňadry o jeho hruď, kňučí, neboť má chvílemi pocit, že si Sam razí cestu skrz ní .+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette