Fabienův pokojík

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Fabienův pokojík

Příspěvekod Tirage » pát říj 08, 2010 11:00 pm

Fab: vrtí se a hlemejždí, dokud nejsou spolu pěkně natuleni, uloženi a spokojeni. Fabienovo osahávání jí nijak nevadí ani ve spánku. už si na něj zvykla a neruší jí to, přestože je normálně hrozná netýkavka. cítí jeho teplo, dotyky a vůni a usíná moc spokojeně.
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Fabien » pát říj 08, 2010 11:13 pm

Tir: +Najde si správnou polohu, aby dosáhl na celý svět (tedy na Tir :D ) a taky se mu klíží oči. Zanedlouho usne a zdá se mu sen, který ho nenechá dlouho spát. Ve snu se brodí jezírkem, kde je proklatě málo vody. Snaží se dosáhnout na leknín, ale ten mu neustále uniká, snaží se plavat, ale leknín je pořád dál a dál. Nechce se vzdát a skočí po něm. Konečně ho drží, ale není to leknín ale Tiragina ruka. Je ho zachytí, táhne ho k sobě blíž a on se cítí sladce vtahován do její náruče. Rád by pohladil její ňadra, ale ona mu to nedovolí. Nabídne mu svá ústa, ale dřív než je přijme, vezme si ona ty jeho a plení je jazykem. Probudí se vyčerpán bechberoucím polibkem a svou erekci přitiskne na Tiragin zadeček.+

(Jsem nějaká rozjetá... :oops: )
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát říj 08, 2010 11:19 pm

(teda ten má ale výdrž! a já se tu začínám bát...)

Fab: klidně si chrní a připadá si v bezpečí a spokojená. zdá se jí, že leží v obrovském leknínu na jednom jeho okvětním plátku jako na lehátku a na vedlejším leží Fabien a předčítá jí Zahradníkův rok.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát říj 08, 2010 11:24 pm

(Už budou hodný. Jsem se nějak rozdivočela, ale už drbu kočku a jsem v normálu :lol: )

Tir: +Teplo Tiragina těla ho uklidňuje. Zjištění, že je doma v posteli s tirage v náručí ho uklidní a ukolébá. Ještě než znovu usne, šeptá jí do vlasů díky, že je s ním a že nikam neodešla.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát říj 08, 2010 11:34 pm

Fab: spí a moc nevnímá, ale když jí něco povídá tak mile a naléhavým tónem, víc se k němu zadečkem přitiskne a přitáhne si jeho ruku, jíž ji objímá.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát říj 08, 2010 11:38 pm

Tir: +Sice se propadá do spánku, ale je to velmi náročné, když se Tir vrtí u jeho citlivého penisu.+ Miláčku...spíš?+ položí hlasitější dóóóst sugestivní dotaz :twisted: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát říj 08, 2010 11:45 pm

Fab: trochu se přeci jen probere a dojde jí, co se jí to tiskne na zadek. já jo, ale tobě nikdy nespí. napůl mňoukne a napůl se zasměje. a zavrtí se ještě víc.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » pát říj 08, 2010 11:51 pm

Tir: No, jak chceš..tak já se otočím na druhej bok, no...+udělá smutné oči a štrachá se na druhý bok demonstrativně jako medvěd v brlohu, takže to jejich polštářové obložení trochu pokácí.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Tirage » pát říj 08, 2010 11:57 pm

Fab: co - jak chci? náhle ji skoro zastudí opuštěný - a ještě navíc odkrytý - zadeček. jak ty můžeš vědět, co já chci. a co budeš na tom druhém boku dělat? zeptá se zvědavě a poťouchle. a natulí se mu pro změnu na zadek ona.
Tirage
NEaktivní

Příspěvekod Fabien » sob říj 09, 2010 12:06 am

Tir: +Zašátrá rukou dozadu na ní a oplácá si její bok.+ No, to musím ještě rozmyslet, co budu dělat na druhém boku...+kdyby to Tir viděla, tváří se strašně vědátorsky.+ No...možná bych mohl se nechat hýčkat tím, že mě budeš hladit po zádech nebo mě to tu nebude bavit...a otočím se zpátky k tobě. To je dost složitá myšlenka na to, že je dopoledne a my skoro nespali, nemyslíš?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette