Francie - dům Fabienovy matky

Moderátoři: mollyz, Fabien

Re: Francie - dům Fabienovy matky

Příspěvekod mollyz » pát říj 08, 2010 11:17 pm

(Romeo a Julie...jsem našla starej výtisk...froté asi bude potřeba :twisted: )

Sam: Slouží! +vyprskne a trochu se probere.+ Oplatky horní skříňka nad dřezem...+informuje kuchaře.+ A taky jsi slíbil, že tam schováš nějakou cetku pro štěstí! +Našpulí rty a přestane klátit nohama, protože ji Sam trochu z rytmu vyhodil.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát říj 08, 2010 11:31 pm

Molly: cetku? copak jsou vánoce? vyloví z kapsy ustřelený knoflík od košile, co mu znárodnila, sám o sobě dost zdobný a vhodí ho do jednoho pohárku s pudinkem. pak s pohárky zahraje "skořápky" a dozdobí je oplatkami a ovocem, které se v kuchyni našlo na míse, maliny, rybíz a ostružiny. a vrhne se na šlehání těsta na omeletu Monaco.

Obrázek
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát říj 08, 2010 11:36 pm

Sam: Hmmm...+seskočí ze stolu a jde očichávat pudink.+ To je nádhera...+rozplývá se a v nestřeženém okamžiku strčí do jedné misky prst, udělá do pudinku pořádnou díru a sladkou kořist si olizuje trochu tajně, aby Sam neviděl, ale vlastně, aby viděl.. ;) +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát říj 08, 2010 11:41 pm

(já toho Williho zase tak nastudovaného nemám. ať ještě recituje, prosím.)

Molly: jako malej fracek! spálíš si čuchometr. kárá ji, ale vyloženě něžným tónem. ještě je to horký. šlehá pro změnu sníh takovou tou pružinou a předvádí tak mužnou sílu pravé ruky :lol:
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát říj 08, 2010 11:49 pm

Sam: +Sklopí uši a udělá zase dva kroky vzad směrem ke stolu, a aby odčinila svou žravost, pokračuje v recitaci.+...Nevnímají tmu, jsou beztak slepí. Pojď a nestyď se, ty skromná paní černě oděná, nauč mě prohrát ve vítězné hře, do které vstoupí dvojí nevinnost: Hoří mi tváře, přijď a zahal je, a zbav mě strachu, ať bázlivý cit nic nečistého v lásce nevidí...+Otočí se k Samovi zády, aby neviděla jeho mužnou sílu jeho pravé ruky a aby na něj vůbec neviděla. Má pocit, že když recituje tuhle pasáž ze třetího dějství, nemůže se přitom dívat na muže, kterého miluje, aniž by ho nechtěla jít hned obejmout.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát říj 08, 2010 11:53 pm

Molly: jak se ona otočí, on si za ni stoupne i s mísou a metlou v rukou, natáhne krk a pronese: já se vůbec nestydím. políbí ji na krk a pak mezi lopatky. a zase odkrácí vařit a tváří se jakoby nic.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 09, 2010 12:02 am

Sam: +Rozkošnicky se prohne v zádech a snaží se si uchovat co nejdéle pocit z doteku jeho rtů.+...Tak si má láska zakoupila dům a nebydlí v něm. Nemá ze mne nic, kdo si mne koupil. Zastavil se čas, je mi jak dětem tu noc před svátky, kdy se už třesou na své nové šaty a nesmí na ně šáhnout...Už dost!!!+otřese se. Dívá se z okna do nádherného slunečního dopoledne.+ Už to bude hotové? Mám strašnou chuť aspoň na ten pudink...teplej...+zaškemrá.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 09, 2010 12:07 am

Molly: zálibně se zaposlouchá do jejího hlasu a šoupne piškotové těsto do trouby, mrkne na hodinky, aby hlídasl čas. a chystá si ovoce, marmeládu a šlehačku - :lol: pravačka nezahálí. jo, to známe - "děti před svátky, kdy se už třesou na své nové šaty a nesmí na ně šáhnout." chdé dítě z ulice mi ukradlo košili! velkoryse jí podstrčí na ochutnání rendlík se zbytkem chladnoucího pudinku. vydrž, dostaneš protekční porci. plánuju, že se nadlábneme venku na sluníčku jitřním, pod ořechem, ne? kontroluje troubu, jak peče.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » sob říj 09, 2010 12:14 am

Sam: Jo, košili...a nejenže na ni nesmí ani sáhnout, ale nesmí se v ní ani nadechnout...+urovnává si volnou rukou košili, která toho opravdu mnoho nehalí. Vylizuje pudink z rendlíku a vrní přitom jako kočka.+ Jo, pod ořechem to bude krása. A budou s námi taky jíst ostatní? Je tu podezřelý klid na to, že je tolik hodin...Ani Nicol tu nikde nešuká...to je divný..+pokrčí rameny a vrátí se k rendlíku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Isamun » sob říj 09, 2010 12:18 am

Molly: trouba peče dobře a rychle, Sam vyloví korpus a vyklopí ho na talíř. pak se otočí na Molly a zvedne obočí. myslel jsem, žes jim něco namíchala do jídla, aby spali... teda spíš Nicolette, mrňousové se nejspíš utahali navzájem sami. meruňkovou, nebo malinovou? ukáže Molly dvě lahvičky se zavařeninou.
Isamun
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Dům Nicolette