Jasonovo útočiště

Prostory klubu přístupné pouze zaměstnancům a jejich ohlášeným návštěvám.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Jasonovo útočiště

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 07, 2010 10:45 pm

Vykulí na něj oči v hraném zděšení. To snad ne...v moci blonďáka. Pomáhej mi Salazar. A jakože omdlí, oči zavřené, ale jednak jí cukaj koutky a jednak ho šmíruje na škvírku pootevřeným okem. Pak otevře na chvíli jedno oko. Jo, to sice děláme, ale z platu se to strhne mě. Páč nikdo jinej tolik jak já nechlastá. Zavrčí a zas voko zavře.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv říj 07, 2010 11:10 pm

*se snaží nesmát a pít zaroveň, pak se natáhne, jak to s ní jako sekne, chvíli ji pozoruje, pak si naoko pro sebe prohodí* ti upíři dneska nic nevydržej...*a lokne si ještě jednou* nemáš být náhodou to..? omdletá?*zarazí se, co za slovo to z něj vypadlo, pak to přičte chlastu* hm..tenhle neee..to zaplatí velkej Jack..si nevšim, že mu tu láhev čór...si pučuju z baru..*vyculí se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv říj 07, 2010 11:20 pm

Jo tak nevydržej, jo? Sykne, najednou těsně u něj. Omdletá? Šmarja, to zní jak omeleta. Začne se smát a zas se pohrouží do polštářů. Jo tak pučuješ, jo? A jak mu to vrátíš? "Ahoj, tady vracím. Byl dobrej." ? Šklebí se pobaveně při té představě. Není to spíš ta...konfiskace? Nebo jak to říkaj piráti. Nekradem, rekvírujem. Snaží se nesmát naplno, ale má co dělat. Fakt je už asi nalitá.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » čtv říj 07, 2010 11:40 pm

omeleta? Mňam, kde?*jak zaslechne o jídle, hned zbystří, drtička jedna*nee, nevracím...když to nevidí..tak je to to..nenávratná půjčka..přece mu nevrátím prázdnou láhev..ale zase..*koukne na alkohol* kdybych mu do toho místo Jacka nalil čaj...barvu to má podobnou...*zamyslí se*ššš...nic nekradem, nic ...*rozhlídne se, jako by je někdo mohl slyšet* my to vlastně jen..testujeme..aby se třeba zákazníkům nepodával nějaký humus. To by přece nešlo ne..v takovém vybraném podniku..*nasadí na poslední část takový nevyvedený francouzský přízvuk*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 08, 2010 9:46 pm

Nikde, ty vlku jeden. Ty bys fakt posvačil babičku i s karkulkou, co? Štouchne ho do břicha. Joo, tak my vlastně provádíme záslužnou testovací činnost, co? Zasměje se tomu pokusu o přízvuk. Dobrej pokus, ale J-C bys asi nepotěšil. Rozesměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát říj 08, 2010 9:53 pm

*protáhne obličej, že nikde...* no jasně..ale babička by musela být dobře naklepaná a naložená..tuhý maso já nerad...*zazubí se* no jasně...vlastně by nám měli platit, že děláme testovací králíky...*mávne rukou* ne, to ne..naštěstí po mě nevyžaduje zrovna konverzaci ve franině...*oddechne si přehnaně, jako by to bylo to nejhorší, co by tak J-C mohl chtít*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát říj 08, 2010 11:02 pm

Jo tak pán je ještě vybíravý jo? Zavrní a okousne mu lalůček. No myslím, že to nevyžaduje hlavně z obavy o svůj francouzský jemnocit. Rýpne si s úsměvem.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » pát říj 08, 2010 11:43 pm

no uznej, komu by se chtělo ohlodávat nějakou starou kost...*zašklebí se* tss..*naježí se a pak se zamyslí* možná by se toho dalo využít jako slabiny...ubít J-C špatnou francouzštinou a příšerným vkusem...něco růžového s pentličkami a puntíky..*zamyslí se*trávově zelenými...*nakrčí nos* z toho bych pošel asi i já...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob říj 09, 2010 2:17 pm

To jo, to by mě taky přešla chuť. Souhlasí taky s úšklebkem. Bože, to ne! Pokud by to nesložilo J-C, tak mě teda rozhodně. Úplně se z té představy oklepe hnusem (a jako že fakt:D) a začne se smát.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jason » sob říj 09, 2010 2:51 pm

*rozesměje se* takové soukromé bojové strašidlo...*si představí jak něco takového pluje po zákulisí...* z toho by upírci skákali do svých rakviček dobrovolně..*culí se* fuj, je mi zle..*radši hmátne po flašce a spláchne tu představu*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Soukromá část podniku